Stachu442 Opublikowano 24 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Powinny dobrze działać, przynajmniej mi dobrze działały. I znowu nałóg ze mną wygrał Taki mały mix będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyga102 Opublikowano 25 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Kamilu , jak zwykle świetna praca. Jerki super , absolutnie wymiatają. Może to będzie ta "tajna broń" na ten rok... .Kleniówki równie zacne i piękne . Szkoda, że cała kasa poleciała na cholerną grypę.... .Trzymam kciuki za powodzenie planów i pomysłu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu442 Opublikowano 25 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Dzięki Zyga Mam nadzieję, że będą tajną bronią Póki co na mojego małego jerka[7,5cm] uwiesił się sandaczyk tylko Wiesz, że się staram jak najlepiej wykonać i czasem coś nowego zaczerpnąć do wykonania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu442 Opublikowano 31 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Testowe boleniówki, może coś się z nich urodzi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 31 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Coś urodzi się na pewno, a jak nie będziesz zadowolony przerobisz na poppery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Nie za bardzo w ogon z tym obciążeniem poszedłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu442 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Artur, są trzy wersje obciążenia w nich, zobaczę jak się poszczególne sprawują i wtedy podejmę decyzję co dalej Chwilowo trochę pogoda przeszkadza w testach, oby to ciepełko przyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Na ten moment bliżej z pogodą do szykowania mormyszek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu442 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Byłem nad wodą, tylko jeden zdał egzamin I będzie powielany Wesołych Świąt życzę I oby tak pogoda się poprawiła, może nie długo będzie +18 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu442 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 No wreszcie coś ruszyłem z woblerkami I teraz pytanie: czy ktoś jest z okolic Jeżewo, Mężenin, ewentualnie Białystok? ;]Tak się składa, że przez najbliższy rok w tamtej okolicy będę na delegacji i w sumie od mojego miejsca stacjonowania jest rzeka Narew, jakieś 7km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu442 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Chwila czasu i w capon poleciała zaległa robótka Taki mix, w tym nowe bolenióweczki. Wybaczcie za tło ale leżą one na poduszce z krzesła 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Nawet nie zauważyłem nic dziwnego na zdjęciu Kamil. Gdybyś się sam nie wysypał nie byłoby lipy a teraz?Żartowałem Ciekaw jestem co wyjdzie z tych poperków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu442 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Barenz, to nie popperki I już wiem co z nich wyjdzie Kwestia tego czy bolenie je polubią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Jak bolenie to sprawa jasna . Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu442 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Tylko 80 sztuk Nie doliczałem jeszcze jednego pudełka oraz moich dawnych woblerów na szczupaka No i 15 sztuk już oklejone i wykąpane w lakierze 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody_goral Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Chyba będziesz je na zanętę wrzucał hehe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu442 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Nowe boleniówki po kolorkach ;]Jedna z nich Malowanie moje tradycyjne 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Ciekaw jestem jak to chodzi Kamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody_goral Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 ja też, Kamilu nad wodę i zdawaj relację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu442 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Rafał, sam powinieneś je zobaczyć nad wodą. Akurat Ty to żadnej relacji nie dostaniesz ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Nowe boleniówki po kolorkach ;]Jedna z nich Malowanie moje tradycyjne super Kamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu442 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Już prawie koniec 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu442 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 No i skończyłem całą seryjkę.7 kleniówek z innymi sterami [większe od poprzedników] Do tego 6 nowych boleniówek bezsterowych, dwie wielkości. Oraz dwie moje standardowe bolenióweczki, tyle że cięższe, jakieś 19g wagi. Czas na testy za kilka dni Dwie standardowe bolenióweczki A tutaj już nowe konstrukcje I całość wyrobu Wybaczcie za zdjęcia ale robione w pokoju przy sztucznym świetle Coś tam widać ale nie oddaje to rzeczywistości 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Powiedz mi czemu sterów nie zaokrąglasz, mają być takie kanciate?, to coś daje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu442 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Takie kupuję u Konrada Jak zaczynałem to chciałem trochę inne stery niż te zaokrąglone i tak już te zostały Może kiedyś będą identyfikowane z tymi boleniówkami? A czy to coś daje unikalnego to nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi