Darecki72 Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Moj dlugi weekend odbedzie sie gdzies w pierwszej polowie maja, oczywiscie bede uganial sie za zebaczami a nad miejscem jeszcze sie caly czas zastanawiam -polnocne tereny Wisconsin lub Michigan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Zachodnia Irlandia, na łódce będę się uganiał z mokrą muchą za pstrągami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Moj dlugi weekend odbedzie sie gdzies w pierwszej polowie maja, oczywiscie bede uganial sie za zebaczami a nad miejscem jeszcze sie caly czas zastanawiam -polnocne tereny Wisconsin lub Michigan. Darecki - musky, czy szczupaki? PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albercik Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Dla mnie to szczupaki z Zalewów Nadarzyckich - powtórzę zeszłoroczny manewr bo był udany Wodom cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorbas Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Od 03.05 do 10.05 Archipelag Vastervik -znowu będę tam szukał życiówki -oczywiście w zębaczu.A do kosumpcji i dla zabawy śledzie-ale to nie ten portal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darecki72 Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Moj dlugi weekend odbedzie sie gdzies w pierwszej polowie maja, oczywiscie bede uganial sie za zebaczami a nad miejscem jeszcze sie caly czas zastanawiam -polnocne tereny Wisconsin lub Michigan. Darecki - musky, czy szczupaki? PozdrawiamRemek Jesli Michigan (i chyba raczej tak) to obydwa gatunki bo tam mozna je lowic od 15 maja.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmo_Salar Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 1 maja bolen nad Wisla okolice Wilgi 2 maja w wykopie niestety 3-4 maja szczupak Bug Janow-Terespol No ja I i III maja nad starorzeczami będe łaził z jerkiem lub powierzchniowcem. Pozdr. Salmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 A do kosumpcji i dla zabawy śledzie-ale to nie ten portal. Tutaj się mylisz. Sami łowimy na zestawy śledziowe i później wieczorkiem frytki śledziowe. Tak jak wspominałem wielokrotnie C&R w sensie mądrego gospodarowania zasobami środowiska wodnego. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Jesli Michigan (i chyba raczej tak) to obydwa gatunki bo tam mozna je lowic od 15 maja.Pozdrawiam Wrzuć proszę jakieś info po Twoich wyprawach co się działo. Zdjęcia mile widziane PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tornado Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 A ja z Poperkiem mam zamiar ztrałować Oderkę od Krosa Odrzańskiego do granicy z zachodnim sasiadem,zobaczymy co tam pływa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 A ja z Poperkiem mam zamiar ztrałować Oderkę od Krosa Odrzańskiego do granicy z zachodnim sasiadem,zobaczymy co tam pływa. jest wielce prawdopodobne, że Wam pomacham z brzegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tornado Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Mifek na upartego to Cię upcham na łajbie tylko bez twojego plecaka bo ją zatopi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 My w długi weekend test miejscówek przed zlotem - dzien na zatoce, dzień na shannon celem rozpracowania miejsca, choćby znalezienia miejscówek, bo to odcinek nieznany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szewer Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Nielisz z łódki, mam nadzieję że będzie miejsce Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darecki72 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Jesli Michigan (i chyba raczej tak) to obydwa gatunki bo tam mozna je lowic od 15 maja.Pozdrawiam Wrzuć proszę jakieś info po Twoich wyprawach co się działo. Zdjęcia mile widziane PozdrawiamRemekZrobi sie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 wlasnie sie dowiedzialem ze GPW nie pracuje 2 maja wiec mam cztery dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Nam też dali 2.05. wolnego więc pełen luzik. Pytanie tylko czy bolki się ze mną umówią bo na razie wysłałem zaproszenie ale nie odezwały się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roch Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 My w długi weekend test miejscówek przed zlotem - dzien na zatoce, dzień na shannon celem rozpracowania miejsca, choćby znalezienia miejscówek, bo to odcinek nieznany Może będę mógł pomóc. Macie tam jakąś wypożyczalnię łodzi na rzece? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 No nie ma chyba, ale może się uda z Peresadą zgadać i przypłynie swym cruiserem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_C Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Ja będę testował sprzęt nad fajnym leśnym jeziorkiem lub kanały pomiędzy jeziorami ze spinem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roch Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 No nie ma chyba, ale może się uda z Peresadą zgadać i przypłynie swym cruiserem Cruiser cruiserem, ale ja chciałbym mieć łódź dla siebie i dla syna. Co tydzień pyta mnie, kiedy go wreszcie zabiorę na pływanie. Jeśli pogoda dopisze -to będzie jego pierwsza wyprawa Tak poza tym, to dajcie mi, emigranci, na priv swoje numery telefonów. Muszę odbudować książkę kontaktów -mója stara komórka pływa w Lough Derg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeah Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Ja będę testował sprzęt nad fajnym leśnym jeziorkiem lub kanały pomiędzy jeziorami ze spinem... a powiedz mi gdzie konkretnie?ja sie zastanawiam nad jeziorem Ilińskim.. chyba o tej samej grupie jezior mówimy. jak nie wypali i trzeba będzie latać to po robocie Wisła w Dęblinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasik Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 BYł ktoś w ostatni weekend na Parsęcie od Rościna do Roscięcina? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 BYł ktoś w ostatni weekend na Parsęcie od Rościna do Roscięcina? Cześć Kaziu.Na rybach nie byłem, ale byłem na moście w Ząbrowie, woda podwyższona ale w korycie, dokładnie taka jak trzeba. Zobacz na fotce, kiepska bo z komórki, ale co najważniejsze to widać.Pozdro Jachu PS.rozjaśniłem trochę fotkę trochę to lepiej teraz wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasik Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Dzięki. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi