Tomik Opublikowano 5 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Tomik, takie coś jak ten mały?Masz tu porównanie do mojej standardowej wielkości. Zrobię kilkanaście nie długo, bo też już miałem pytanie o taką wielkość Cholera, brakło mi dzisiaj taśmy wentylacyjnej ;/ Kolejna dopiero w drodze. o właśnie coś takiego biorę 5 szt w różnych odcieniach daj znac jak tylko będziesz je miał skończone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu442 Opublikowano 8 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Chwilka nad rzeką i praca kleniówki: Mam nadzieję, że coś widać. Ogólnie woblerki mnie bardzo pozytywnie zaskoczyły 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu442 Opublikowano 11 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Ukończyłem małą serię 31 woblerków Myślę, że każdy jest bardzo dobrze wykończony, zresztą kilka osób widziało jakie są Na początek pstrągówka na próbę, 5cm, waga 5g. Teraz klenióweczki, około 4g wagi, 10szt Tutaj moje ulubione bolenióweczki Oraz jerki szczupakowe, szału nie ma ale zawsze coś, 10 sztuk, długość około 13cm, waga od 70g do 90g. Jednego brakuje, bo się wciąż suszy Cała gromada w jednym zdjęciu No i to by było n tyle, póki co 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 11 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Fajnie kombinujesz z łuską Bardzo podobają mi się bolenióweczki i małe kleniowce. Jerki już spora cegłówa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 11 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Super ogarnąłeś temat alu, jest na czym oko zawiesić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody_goral Opublikowano 11 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 nie no szacun 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tszonek Opublikowano 11 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Boleniówki! <3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu442 Opublikowano 12 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Nie to żebym się chwalił ale boleniówki mi najlepiej wychodzą i nawet zdjęcia nie oddają ich wyglądu Niby proste malowanie, a jednak daje fajne efekty Chociaż spodobało mi się robienie klenióweczek i one też nie odstają Na pewno nad jerkami jeszcze trochę pracy mnie czeka [wizualna praca] Za jakiś czas coś roześlę do testów i oceny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Kamil, wobki jak zwykle super.Zaciekawiła mnie ta pstrągóweczka z pierwszego zdjęcia.Gdzie zmieściłeś w niej taki kawał ołowiu ?I ciekawi mnie jej praca, przy takim położeniu steru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu442 Opublikowano 12 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 @stoner, spójrz stronę wcześniej i zobaczysz gdzie jest ołów I wcale tak dużo go nie ma W sobotę zobaczę co mi z niej wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Teraz, to ja już wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu442 Opublikowano 15 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Właśnie wróciłem znad Ochni, ustawiona reszta kleniowych oraz sprawdzona praca pstrągówki, jest świetna i trzeba powielić Oraz byłem nad zasypywaną glinianką nie daleko mnie, sprawdzałem jerki.Powiem tak, chyba przeszedłem samego siebie z ich konstrukcją, co wyczyniają w wodzie to masakra Ale to już musicie zobaczyć sami Jak tylko ktoś ze mną pojedzie to nagram filmik, bo samemu bym nie dał rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 15 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Cieszę się, że pstrągóweczka się sprawdziła.Bo szczerze, to nie wiem dlaczego ale strasznie nie dawała mi spokoju. .Nagraj filmik z jerkami, bo również jest to ciekawa konstrukcja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT666 Opublikowano 15 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Witam. Jeszcze raz dziękuje za namiary na stery. Ułatwia to prace i lepszy efekt. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu442 Opublikowano 15 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Robercie, tutaj większość poleci Ci jedną osobę od sterów I co do pomocy, to jeśli umiem i wiem to pomagam Irku, no te jerki są ciekawe, pewnie dopiero w przyszły weekend nagram filmik z ich pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 15 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Będę czekał z niecierpliwością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 15 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Będę czekał z niecierpliwością . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 15 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Będę czekał z niecierpliwością .I to podwójną 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 15 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 no Kamilu przyznam że jerki wyszły Ci malinowo chętnie je przetestuję co powiesz na małe machniom:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu442 Opublikowano 17 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 I jeszcze ten jeden zapomniany ;]Dzisiaj skończony Byle do weekendu, to filmiki będą Zdjęcie w słoneczku, oby coś było widać 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tszonek Opublikowano 17 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Czekam na film Jestem mega ciekawy pracy tej "krowy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu442 Opublikowano 21 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 Coś dla zainteresowanych Moje jerki, pływające i tonące, takie krótkie nagrania. Możliwości jest dużo dużo więcej w ich prowadzeniu Amatorskie nagrania, oby coś było widać Testy na gliniankach, jedna powoli wysycha ;/ a druga jest zasypywana ;/A była to taka piękna dzika woda jeszcze kilka lat temu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 22 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 No i się doczekałem . Gratulację wykonania dobrze rokującej przynęty. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tszonek Opublikowano 23 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Naprawde mega praca! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 23 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Kamilu Jerki pierwsza klasa zwłaszcza praca przynety na ost filmie najbardziej przypadła mi do gustu. Nie wiem jak u was z filmem ale mi sie trochę cięło dlatego najlepiej będzie jak sam nimi porzucam przy najbliższej okazji. Stachu tak trzymaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi