Stachu442 Opublikowano 16 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2015 Coś tam dzisiaj ukończyłem Pstrągówka lipowa, waga około 6g ;] Do tego 12 sztuk boleniówek około 6cm, waga około 10g. I jutro pojadą ze mną na Wisełkę A na warsztacie 18 sztuk standardowych boleniówek 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu442 Opublikowano 16 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2015 Cztery godzinki oklejania 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 16 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2015 Cztery godzinki oklejania To musiałeś sie opierniczać Przed chwilą również skończyłem oklejanie, 5h 65 sztuk, z wycięciem i wytłoczeniem łuski No i wolna sobota Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu442 Opublikowano 16 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2015 Nie śpieszyło mi się Laptop z Bundy'm był odpalony i w międzyczasie jakieś tam rzeczy na podwórzu robiłem ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KubaWoblerek Opublikowano 19 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 Siemka potrzebowałbym siatki do malowania łuski.Masz może jakąś na zbyciu??? z gory wielkie dzieki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu442 Opublikowano 19 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 W pierwszej lepszej pasmanterii kupisz tiul Polecam się tam przejść i sobie wybierzesz co Ci potrzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 19 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 nie myślałeś żeby przyklejać gotowe oczy 3d moim zdaniem wobki wyglądały by jeszcze lepiej, to tyle co bym zmienił reszta jest bez zarzutów ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu442 Opublikowano 19 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 Tomik, w sumie mógłbym dawać te oczy 3d ale nie wiem czy sam tego chcę.Te naklejane oczy coś w sobie mają, takie one proste ale mi pasują do tych boleniówek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spawciu Opublikowano 20 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 wobki wczoraj dotarły super kaliber, mam nadzieje ze ten z czerwonym oczami bedzie kusił bolesławy bo wyglada ta uklejka jak zachlana po weekendzie ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu442 Opublikowano 20 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 Spawciu, oby dały Ci bolenie na zawodach A ja później poproszę o zdjęcia z połowów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spawciu Opublikowano 20 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 jak złapie to na pewno podrzucę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu442 Opublikowano 23 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 Przegląd kolorków.Oraz tworzenie oczów 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KubaWoblerek Opublikowano 23 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 Czym i jak malujesz oczy ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu442 Opublikowano 30 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 Oczy częściowo malowane i częściowo naklejane Skończone moje ulubione boleniówki, 18 sztuk.Wagowo 15-17g. A tutaj pomocnik 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 30 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 Pomocnik to Labrador czekoladowy czy tylko tak na zdjęciu wyszedł ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu442 Opublikowano 31 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 Tylko na zdjęciu wyszedł. Zwykły mieszaniec Takie najlepsze są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu442 Opublikowano 5 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 Tymczasem ruszyłem z jerkami boleniowymi i boleniowo-szczupakowymi.Te małe mają 5,5 cm.Największy 13cm.No i kilka 10cm 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu442 Opublikowano 13 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 Postrugane jerki ;] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 13 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 Hejka prezes. Wczoraj poteściłem tego jerka coś mi podesłał. Czy mogę zamówić jeszcze sztukę lub dwie? Tylko od dołu bym poprosił ze 3 czerwone kropy, a w drugim pod pyszczkiem oczojebny pomarańcz Bardzo fajnie działa ten jerek! Będzie łowił bo robi sporo zamieszania. Przy szybkim prowadzeniu idzie zaraz pod powierzchnią, wolniejsze prowadzenie to jerkowanie topwater. Bardzo mi się spodobał i z chęcią bede nim łowił tam gdzie ziela juz jest za dużo. Przy mocnych podbiciach fajnie cmoka o powierzchnię jak popery ze sporymi dziobami. Nie znam się, ale z tego co kiedyś czytalem (nie wiem czy dobrze pamiętam) takie cmokanie było by dobre na sumy? Wizualnie mógłbyś mu pakować większe oczy i byłoby gites PozdrM 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu442 Opublikowano 14 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 Mam nadzieję, że jakieś ryby przyniesie ;]A co do wyglądy jerków to jeszcze nie jestem z nich zadowolony, oczy wstawiłem takie jakie miałem na stanie;] Kolejne będą już lepsze. Mam jeszcze kilka tych jerków ale z tymi kolorami co napisałeś to chwilę trzeba będzie poczekać bo nie mam za bardzo czasu na struganie ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 14 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 Spoko nie spieszy się. U mnie płytka woda umarła w tym sezonie. Może na jesień się ruszy, mam nadzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu442 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 Malowanie jerków 6cm ;] W przygotowaniu są jeszcze 10 cm oraz dwa większe, 11 i 13cm Malowanie jeszcze nie skończone bo od spodu pójdzie srebro jeszcze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 21 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 wyglądają bardzo smakowicie myślę że te większe bez steru szczupakom będą smakowały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3k_lubin Opublikowano 30 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Kamilu z jakiej odległości malujesz grzbiety i brzuchy że kolor nie zachodzi daleko? U mnie dochodzi prawie do połowy woblera i nie widać srebra taśmy... ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu442 Opublikowano 1 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Około 40cm ale najlepiej jak samemu to sprawdzisz ;] A tymczasem ukończone jerki boleniowo szczupakowe.Jeszcze nie ważone. Dwa najmniejsze cm. 12 sztuk około 10cm. Jeden 11cm i jeden 13cm. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi