Winko Opublikowano 21 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 To może i ja moje pudełka otworzę: Hunter - bromby, chrabąszcze oraz insecty; MAYBUG z domieszką MICROBAITa; Moje ,,pewniaki" MIX= czyli wszystkiego po trochę 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 21 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 To 2 pudełko poezja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek Rożniata Opublikowano 21 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 masz "fioła" Tomek ;-) , ciężka choroba .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skibek20 Opublikowano 21 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 Magia Winko, magia!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winko Opublikowano 21 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 masz "fioła" Tomek ;-) , ciężka choroba .... Zdiagnozowana klenioza - na dzień dzisiejszy nieuleczalna 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragon@ Opublikowano 22 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 tylko pozazdrościć Tomku ! Super te Twoje pudełeczka ) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 23 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 Tomku, fajne pudełeczka! Zajrzałem do swoich kleniowych zapasów i stwierdzam, że w sumie to chyba jest czym rzucać(a niestety, aleq nad wodą zawsze czegoś brakuje )Jedna strona jednego z pudełeczek PozdrówkaKamil 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proraf Opublikowano 23 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 Winko,w Twoich pewniakach,te dwa "muchowoblery"z kimś mi się kojarzą. To twoja robota?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekn Opublikowano 25 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 To część moich: Uploaded with ImageShack.usUploaded with ImageShack.usUploaded with ImageShack.usUploaded with ImageShack.us 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragon@ Opublikowano 25 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 pozamiatane, nie jeden łowca białej ryby marzy o takich pudełeczkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcelinho2204 Opublikowano 25 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 no to ja dodam moje ulubione.. chociaż na pewno przed wiosna coś tam uzupełnię :P 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragon@ Opublikowano 25 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 Widzę że A.L króluje ) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winko Opublikowano 26 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 To część moich: Widzę Marku że Ty również szykujesz się na przyszły sezon! Oj!!! Te ,,księżniczki" na tej pierwszej fotce - ślicznotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekn Opublikowano 26 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 (edytowane) Tomek, na przyszły sezon, to mam zamiar dopiero coś wystrugać, tylko nie mogę się zebrać, a te na zdjęciu, niech im będzie "Księżniczki , to wybrane z wielu, które mam zawsze nad wodą przy sobie i naprawdę "koszą" klenie. Edytowane 26 Grudnia 2013 przez marekn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bluzer Opublikowano 26 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 czy wśród Waszych jaziowych woblerków ma ktoś godne polecenia cukierki 15-20mm (nie smuzaki) pracujące w stojącej wodzie przy bardzo wolnym prowadzeniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homegeon Opublikowano 26 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 czy wśród Waszych jaziowych woblerków ma ktoś godne polecenia cukierki 15-20mm (nie smuzaki) pracujące w stojącej wodzie przy bardzo wolnym prowadzeniu?Masz wiadomość ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winko Opublikowano 28 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 Winko,w Twoich pewniakach,te dwa "muchowoblery"z kimś mi się kojarzą. To twoja robota?? Nie, ja nie mam czasu na hand made. To są wabiki Jarosława Szymankiewicza, kolegi z kleniowego portalu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proraf Opublikowano 28 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 (edytowane) Nie, ja nie mam czasu na hand made. To są wabiki Jarosława Szymankiewicza, kolegi z kleniowego portalu Tak myślałem ze to @szymanka, też mam kilka Jego wyrobów.Sadziłem ze to twój wyrób,bo Jarek gdzieś zamieszczał "stepa" jak wykonać muchowoblery.A to moje pudełko:I kilka "wybrańców" z niego: Edytowane 28 Grudnia 2013 przez proraf 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 28 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 (edytowane) Przy robieniu porządków w wobkach postanowiłem coś pofocić i Wam pokazać Kolekcja skromna, ale coś zawsze uda się wydłubać nad wodą No to jedziemy... Woblerki pana Janusza Ryczkowskiego, maluchy mają ~ 2,5cm i waga około 2g.Schodzą w zależności od ustawienia wędki od 30 do 1,2m.Praca agresywna, zamiatają dupką aż miło.Bardzo fajnie jest w tych woblerkach to, że każdy pracuje inaczej co dla niektórych może być wadą dla mnie jest zaletą Woblerki sprawdziły mi sie niejednokrotnie, w przyszłym sezonie będą mocniej testowane na większej rzece...Mój znajomy złowił w ubiegłym sezonie sporo ładnych medalowych jazi na nie Następne są wobki naszego kolegi Kuby, mikrusy też koło 2,5cm z jajem.Praca bardzo przyjemna, delikatne X, mocno wyczuwalna na kiju.Dały mi kilka kleni, sporo okoni i nawet wzdręgi na nie połowiłem. Następne w kolejce są żuczki z allegro.Nie wiem kto jest ich producentem aczkolwiek woblerki bardzo fajne, smużące z bardzooo delikatną pracą X połączoną z lusterkowaniem.Brania bardzo widowiskowe i agresywne. Sieki bzyk, model bardzo udany.Praca X-owata.Łowiłem na nie głównie okonie chociaż wiem że ludzie bardzo chwalą je pod klenia.Są w wersji tonącej jak i pływającej.Tonące latają bardzoo ładnie. Woblerki Andrzeja Lipińskiego, wszystkim znade bromby i nowy większy chrabąszcz Nie ma co opisywać, cholernie łowne wabiki. Pora również na moje hand-made.Woblerki o długości niecałe 3cm, waga 2,5-3g.Praca agresywne X połączone z lusterkowaniem.Złowiłem na nie bardzo dużo okoni, szczupaków i sporo jazi Tutaj taki mały mix wobków, mało na nie łowię więc za dużo nie napiszę.W gronie tym znajdują się: -wobek z Bielska , Lovec Rapy , bonito jakiś , i dwa nieznane mi handmade. Teraz pora na woblerki troszkę większe, głównie przeznaczone dla pstrągów aczkolwiek większe klenie też się na nie napewno skuszą - będziemy testować w przyszłym sezonie Głównie Grzeczniki, srebrny jakiś HM nieznany mi i salmo executor 5.Byłbym wdzięczny za pomoc w odgadnieniu kto stworzył tego srebrniaka.Prace ma genialną, delikatne lusterkowanie i co chwilkę nikontrolowany odjazd.Będzie kilerek I na koniec przedstawię Wam jigi naszego kolegi Andriana Słotka Przeznaczenie klenie i pstrągi.Co mi się w nich najbardziej odpowiada to, że Adi nie oszczędza na piórkach i jigi w wodzie pracują bardzo ładnie.Piszę o tym gdyż nie raz kupowałem jigi znanych producentów i po zmoczeniu w wodzie nic się nie działo.Ładnie tylko na fotce wyglądały Nooo to już koniec, sorki za taki długi post Szczęśliwego nowego roku koledzy i koleżanki ! Edytowane 28 Grudnia 2013 przez Manniek66 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragon@ Opublikowano 28 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 (edytowane) Bartek wszystko fajnie opisałeś, czyje woblerki i w ogóle Rafał niezłe masz to pudło masz w czym przebierać ) Chciałem jeszcze dodać że bardzo się cieszę że temat się rozwinął, że prezentujecie swoje pudełka i to co w nich macie. Pozdrawiam Edytowane 28 Grudnia 2013 przez dawidzcm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekiel11 Opublikowano 28 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 Bartosz, o ile się nie mylę ten srebrny ma lekko łódkowaty ster ? Potwierdzam, woblery są mega. Piękne wizualnie jak i z pracy. Nazwę mam na końcu paluchów, ale niestety nie mogę sobie przypomnieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 28 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 Dokładnie, ster taki wygięty ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 28 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 Ten srebrny to krakus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Ten srebrny to krakus Małe sprosowanie, ten woblerek to góral Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 1 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Andriana Słotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi