Bobsley Opublikowano 25 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Witam wszystkich kolegów chciałem i ja się "pochwalić" swoimi woblerkami, które wykonuje obecnie tylko z balsy może spróbuje i z lipy czas pokaże poniżej wstawiam dzisiaj ukończone i ustawione woblerki przewidziane na jazia i klenia pozdrawiam i liczę na wasze szczere opinie dodam iż dopiero zacząłem robić woblery tydzień temu i są to jedne z pierwszych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 25 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Siemasz. Fajne robactwo z 2 i 3 zdj. Na 1 foto lakieru nie widzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 25 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Początki nigdy nie są łatwe, ale dobrze wystartowałeś na JB.pl znajdziesz wszystkie potrzebne Ci informacje więc strugaj, strugaj i jeszcze raz strugaj, myslę że robale będą łowić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobsley Opublikowano 25 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Dzięki panowie za dobre słowo lakier jest na tych z 1 zdj. tylko że to półmat i tak to wygląda, ale godzinę temu nałożyłem na niej lakier bezbarwny do paznokci i pięknie się błyszczą tak samo jak robale jutro wstawię foto pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 25 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Andrzeju zainwestuj 30 zł i kup puszke Hartz Lack'a 100% polyurethan połysk, napewno nie będziesz zawiedzony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobsley Opublikowano 25 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 szczerze powiem, że o tym już myślałem oszczędzę czasu, pieniędzy i nerwów ;] teraz chce coś pod pstrąga sobie wystrugać ale zobaczę jak mi to wyjdzie robię teraz stadko 12 szt zobaczymy jak to wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi