arielos24 Opublikowano 25 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Witam Czy ktoś zna może wymiary łożyska szpuli w Abu Garcia Ambasadeur 5601 C4?Bo dzisiaj takie utopiłem i teraz nawet nie mam jak zmierzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leśniak Opublikowano 25 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Witam. Bardzo łatwo to pomierzyć,ale skoro Pan nie potrafi to standardowo 8x4x3. PozdrawiamJózef Leśniak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arielos24 Opublikowano 25 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Dziekuje za odpowiedź. Problem polega na tym że nie mam czym pomierzyć, bo mierzyć potrafie tylko zanim bym suwmiarkę zorganizował to by tydzień minął zapytać jest łatwiej i szybciej. Jeszcze raz dziekuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brando Opublikowano 25 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Prędzej ma wymiar 4x8x3 czyli MR 84 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 26 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 Czyli masz w czym wybierać: http://allegro.pl/listing/listing.php?string=%C5%82o%C5%BCysko+mr84 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 26 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 (edytowane) Nie mam jak teraz pomierzyć, a spamiętać nie sposób, ale... dałbym sobie sznurowadła uciąć, że tam jest 4x10x4. Może się mylę, ale lepiej niech ktoś skontroluje. Edit: albo 3x10x4 to albo to. Edytowane 26 Listopada 2013 przez Krzysiek_W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 26 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 wczoraj kukalem w moj C4 5601 i nijak mi tam 8mka nie pasuje... więc też bym był raczej za wersją Krzyśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 26 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 Dobra. Poświęciłem się i sprawdziłem. W szpuli siedzą łożyska 4x10x4. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arielos24 Opublikowano 26 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 Ogromnie dziekuje za poświęcenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 26 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 haahaha krzysiek a moze masz takowe na zbyciu ? może Ci coś zostało po twoich tunningowych zabawach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 26 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 Mam, ale zwykłe, marki krzak, do dużych okrąglaków starczy, zapakowane smarem. Ewentualnie mogę Ci takie zrobić otwarte, i zakropić oliwką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 27 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 myslalem o Arielu. choc faktycznie chodzi mi ostatnio po glowie tunnig mojego c4 5601 (mamy takie same multiki - ciekawe czemu ) glownie wymiana lozysk, poprawienie sprawnosci wodzika i tematy z tym związne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 27 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 Wiesz. Ja to bym we wszystko, co mam pakował 10 łożysk, gdybym mógł. Obczaj to: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 27 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 no mozna i tak http://best-tackle.com/cn12/tune_up.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi