Popeye Opublikowano 1 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Andriana Słotka @Andan, wielokrotnie sprzedawał swoje wyroby na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cypisekNS Opublikowano 1 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 witam i ja zrobiłem małe podsumowanie roku ,bardziej na klenia z kilku pudełek najlepsze dla mnie w zeszłym sezonie pozdrawiam i..... rybnego nowego roku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 2 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 (edytowane) Jako że sezon blisko a u nie których z Was już trwa mała nutka inspiracji pudełkowej Edytowane 2 Stycznia 2014 przez Przemek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voldemort Opublikowano 2 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 (edytowane) I ja moje pudełka otworzę tzn, to co ocalało z sezonu 2013 Tak jak widać podstawa to bardzo skuteczny Parf - nasz kolega z forum, Huntery i DoradoBromby i czasami skuteczne gumiakiBonito, Salmo, Pawlos, Stork, w tym kilka mocno dociążonych pocisków do zadań specjalnych. Edytowane 2 Stycznia 2014 przez Voldemort 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 kto jest twórcą tych żuków w kolorze drewna?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voldemort Opublikowano 2 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Jeśli to pytanie do mnie, to niestety nie pamiętam - są kupowane na All, co jakiś czas wystawia je producent.Są strugane chyba ręcznie, bo trudno o dwa identyczne. Te najmniejsze (~2,5cm) są piekielnie skuteczne, większe (~3cm) też są dobre.Są dosyć ciężkie, latają wyśmienicie. Jak na Brombę nie ma zbiórek, to na nie branie będzie na 99% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 tak do Ciebie chodzi o tego pomiędzy brombami właśnie mam tego troche a nie wiem czyje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 2 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Zazwyczaj macham tą największą Brombą. Bo i kij "uniwersał", co lżejsze boleniówki miota, i żyłka zazwyczaj konkret(0,22mm), a leci i tak daleeeeko i klenie bardzo ją lubią. Końcówka sezonu pokazała, że jak klenie tylko wychodziły, lub delikatnie pukały w tą największą Brombę, to wystarczyło założyć tą nową małą tonącą Brombkę. Leci również super, pięknie smuży, ale jest dużo bardziej subtelna. A taka odmiana z reguły powodowała pewne zassanie i zacięcie bez pudła Ten trick sprawdził się nie raz i nie dwa, więc coś chyba w tym jest. Najpierw duża- zasięg i sprawdzenie łowiska, a później małą "zdjęcie" rybki z miejscówki PozdrówkaKamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Jako że sezon blisko a u nie których z Was już trwa mała nutka inspiracji pudełkowej IMG_3503.JPGIMG_3504.JPGIMG_3506.JPG Wobki tematycznie podzielone. Porządek musi byc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Paweł Twoje woblerki biją na głowę wszystko co mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
włóczykij88 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Drodzy koledzy czy wiecie może gdzie można jeszcze dostać te żuczki, albo źle przeszukałem allegro albo tam ich już nie ma ich sprzedający z allegro także się nie odzywa :/ ...żuczki z allegro.Nie wiem kto jest ich producentem aczkolwiek woblerki bardzo fajne, smużące z bardzooo delikatną pracą X połączoną z lusterkowaniem.Brania bardzo widowiskowe i agresywne. Żuczki allegro.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 To czasem nie tehttp://www.microbait.pl/index.php?podstrona=produkty&action=water Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
włóczykij88 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Właśnie chyba nie, ale dzięki za podpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet1975 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 i ja moje pokarze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet1975 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 i ja moje pokarze 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skibek20 Opublikowano 10 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Świetnie wobki tutaj prezentujecie! Nie mogę doczekać się wiosny... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drateffka83 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Witam!A ja łowię na takie ustrojstwa! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasta Opublikowano 16 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 A... odświeżę starego kotleta bo kupiłem nowe pudełko (to na dole) Bardzo praktyczne, bo każda przynęta ma swój pokój i nie muszę rozplątywać ich nad wodą robiąc niepotrzebny hałas. Pudełko jest z Mistrall'a i kosztowało całe 7,80zł Przy okazji załapało sie też pudełko boleniowe. Nie ma tego wiele, staram sie ograniczać (raczej budżet ogranicza) ale póki co wystarcza:) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 16 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Pamiętaj nie chodzi o ilość a o jakość czasem jeden wobek na końcu żyłki wystarczal :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 16 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 (edytowane) Otóż to.Tak jak Tomek napisał.Nie ilość a wiedza wedkarza itd... Edytowane 16 Maja 2014 przez Mariano Italiano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 19 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 Jest taka reguła, że 90% ryb łowi się na 10% z posiadanych przynęt Coś w tym jest 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arti24 Opublikowano 19 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 Nawet udowodniona naukowo przez niejakiego Pareto tylko w troche innych proporcjach 20/80 takze zostaw sobie 20% woblerkow na ktore najczesciej lowisz a reszta na gielde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 19 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 ..tasiek, a jak masz 5 wobków w pudełku??Łowisz na stelarzyk czy ster z kotwiczką ?? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 19 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 ..tasiek, a jak masz 5 wobków w pudełku??Łowisz na stelarzyk czy ster z kotwiczką ?? na samą kotwę z ciężarkiem z agresywnego podbicia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 19 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 Nawet udowodniona naukowo przez niejakiego Pareto tylko w troche innych proporcjach 20/80 takze zostaw sobie 20% woblerkow na ktore najczesciej lowisz a reszta na gielde 20/80 z tymi proporcjami, to inna reguła:ośmiu na dziesięciu facetów lubi kobiety z dużym biustem, pozostałych dwóch lubi tych ośmiu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi