Skocz do zawartości

Woblerki hand made - Stachu442

Stachu442

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...

Skończyłem sumówki, tak średnio mi się podobają. Coś mi nie idzie malowanie sprejami.

Nie wiem jeszcze czy i jak pracują. Jedyne co wiem to mają 16cm długości i są pancerne :)

fshzw_dsc_0525jpg_a7aa0.jpgfshzw_dsc_0527jpg_8d785.jpgfshzw_dsc_0528jpg_31574.jpgfshzw_dsc_0529jpg_f43e2.jpgfshzw_dsc_0530jpg_bce2d.jpgfshzw_dsc_0531jpg_7410a.jpgfshzw_dsc_0532jpg_e9153.jpgfshzw_dsc_0533jpg_c85fc.jpg

Następne będą ładniejsze, bo z tych jestem średnio zadowolony.

• Like 1

• 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 1 rok później...
  • 8 miesięcy temu...

Ja pierdziele, gdzie ten mój temat się zakopał??? :D

Czas wznowić pracę,po dwuletniej nieobecności przy struganiu.

Drodzy rękodzielnicy: potrzebuję namiary na jakieś farbki motipa, kiedyś kupowałem mixy farb po taniości z racji ich końcowej daty przydatności, może ktoś ma jakieś podobne namiary??

Do tego czy coś nowego się zadziało, czy mi106 nadal listewki sprzedaje, a Konrad stery? ;) No i jakieś dobre namiary na drut i inne akcesoria woblerowe?

Pozdrawiam i do nie bawem :)

Ja pierdziele, gdzie ten mój temat się zakopał??? :D

Czas wznowić pracę,po dwuletniej nieobecności przy struganiu.

Drodzy rękodzielnicy: potrzebuję namiary na jakieś farbki motipa, kiedyś kupowałem mixy farb po taniości z racji ich końcowej daty przydatności, może ktoś ma jakieś podobne namiary??

Do tego czy coś nowego się zadziało, czy mi106 nadal listewki sprzedaje, a Konrad stery? ;) No i jakieś dobre namiary na drut i inne akcesoria woblerowe?

Pozdrawiam i do nie bawem :)

Szpreje kupuję w stacjonarnym sklepie więc nie pomogę, ale za to to w drut, oczka, kółka łącznikowe, poliwęglan zaopatruję się tutaj:

http://predator-fishing.pl/lurebuildingmaterialy-do-budowy-przynet-c-10.html

Ewentualnie drut i oczka tutaj:

https://allegro.pl/uzytkownik/bsnizpol/sztuczne-woblery-121776?order=m

Kolega mi106 nadal sprzedaje lipę :) Konrad chyba też działa ze sterami.

• Like 2