Stachu442 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Jak ktoś jest ciekawy jak pracuje nowa boleniówka. Tylko wybaczcie mi za nagranie i nie śmiejcie się ;/ Dopiero w domu okazało się jak to nagrałem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 (edytowane) A myślałem, że będzie bardziej nurkować przez ten dziobek.Kijek się ugina... spory opór to stawia w wodzie?Cholernie spanikowany wobler A już myślałem że spanikowane to domena Janusza Edytowane 25 Kwietnia 2015 przez *Hektor* 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu442 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Nad Wisełką lepiej będzie można zobaczyć jak głęboko zanurkuje.Opór jest niewielki właśnie, ze dwa, trzy razy mniejszy niż przy sterowym woblerze Spanikowany to chyba dobre określenie ale też jak przytrzymałem chwilę go w większym nurcie to minimalnie pracował, tyle że dodatkowo co jakiś czas błyskał bokiem. Tak nie raz błyskają ryby w wodzie. Dopiero bolenie go zweryfikują czy będzie łowny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu442 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Lipa od forumowego kolegi mi106 i działam dalej.Bolenióweczki około 5,5cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu442 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Bolenióweczki zyskały "duszę" I tutaj porównanie z moją standardową boleniówką 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Kamilu bolenióweczki jak zwykle eleganckie te w rozmiarze 5,5cm mnie interesują chciałbym się za nimi ustawić w kolejce daj znać jak będą skończone, zawartość twoich pudeł robi wrażenie aj będzie co testować gdy się spotkamy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu442 Opublikowano 1 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 Rozpoczęcie sezonu 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody_goral Opublikowano 1 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 i żeby cały sezon taki był Dzięki za połowy szykuj się na następne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu442 Opublikowano 2 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 Dzisiaj prace nad sieczką Jutro wypad na ryby, tyle że może spróbuję skusić szczupaka na jerka. Tomik, a Ty jak tam czasowo stoisz, jakiś mały wypad na ryby? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu442 Opublikowano 2 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 Kolejny etap Coraz bliżej końca 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 3 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 super sreberka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KubaWoblerek Opublikowano 4 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 Mam pytanie jam robisz ten efekt łuski i czym malujesz boleniówką biały brzuszek. Sprayem ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu442 Opublikowano 4 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 Odciskam je tiulem, gdzieś w temacie jest dokładnie opisane Tak, maluję tylko sprejami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu442 Opublikowano 8 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 Mała migawka ;] Oczy typu EVIL Coś mnie podkusiło i w całej seryjce je zrobiłem ;] 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 9 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 wypad cały czas aktualny tylko termin trzeba ustalić przez cholerne 4ry brygady wolny weekend mam bardzo rzadko no chyba że w tygodniu dałbyś radę podjechać. Gratuluje rybki widac że robota nie idzie na marne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu442 Opublikowano 10 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Jedyna pstrągówka z ostatniej serii, reszta to boleniówki 6cm.Jeszcze przed wklejeniem steru, bo dosychają W międzyczasie strugnąłem 18 sztuk moich sprawdzonych boleniówek 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 13 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 100 lat 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 13 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 Stówka Kamil. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 13 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 Najlepszego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 13 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 Również ślę Życzenia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 13 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 Zdrówka!!! I taaaakich rybek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu442 Opublikowano 14 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Dziękuję bardzo za życzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 14 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Kamil dużo zdrówka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tszonek Opublikowano 14 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Troszkę spóznione ale szczere! Wszystkiego dobrego! Zdrowia przede wszystkim 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 14 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Troszkę spóznione ale szczere! Wszystkiego dobrego! Zdrowia przede wszystkim Dołączam się 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi