KRYSTEKWOLF Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Te potworki które mi dałeś do testu ,praca luks ,wygląd to samo .Czekamy na jesień ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu442 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Te potworki muszą łowić, ja to już czuję ;] Niebawem zrobię kolejne, no i kilka szczupakowych jerków.I coś muszę wymyślić, jakąś drobną nowość[dla mnie nowość] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 ja takiego "potworka" tylko chwilę wodowałem i dał radę Dzięki Kamil za przekazanie boleniówek na zawodyWięcej szczegółów u mnie w temacie:http://jerkbait.pl/topic/11735-zimowa-dłubanina-piotra-pgr/?p=1505372 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu442 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Oby komuś służyły ;]W przyszłym roku sam się tam wybiorę, bo tak patrzyłem i ode mnie to półtorej godziny jazdy i tam jestem ;] Pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu442 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Chwilowo jestem chory, więc zacząłem dłubać.Wieści z frontu Kilka jerków szczupakowych, do tego kilka jerków boleniowych zwanych potworkami [10,5cm], kilka jerków boleniowych wielkość około 8cm oraz na próbę trzy poppery. Mam nadzieję, że mi one jako tako wyjdą ;] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu442 Opublikowano 24 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 No i w końcu u mnie się coś ruszyło ;] Dawno to nic nie pisałem Tym razem same jerki, od szczupakowych po boleniowe. Dodatkowo na próbę trzy poppery. Teraz capon i w dalszą podróż ;] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 26 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Kamil dzięki za woby praca świetna myślę że bolki je polubią fajnie że wpadłeś na zlot w przyszłym roku zapraszam na wędkowanie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 26 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Kamil bardzo fajne wobki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu442 Opublikowano 26 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Dzięki za miłe komentarze ;]Tomik, sezon się jeszcze nie skończył ;] Nowe woblerki są w przygotowaniu, więc niebawem prezentacja będzie Po reakcjach na moje woblery chyba trzeba będzie częściej się prezentować w dziale giełda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laska2309 Opublikowano 27 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 fajnie ci to idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
razor73 Opublikowano 27 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 (edytowane) ba, Kamil, piszesz o woblerach a inne przynęty też bomba.... ( wiem bo widziałem w sobote) chwal się, pokazuj je i rozsyłaj , Edytowane 27 Października 2014 przez razor73 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu442 Opublikowano 29 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Małe wieści z postępów ;] Zdjęcia podczas ćwiczeń na mojej siłowni, więc nie zwracać uwagi na tło i moje dłonie Jest to samo oklejenie, jeszcze bez żadnej warstwy lakieru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu442 Opublikowano 2 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 Kolejne migawki z warsztatu.Woblery prawie na finiszu 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 2 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 No, no widać ładne postępy:-) Fajne te Twoje wobki.Ten efekt łuski uzyskujesz za pomocą siatki? Fajnie wygląda zwłaszcza na bokach...chyba siatka mocniej naciągnięta, co? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu442 Opublikowano 4 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 No, no widać ładne postępy:-) Fajne te Twoje wobki.Ten efekt łuski uzyskujesz za pomocą siatki? Fajnie wygląda zwłaszcza na bokach...chyba siatka mocniej naciągnięta, co? Co do robienia łuski to wcześniej gdzieś opisywałem ale w skrócie jest to tak:Deska---moskitiera---folia aluminiowa[wentylacyjna]---deska i wtedy to wszystko ściskam w imadle, wychodzi taka łusk na folii, którą następnie naklejam na woblera.Wyżej widać samo oklejenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu442 Opublikowano 5 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 No to czas zaprezentować 2 z 3 popperków, całość serii już niebawem ;] Waga 22g i 25g. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu442 Opublikowano 6 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 No i nadszedł czas zaprezentowania całej serii Jeszcze nie ważone ;] Pierw jerki boleniowe Teraz czas na jerki boleniowo-szczupakowe Jedyny jerk z innymi oczami Teraz jerki szczupakowe Oraz ostatnia trójka popperów Oraz cała partia woblerów I to by było na tyle, czas zacząć nową serię 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 6 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 Fajnie ewoluują te Stachuny Łukasz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu442 Opublikowano 24 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 W przygotowaniu jerki szczupakowe.Oraz trzy zdechłe rybki, bardzo spodobał mi się denat Roberta i teraz sam spróbuję coś takiego zrobić. może mi się uda ;] W lidlu była oferta narzędzi jakiś czas temu, dokupiłem szlifierkę z papierem ściernym, na moje potrzeby wystarczy, a znacznie ułatwi niektóre szlifowania. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 24 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 LIDL - Dobry wybór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grayo Opublikowano 26 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Fajne wobki grzbiet i brzuszek malowane aerograem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu442 Opublikowano 26 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Wszystko malowane sprejami, niestety nie posiadam aerografu A teraz wieści z pracowni, woblery nabierają trochę wyglądu, już coś czuję że będą łowne ;] Oraz moja wersja Deadfish'a, około 15,5cm. Aż sam jestem ciekaw co z tego wyjdzie. Może coś będzie widać, kolejne postępy już wkrótce 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badtobone Opublikowano 26 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 widze ze zakupiony sprzet z lidla przyspiesza produkcje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu442 Opublikowano 28 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 Zawsze coś tam przyśpiesza przy szlifowaniu A tymczasem oklejanie jerków. Obecnie już po pierwszej kąpieli w lakierze 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu442 Opublikowano 1 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Jeszcze 2-3 warstwy lakieru i cała seria będzie zakończona ;] Tymczasem mała wstawka;] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi