rapia Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Witajcie.Moze zdradzicie rabek tajemnicy co planujecie w dlugi wekend.Ja 1 maja jade na calodzienny wypad na Dolna Wisle w poszukiwaniu pierwszych tegorocznych wislanych ryb(bolen,klen,szczupak).A wy gdzie i na co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginel Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Po prostu będę nad wodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Sporo zależy od stanu wody w rzekach. Jeśli stan Odry pozwoli, to może zwodujemy z kolegą, jego piękną łajbę i sprawdzimy miejscóweczki, w okolicy Lubiąża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 1 maj - mam nadzieję, że zawody 2 maj - od rana do późnego popołudnia nad Oderką - popróbuję trochę połowić bolków 3 maj - Obra i okonie 4 maj - znów odra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulus Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 od 1-go do 4-go maja od rana do wieczora nad Odrą, w następnych dniach od południa do wieczora Odra <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Cała majówka to odrzańskie bolenie i jeszcze raz bolenie...całe dnie az do ścięcia białka i zatarcia silnika w łódce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 a ja wybieram się na zb. nielisz na spacerek wokół zbiornika, rok temu wystraszyły mnie dziki, ale może znajde jakiegoś kompana i pójde na bardzo fajne miejsce które zauważyłem uciekając Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skin Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 No ja myśle że już na długi weekend będę miał zestawik, i zaczne ostry trening nad wodą bez snu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vitacola Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 A ja od 1 do 4 jezioro Rajgrodzkie i szczupaki <_< <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 1-4 maja na działce nad jeziorkiem jak co roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Ja oczywiście bolenie. Pewnie gdzieś w okolicy Zielonej Góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Szczupaki, szczupaki, szczupaki. Okolice Madrytu czekaja Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dero1990 Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Remek to moze sie spotkamy ja 2 maja i moze 3 atakuje wasze grube 80tki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Ja oczywiście bolenie. Pewnie gdzieś w okolicy Zielonej Góry To może się spotkamy nad wodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Napewno bolki a między czasie mecz ligowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radzio Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Planuję 3 wyprawy na majowy weekend. Jedna na szczupaki z narwiańskich starorzeczy, kolejna wyprawa stricte boleniowa (również nad Narew) a jak czas i korzystna pogoda pozwoli, to w któryś z wieczorów pomacham także trochę muchówką za jaziem. W sumie nie powinienem się nudzić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERTsandacz Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 To kolego Popper może się spotkamy,prawdopodobnie też będę w tych okolicach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel_ul Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Ja będę w Drawnie Korytnica, Drawa poniżej DPN --> kropkowańce. 2 Jeziora pełne szczupłych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 pewnie będę gdzieś pił piwo poczekam aż stonka po majowym weekendzie sie przetoczy i ja pójdę sobie dopiero na ryby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warciak Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 po małym ,do wody i do gardła ponton na wode2 pudła z powierzchniowcami i wypływam tam gdzie nie zobacze hordy żywczarzy ,ważne żeby woda nie była głębsza niż 1,5 m a tak wogóle to życze wszystkim słonecznej pogody ducha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasik Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Od 1 do 3 maja Parsęta od Białogardu do Kołobrzegu, a 4 maja na kutrze na dorszach. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falgmar Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 1 maja - wiślane bolenie i basta !2 maja - pewnie wyskoczę nad Wel i popstrąguję,3 i 4 maja - do roboty Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr. Maciek Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Majowy weekend tak jak w zeszłym roku spędzę łowiąc szczupaki w Zatoce Syrsan. PozdrawiamMaciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Niewedkarsko. Tuz przed spróbuje cos trafic, moze klenik, moze jazik, moze okonek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 1 maja bolen nad Wisla okolice Wilgi 2 maja w wykopie niestety 3-4 maja szczupak Bug Janow-Terespol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi