woblery z Bielska Opublikowano 20 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2018 Gdzie zrobiono zdjęcie? Kto zgadnie,otrzyma dwa woblerki Koło mostu? Co wygrałem? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu442 Opublikowano 20 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2018 W sumie dokładnie nie sprecyzowałem Janusz,daj na pw adres to podeślę boleniówki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 20 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2018 O nie , ja powiem dokładnie .Płock most Solidarności od strony Podolszyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 20 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2018 Poniżej mostu w warkoczu niezłe miejsce za bolkami .Z miejsca co robiłeś fotkę nie mogę powiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 20 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2018 Kamilu, daj spokój. Żartowałem Jacek odgadł (chyba, bo ja tego miejsca w życiu, zwłaszcza z rej perspektywy, nie widziałem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu442 Opublikowano 20 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2018 To w takim razie Franc,woblery wysłać czy osobiście w sezonie dostarczyć? A co do Ciebie Januszu, to nie żartowałem, pw zdanymi dawaj 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 21 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2018 Kamil koniecznie w tym roku musimy obłowić ten warkocz Twoimi boleniówkami tak że spotykamy się w sezonie pod wskazanym miejscem.Jeszcze paru trzeba zwerbować i ognisko .Nie zaśmiecam już wątku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu442 Opublikowano 21 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2018 To Franc, widzimy się w sezonie.Na pewno Tomika trzeba będzie zwerbować ;] I ciekawe jak tam Maro żyje ;] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu442 Opublikowano 3 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 Powoli coś się rodzi XD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu442 Opublikowano 11 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2018 Seria zakończona,31 szt boleniówek, długość około 8cm, wagowo 15-19g. I do tego dokończyłem 5szt woblerów sprzed dwóch lat Wybaczcie za zdjęcia ale nie umiem lepszych robić Na żywo woblery lepiej wyglądają 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 11 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2018 Jak za starych dobrych czasów jest na czym oko zawiesić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu442 Opublikowano 12 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 rybson, coś tam jeszcze pamiętam jak się struga Chociaż oczy skopałem, no i nowe farby próbowałem, niestety nie psikały tak jak chciałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu442 Opublikowano 29 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2018 Może jeszcze nie woblery ale w przygotowaniu nowe stanowisko pod nie Dojdą jeszcze półki, dodatkowo stolik ale już taki żeby przy nim można było usiąść ;]No i jeszcze drobna przeróbka oświetlenia 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 1 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2018 Jak mi się marzy taki swój kącik ze stanowiskiem do robienia wobków ,,zazdraszczam" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu442 Opublikowano 25 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2018 Jeszcze ogólnie nie ma co pokazywać jeśli chodzi o "warsztat" ale kolejna mała zabawka dotarła, która ułatwi wobleromanię Przepraszam ale nie umiem odwrócić tego zdjęcia. Na warsztacie burdel "jeszcze" ale czekam na zrobienie dodatkowego stolika i półek ;] 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 25 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2018 Jeszcze ogólnie nie ma co pokazywać jeśli chodzi o "warsztat" ale kolejna mała zabawka dotarła, która ułatwi wobleromanię Przepraszam ale nie umiem odwrócić tego zdjęcia. Na warsztacie burdel "jeszcze" ale czekam na zrobienie dodatkowego stolika i półek ;]imadło za 1050 dobrze widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu442 Opublikowano 26 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2018 Adam, jestem zdania że jak mam coś kupować to tak żeby służyło lata 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu442 Opublikowano 19 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2018 (edytowane) Kolejny element układanki warsztatu ;]Następne zdjęcie już będzie po całkowitym uporządkowaniu i zamontowaniu wszystkiego ;] Irytuje już mnie ten brak możliwości odwrócenia zdjęcia po hostingu (uprzedzam że przed hostingiem przekręcałem zdjęcie na wszystkie strony). A póki jeszcze pogoda pozwala to strugania nie ma ;]Kierunek: na jesiennego drapieżnika Edytowane 19 Listopada 2018 przez woblery z Bielska 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 19 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2018 (edytowane) Chętnie pomogę i zdjęcie odwrócę, ale... nie widzę zdjęcia Wrzuć jeszcze raz lub prześlij mi na priv. Edyt: Teraz jest OK? Edytowane 19 Listopada 2018 przez woblery z Bielska 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 19 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2018 Widać wszystko pod drewno przygotowane za co szacunek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu442 Opublikowano 30 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2018 Witam. Warsztat prawie skończony, w międzyczasie jakieś "duperele" będę docierać. A póki co czas ochrzcić nowe miejsce i w wykonaniu 20szt jerków boleniowych Wybaczcie za te zdjęcia ostatnie[3szt] które nie wiem jak odwrócić(na poziomie zdjęcia wiem, po hostingu i tak jest w takiej pozycji jak wyżej). No i mam nadzieję, że będę częściej witał w dziale z nowymi pomysłami:) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu442 Opublikowano 1 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2019 Noworoczne struganie ;]21 szt jerków boleniowych w różnych wersjach wagowych I wszystkiego dobrego w Nowym Roku życzę 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 2 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2019 Elegancką "ostoję" sobie przygotowałeś, to przyjemnie się pracuje i drewienkiem zapachniało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu442 Opublikowano 10 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2019 I w końcu coś udało się skończyć tej zimy Jerki boleniowe, 21 szt; wagowo 15-16g oraz po dwie sztuki 12g i 20g Ręka jeszcze nie ta przy struganiu, za mała powtarzalność No i pierwszy raz oklejone po części folią holograficzną dzięki uprzejmości spinnermana. Ale przy kolejnej serii to się zmieni 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu442 Opublikowano 13 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 W przygotowaniu,boleniówki i próba wykonania sandaczówek.Korpus 11cm 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi