lorbas Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Czy może ktoś z forumowiczów będzie na promie z Sassnitz do Szwecji kurs 02.05. o godz 22 ?Bo to będzie mój i grupy kolegów majowy weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dero1990 Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Nam też dali 2.05. wolnego więc pełen luzik. Pytanie tylko czy bolki się ze mną umówią bo na razie wysłałem zaproszenie ale nie odezwały się A jakie okolice Odrzanskiej wody bedziesz zwiedzał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeah Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 ja w końcu siedzę w Dębinie, wczoraj pozwiedzałem lewy brzeg wisły, masa grunciarzy (do dzisiaj łyszę te dzwoneczki). Bolki żeruja dosyć intensywnie.dzisiaj pogoda średnia, wieje i pada..jutro sprawdzę Wieprz w okolicy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Rekonesans juz byl i odbyl sie w rewelacyjnych warunkach meteo. Na majowy wekend nie zanosi sie najlepsza pogoda, przynajmniej dla ludzi... Woda w Wisle moglaby troche opasc... Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi