Stachu442 Opublikowano 5 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 Wieści z mojej małej pracowni;) Kolejna seria boleniówek, tyle że lżejszych;] W końcu zrobiłem tą giętarkę z gwoździ;pI się zastanawiam teraz: "Czemu ja tego kuźwa wcześniej nie zrobiłem?";) W tle trochę różnych rzeczy;] I dalsza część warsztatu;)Niestety nie jest tylko na moje potrzeby;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szyspinek17 Opublikowano 5 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 ładnie ja w swoim mam jeszcze retro odtwarzacz i kasety z rockiem i starusieńkim disco polo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu442 Opublikowano 15 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 Kolejna seria ukończona. Woblery mają około 13g wagi. Są 4 jerki ale one dopiero nad wodą będą sprawdzone i przekonam jak się spisują;] 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwek219 Opublikowano 15 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 Fajnie wyszły te wobki z ostatniej fotki jak dla mnie najfajniejsze malowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu442 Opublikowano 16 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 Dziękuję siwek219 za opinie;] A to cała reszta serii, malowania różne ale myślę że powinny się podobać, tym bardziej iż to malowanie tylko sprejami.Od spodu jest biała perła ze srebrną farbą Boleniówki mają około 8cm, waga około 13g. Tutaj cztery kolejne jerki, nad wodą się okaże co sobą będą reprezentować Na chwilę obecną by było na tyle;)Czas brać się za kolejne;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SCVirus Opublikowano 21 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Sprawnie Ci to idzie, naprawdę dobra domowa robota. Gratuluję mam nadzieję, że podczas połowów tak samo dobrze się sprawdzą jak na zdjęciach Pozdrawiam Wszystkich miłośników wędkarstwa ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu442 Opublikowano 11 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 U mnie w przygotowaniu kolejne dwadzieścia sztuk woblerów;] W tym jedna nowość, woblerek 5,5cm [dwie sztuki]. Może niebawem mój mały warsztacik zyska wyrzynarkę stołową, a wtedy jeszcze dokładniejsze będą woblerki;] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu442 Opublikowano 24 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Witam po przerwie;] Prawie skończona kolejna seria, pozostało wkleić tylko stery;] Jeden jerk oraz dwie boleniówki 6cm powstały w serii. Malowanie póki co jeszcze sprejami.W przeciągu 2-3 miesięcy powinien polepszyć się design oraz powtarzalność wzoru[przymierzam się do nowych zakupów]. Tutaj dwie nowości, dla porównania z wcześniejszą wielkością woblerów;]Oraz samotny jerk w tej serii;] 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 24 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 7 para od góry ,coś w ten deseń ...mnie pasuje.Tylko bez tej kraty na grzbiecie A jak praca? Doszedłeś do powtarzalności ?Jerulo jak śmiga ,sprawdzałeś ?Jak będziesz testował na Wisełce to daj znać ,podlecimy i zobaczymy co i jak .Pozdrawiam Kamilu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu442 Opublikowano 24 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Jeszcze nie testowane w większości ale z pracą będzie wszystko ok.Zresztą sami zobaczycie, jak zawitam nad Wisłę je ustawiać to dam Wam znać.A co do pracy jerków, to akurat Twoje słowo będzie się liczyło nad wodą, bo nigdy nie łowiłem na jerki boleniowe. Wszystko wyjdzie w praniu i na pewno co nie co dostaniecie w prezencie do testów;] W razie co to skontaktuję się przez Maro albo bezpośrednio na forum pw Ci napiszęIch waga oscyluje w granicy 11-12g przy 8cm, będą pracować ładnie już przy wolnym prowadzeniu;) Pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 24 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Wszystko wyjdzie w praniu i na pewno co nie co dostaniecie w prezencie do testów;] W razie co to skontaktuję się przez Maro albo bezpośrednio na forum pw Ci napiszę Ich waga oscyluje w granicy 11-12g przy 8cm, będą pracować ładnie już przy wolnym prowadzeniu;) Mówisz o wadze sterowców... ,a ten jerk ile waży?Jeżeli sterowce będą pracowały fajnie przy wolniejszym to chętnie coś nabędę ,na normalnych warunkach ...Jak będziesz malował znowu ,to pryśnij coś w stonowanych barwach .Ciemny grzbiet ,biały -srebrny brzuch i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu442 Opublikowano 25 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 Krystek, ten jerk waży 10g;] I jestem dobrej myśli co do jego pracy;]Jak się ociepli trochę to nad Ochnią go sprawdzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu442 Opublikowano 8 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Witam po przerwie Seria 12 sztuk jest teraz na warsztacie. Dwa jerki szczupakowe, jeden wobler szczupakowy. Do tego próba zrobienia woblerów sandaczowych z konstrukcji boleniowych No i oczywiście 7 sztuk woblerów boleniowych (w tym jeden na próbę z balsy). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu442 Opublikowano 11 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 Kolejny kroczek tworzenia;] Teraz kąpiel w caponie ;] Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 13 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 Stachu ale dzisiaj to chyba woblerów nie robisz tylko flaszeczkę 100 latek i najlepszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 13 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 24 lata. Toż to prawie nastolatek, tylko troszkę większymi zabawkami się bawiący Najlepszego Kamilu. Obyś życiówkę poprawił! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu442 Opublikowano 14 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Dziękuję Wam za życzenia rybson tak się składa, że na flaszeczkę w tygodniu nie mogę sobie pozwolić ale woblery strugałem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu442 Opublikowano 15 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Szczupakowe 11 cm.Obecnie schnie ale czeka jeszcze na dalsze malowanie, jak i oczy ;] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu442 Opublikowano 20 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 Witam.Kolejna dwunastka ukończona, mam nadzieję że się spodobają Jerki szczupakowe Dla mnie nowość, dwie sandaczówki, oby się sprawdziły Bolenióweczki, być może uda się zobaczyć niebieskawy grzbiet. Widok grzbietów powyższych boleniówek. Kolejne boleniówki.I kolejne. Tutaj bolenióweczka z balsy. Oraz woblerek szczupakowy. Mam nadzieję że komuś się spodobają Na żywo lepiej wyglądają. Pozdrawiam. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spinbol4 Opublikowano 20 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 Zajerąbiste Jakiej farby do opalizacji używasz i czym podajesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu442 Opublikowano 20 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 Jeszcze póki co to maluję tylko sprejami.A farba to motipy metaliki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 20 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 Widziałem pracę jerka boleniowego (szt. z Marka z pudełka),dobra konstrukcja(praca) i wygląd właściwy .W wolnym czasie możesz z łaski swojej ze dwie sztuki podesłać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 20 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 Wszystkie fajne, a ostatni w szczególności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu442 Opublikowano 20 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Witam ponownie.Kolejna mała seria 10szt. wszystkie jerki. W tym trzy boleniowe potworki, około 11cm.A co wyjdzie to się okaże, jednak jestem dobrej myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 20 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 (edytowane) Kamil ,lepiej zrób kilka takich jerków jak ten co braciak od Ciebie wyrwał ...Kilka ze sterem jak te co mówiłem , super praca ... Edytowane 20 Czerwca 2014 przez Krystekwolf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi