TomCast Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Hasior nie porównuj Calcutty 51 do Calcuttty Conquest 51 bo to dwa różne młynki. Seria Conquest nie tylko różni sie kolorem ale także parametrami od zwykłej Calcutty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Pablosie on działa , tyle że przeszedł w stan większej swobody mechanicznej . Dał na luzik po prostu ..Czyni też niebanalne postępy wokalne . Kiedyś był prawie niemy , teraz się gówniarz rozbestwił i zaczął śpiewać . Prawdę powiedziawszy jedzie skatem przy akordeonie .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Sławek zajechałeś scorpiona w 80 dni???????????????????????To do jakich przynęt go używałeś do wirówki nr5-6 w nurcie? Wierzyć mi sie nie chce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Małe pytanko: czym od strony praktycznej, oprócz koloru i przełożenia, różni się wersja C51 od CC51? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Nie używałem go na rzekach . Od maja do grudnia jestem na Jeziorsku i Sulejowie niemal w każdy weekend . Miękki jerking , obrotówki , koguty , tonące woblery . Cacałem go . Też mi łyso .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Czyżby zmierzch dobrego i taniego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2008 TomCast ja tylko odpowiadam na pytanie kolegi.zamieściłem linki z parametrami c51 o cc51.niewidze nic złego w porównaniu tych multików szczególnie bliskie jest porównanie NOWEJ C51 na rynek japoński.która wnosząc po jej parametrach bedzie bliżej CC51 niż stara C51Bot i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid_ Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Właśnie o niej myślałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2008 cc51ss jak sama nazwa wskazuje to Shallow Special. Wersja cc51 z inna płytką szpulką. Multik przygotowany pod lżejsze wabiki. To podstawowa różnica. Porównywanie 51ss z innymi tworami shimano to małe nieporozumienie bo to jedyny i niepowtarzalny twór w ofercie tej firmy. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kornel Miklas Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Małe pytanko: czym od strony praktycznej, oprócz koloru i przełożenia, różni się wersja C51 od CC51? Remku Tu jak widzę chodziło o porównanie calcutty 51 do Calcutty conquest 51 czyli kręcki z głebszymi szpulkami niz MODEL SS która wiadomo jest w shimano najlżejszym multikiem. np. conquesta 51 z calcuttą 51 na rynek Japan.ma sens.porównywanie z SS tak jak juz pisałeś juz nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi