Stachu442 Opublikowano 28 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 No to świetnie że się podoba ;] Teraz czekam na stery od Konrada i muszę dwie nowe rzeczy stworzyć ;] Pstrągówki 5cm oraz jakieś sumowe woblerki ;]Mam nadzieję, że mi się to powiedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spawciu Opublikowano 29 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 super boleniowki;) beda uciekac ostro w tym sezonie przed bolkami:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 29 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Drugi z czwartego zdjęcia wyszedł kapitalnie reszta też bardzo ładna 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu442 Opublikowano 10 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 Czas się brać do roboty Będą sumowo-szczupakowe oraz pstrągowe woblerki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 10 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 (edytowane) Stachu, do głębiej nurkujących pękatych (ala DT) brałem ostatnio te "dziewiątki", tylko kazałem zrobić z 3mm i o 50%większe. Z drucikiem 1,2 fajnie to się prezentuje :Mało wchodzi na płytkę, lepiej podwójną brać. Ja na pewno częściej te +50% będę wykorzystywał ... Edycja: "ż"/"rz", dobrze że tu zajrzałem Edytowane 12 Lutego 2015 przez *Hektor* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu442 Opublikowano 10 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 No właśnie pierwszy raz na próbę je wziąłem. Wiem teraz, że powinny być większe jeśli chodzi o sumowe, tzn takie jak ten Twój,Te też są 3 mm, a coś już do nich dorobię. Może będzie tak że korpus będzie około 6-7cm i do tego ster, czyli taki sumowo-szczupakowy bo praca ma być agresywna. A co z tego wyjdzie to czas pokaże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT666 Opublikowano 12 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Witam. Jeśli chodzi o stery te ze zdjęcia wyżej, robisz je sam czy zamawiasz u kogoś? Jeśli zamawiasz proszę o namiary. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 12 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Witam. Jeśli chodzi o stery te ze zdjęcia wyżej, robisz je sam czy zamawiasz u kogoś? Jeśli zamawiasz proszę o namiary. pozdrawiamPo wpisaniu do wyszukiwarki dowiadujesz się, że na forum jest nasz kolega, specjalista od sterów. Wszyscy (prawie wszyscy ) się tam zaopatrujemy http://jerkbait.pl/topic/49298-stery-do-wobler%C3%B3w-wycinane-na-ploterze-cnc/?hl=%2Bstery+%2BcncPolecam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu442 Opublikowano 12 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Już Janusz wszystko zdążył opisać Tylko Konrad, solidna firma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu442 Opublikowano 13 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Czas się brać.31korpusów, 10 jerków[13cm], 10 boleniówek oraz 10 kleniówek No i jeden prototyp na pstrąga z balsy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spawciu Opublikowano 13 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 elegancko przyszykowane:) tylko zalewac olowiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 13 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 ładnie wyfrezowane jakiej frezarki używasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu442 Opublikowano 13 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Multiszlifierka proxxona + stojak Chciałem kupić w lidlu wiertarkę stołową ale niestety nie było już ;/ Nawet do jerków idzie ładnie wyfrezować dość spore otwory jak widać Teraz będą kolejne etapy prac, wreszcie do topienia ołowiu znalazłem przenośną kuchenkę elektryczną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu442 Opublikowano 14 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Dzisiaj chwilę wyskoczyłem nad Ochnię.Nagrałem jedną pracę jerka boleniowego. Niestety woda jest trochę za mała i za płytka żeby wszystko tam zaprezentować oraz używałem kija nie castingowego, więc też lekko utrudnia prezentację przynęty. Mam nadzieję, że coś będzie widać. https://www.youtube.com/watch?v=0_s03utv870&feature=youtu.be Nie wiem czy dobrze wstawiam filmik. Jak coś to link tutuaj: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu442 Opublikowano 21 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 Chwila przerwy była, bo zabrakło drutu 0,8mm Ale już wszystko w normie i trzeba strugać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu442 Opublikowano 28 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Wróciłem z wyjazdu do Gliwic Trzeba było nadrobić strugania Obecnie już wiszą i się suszą po caponie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu442 Opublikowano 28 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Przy okazji zapytam się: czy ktoś ma namiary na folie holograficzną [najlepiej samoprzylepną] ?Albo chociaż trochę odsprzedać jeśli ktoś posiada nadmiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 https://www.fabertec.pl/folie-brokatowehttp://wa.krakow.pl/product_info.php?products_id=18287http://allegro.pl/listing/listing.php?order=m&string=FOLIA+SAMOPRZYLEPNA+BROKATOWA&bmatch=seng-v6-sm-isqm-3-default-0113 mam nadzieję, że pomogłem chociaż trochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 3 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Kamilu byłbyś w stanie wykonać dla mnie powiedzmy 5 szt boleniówek takich max do 5 cm ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu442 Opublikowano 3 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Tomik, takie coś jak ten mały?Masz tu porównanie do mojej standardowej wielkości. Zrobię kilkanaście nie długo, bo też już miałem pytanie o taką wielkość Cholera, brakło mi dzisiaj taśmy wentylacyjnej ;/ Kolejna dopiero w drodze. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu442 Opublikowano 4 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Przyszłą trochę grubsza folia, więc nowy wzorek na jerkach próbuję W miarę to wygląda, jeszcze farby itd. i będzie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 4 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Kamil, bolenióweczki wyszły Ci perfekcyjnie.Idealne przejście kolorów na folii alu. Kurde, ostatnio pracuję nad takim płynnym przejściem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu442 Opublikowano 4 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Staram się w miarę możliwości wykorzystać spreje Jako tako to wychodzi póki co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 4 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Kamil co to za folia? Samoprzylepna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu442 Opublikowano 5 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Tak, samoprzylepna.Jak coś PW poszło z linkiem jaka dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi