sebson Opublikowano 7 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 Duży kaliber Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu442 Opublikowano 7 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 Raczej z przeznaczeniem na suma Drut 1,2mm, poliwęglan 3mm. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu442 Opublikowano 11 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Dzisiejsze struganie i nadawanie im życia Mam nadzieję że coś z nich wyjdzie, bo trochę nie umiem robić woblerów tego typu. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu442 Opublikowano 28 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 Skończyłem sumówki, tak średnio mi się podobają. Coś mi nie idzie malowanie sprejami.Nie wiem jeszcze czy i jak pracują. Jedyne co wiem to mają 16cm długości i są pancerne Następne będą ładniejsze, bo z tych jestem średnio zadowolony. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 28 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 Dla mnie git, a sumy i tak slepe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu442 Opublikowano 22 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 Strugania czas zacząć 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu442 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Ukończyłem woblerki 7 sztuk pod pstrąga [nie wiem czy wyszły], a reszta pod bolenia.Niestety słabe światło do fotografowania nie oddaje ich wyglądu 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tszonek Opublikowano 4 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 Ależ muszą mieszać wodę te sumówki fajne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Wszystkie fajne, nie tylko sumówki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tszonek Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Wszystkie fajne, nie tylko sumówki Zgadzam się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 15 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 Kamil a co tu tak cicho u Ciebie ?Skrobiesz coś ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu442 Opublikowano 15 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 Jacek, aż mnie zmotywowałeś tym wpisem.Takie coś drobne wystrugałem, 5 szt. na szczupaka i 5 szt. jerków boleniowych 10cm. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 8 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 Kamilu sumówki wyszły super ciekaw jestem ich pracy ) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 11 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 Pomału łapiesz swój styl korpusów, z czasem ci się zmieni na jeszcze ciekawszy Każdy tak ma 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu442 Opublikowano 12 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Robert, największą zmianę u siebie widzę po korpusach boleniówek. Sumówek jeszcze muszę kilkanaście zrobić żeby wyrobić sobie korpus "typowy spod mojej ręki" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu442 Opublikowano 12 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Jeszcze zdążyłem takie coś zrobić.5 boleniówek i 5 szczupakowych [jeszcze nie wkleiłem sterów]. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 16 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2017 Przez dwa lata miałem takie cudo w pudełku i nie łowiłem, kiedy założyłem bo na nic innego nie chciało brać otworzyła się woda i zaczęła dawać bolenie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KubaWoblerek Opublikowano 16 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2017 STACHU ! Gdzie jesteś ? czekamy na twoje woblerki kolejne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eseo Opublikowano 16 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2017 Chętnie bym zobaczył nowe jerki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu442 Opublikowano 16 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2017 Na forum jestem codziennie,niestety tej zimy nic nie strugałem więc nie ma czym się chwalić. Praca w delegacji to utrudnia ;/ Cieszę się, że łowią i ktoś po takim czasie odważył się użyć mój skromny wyrób Pozdrawiam. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 17 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2017 Twoje ręce robią dobre wyroby olej pracę w delegacji i idź strugaj 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu442 Opublikowano 16 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2018 Ja pierdziele, gdzie ten mój temat się zakopał??? Czas wznowić pracę,po dwuletniej nieobecności przy struganiu. Drodzy rękodzielnicy: potrzebuję namiary na jakieś farbki motipa, kiedyś kupowałem mixy farb po taniości z racji ich końcowej daty przydatności, może ktoś ma jakieś podobne namiary??Do tego czy coś nowego się zadziało, czy mi106 nadal listewki sprzedaje, a Konrad stery? No i jakieś dobre namiary na drut i inne akcesoria woblerowe? Pozdrawiam i do nie bawem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 16 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2018 Ja pierdziele, gdzie ten mój temat się zakopał??? Czas wznowić pracę,po dwuletniej nieobecności przy struganiu. Drodzy rękodzielnicy: potrzebuję namiary na jakieś farbki motipa, kiedyś kupowałem mixy farb po taniości z racji ich końcowej daty przydatności, może ktoś ma jakieś podobne namiary??Do tego czy coś nowego się zadziało, czy mi106 nadal listewki sprzedaje, a Konrad stery? No i jakieś dobre namiary na drut i inne akcesoria woblerowe? Pozdrawiam i do nie bawem Szpreje kupuję w stacjonarnym sklepie więc nie pomogę, ale za to to w drut, oczka, kółka łącznikowe, poliwęglan zaopatruję się tutaj:http://predator-fishing.pl/lurebuildingmaterialy-do-budowy-przynet-c-10.html Ewentualnie drut i oczka tutaj:https://allegro.pl/uzytkownik/bsnizpol/sztuczne-woblery-121776?order=m Kolega mi106 nadal sprzedaje lipę Konrad chyba też działa ze sterami. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sąsiad Opublikowano 16 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2018 (edytowane) Jak po taniości to może http://galeriakoloru.pl/mieszanka-farby-spray/Farba-Mieszkanka-Mix-Spray-150ml-14szthttp://galeriakoloru.pl/mieszanka-farby-spray/tanie-farby-mieszanka-mix-24Może nie motipy ale też dają radę. Edytowane 16 Lutego 2018 przez Sąsiad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu442 Opublikowano 19 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2018 Coś zaczyna już się "rodzić" I oby tylko do takich widoków: Gdzie zrobiono zdjęcie? Kto zgadnie,otrzyma dwa woblerki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi