Skocz do zawartości

Majowy wekend

rapia

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Moj dlugi weekend odbedzie sie gdzies w pierwszej polowie maja, oczywiscie bede uganial sie za zebaczami a nad miejscem jeszcze sie caly czas zastanawiam -polnocne tereny Wisconsin lub Michigan.

Darecki - musky, czy szczupaki?

Pozdrawiam

Remek

Jesli Michigan (i chyba raczej tak) to obydwa gatunki bo tam mozna je lowic od 15 maja.

Pozdrawiam

A do kosumpcji i dla zabawy śledzie-ale to nie ten portal. :mellow:

Tutaj się mylisz. Sami łowimy na zestawy śledziowe i później wieczorkiem frytki śledziowe. Tak jak wspominałem wielokrotnie C&R w sensie mądrego gospodarowania zasobami środowiska wodnego.

Pozdrawiam

Remek

No nie ma chyba, ale może się uda z Peresadą zgadać i przypłynie swym cruiserem :mellow:

Cruiser cruiserem, ale ja chciałbym mieć łódź dla siebie i dla syna. Co tydzień pyta mnie, kiedy go wreszcie zabiorę na pływanie. Jeśli pogoda dopisze -to będzie jego pierwsza wyprawa :D

Tak poza tym, to dajcie mi, emigranci, na priv swoje numery telefonów. Muszę odbudować książkę kontaktów -mója stara komórka pływa w Lough Derg.

Ja będę testował sprzęt nad fajnym leśnym jeziorkiem lub kanały pomiędzy jeziorami ze spinem...

a powiedz mi gdzie konkretnie?

ja sie zastanawiam nad jeziorem Ilińskim.. chyba o tej samej grupie jezior mówimy.

jak nie wypali i trzeba będzie latać to po robocie Wisła w Dęblinie :D

BYł ktoś w ostatni weekend na Parsęcie od Rościna do Roscięcina?

Cześć Kaziu.

Na rybach nie byłem, ale byłem na moście w Ząbrowie, woda podwyższona ale w korycie, dokładnie taka jak trzeba. Zobacz na fotce, kiepska bo z komórki, ale co najważniejsze to widać.

Pozdro Jachu

PS.rozjaśniłem trochę fotkę trochę to lepiej teraz wygląda

post-850-1348913895,4048_thumb.jpg