Stachu442 Opublikowano 18 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 Wstępne malowanie ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu442 Opublikowano 23 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 Ukończone 20szt.Woblery 12cm. Jerki boleniowe o wadze 18-19g.Boleniówki sterowe mają wagę 16-17g. Sandaczówki o wadze 10g i 12g. Sandaczowe robione po raz pierwszy, teraz tylko test nad wodą i wyjaśni się czy działają 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu442 Opublikowano 10 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 W przygotowaniu sandaczówki oraz boleniówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu442 Opublikowano 21 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2019 U mnie też się udało coś dostrugać, boleniówki i sandaczówki Dodatkowo czekam na Konradowe stery, niestety do 6szt sandaczówek zabrakło 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu442 Opublikowano 21 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2019 (edytowane) Edytowane 21 Lutego 2019 przez Stachu442 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu442 Opublikowano 15 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2019 Nic nowego ale może przykuje uwagę 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu442 Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Jeszcze dorobiona garść woblerków kleniowo-jaziowych.Woblery około 3cm, różne warianty obciążenia i sterów. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 13 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2019 Stu lat, Kamilu PSSzkoda, że z wątku aż tyle zdjęć poznikało... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 13 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2019 Kamil więcej czasu wolnego i zdrówka dla Ciebie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu442 Opublikowano 13 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2019 Dziękuję bardzo za życzenia Januszu, a to jakieś zdjęcia poznikały? Bo szczerze mówiąc to nie zauważyłem tych zniknięć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 13 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2019 Dziękuję bardzo za życzenia (...)Proszę bardzo (...)Januszu, a to jakieś zdjęcia poznikały? Bo szczerze mówiąc to nie zauważyłem tych zniknięć.Rano, gdy dokonywałem wpisu, wszystkie zamieszczone na zewnętrznych adresach były ukryte. Odświeżałem obraz trzy razy i nic. Teraz wszystko powróciło do normy - i bardzo dobrze. Szkoda by było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi