lossikoros Opublikowano 26 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 Co myślicie o tym zestawieniu sprzętu do nauki castngu: multiplikator Daiwa aggrest 100shl i wędzisko Dragon guide select jig-jerk cw.18-70 gr ,chcem łowić przynętami salmo warior crank,salmo fatso,salmo sweeper 12-14. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 26 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 bedzie dzialal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 26 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 Na początki w sam raz. Może kijka z bardziej ograniczonym CW? 18-70 to dość duży rozrzut, nie wypowiadam się stanowczo bo nie miałem kijka w ręce. Ale jeżeli chcesz działać większymi przynętami, jak piszesz, może lepiej złapać coś koło 40-70 CW? z doświadczenia wiem, że jak coś jest do wszystkiego, to jest do niczego. Proponuję dragon select skinner cast, podobna cena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lossikoros Opublikowano 26 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 Ok dziekuje za odpowiedz zobacze tego skinnera, jestem zielony w tym temacie nawet nigdy nie miałem w ręku takiego zestawu a chciałbym spróbować czegoś nowego w tym kierunku jeszcze raz dzieki bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 27 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 To poproś w sklepie żeby Ci skręcili taki zestaw, a najlepiej żeby dali rzucić. Jak się ładnie zakręcisz to pewnie się uda (na spójni w Warszawie w CW jest taka możliwość). Inaczej się to wszytko trzyma, więc zanim wydasz kaskę - może lepiej weź w łapę wpierw:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lossikoros Opublikowano 28 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Dzieki za odpowiedz ale do Wawy mam 550 km ,ale już chyba wybrałem sprzęt nie wiem czy dobry czy nie ale ale człowiek całe życie sie uczy i dokonuje różnych wyborów czas i praktyka pokarze czy trafiłem dobrze czy nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 29 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 Dokładnie, najważniejsze to zebrać się w sobie, przeanalizować sytuację i zrobić pierwszy krok:-) Oby dobrze Ci służył sprzęcik, rozumiem, że pozostałeś przy pierwotnym doborze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lossikoros Opublikowano 29 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 Witam zmieniłem zestaw o wędzisku nic na forach nie znalazłem ,ci co sie na tym znają mają swoich faworytów a ja chcem sie czegoś nowego nauczyć sam,bo nie lubię jak mi na tacy podają i gotowe do wszystkiego chciałbym dojść sam metodą znaną wszystkim ,jak nie trafie z wyborem to myśle ze i tak da sie pobawić tym zestawem, pozdrowienia znad Bałtyku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarnymati Opublikowano 29 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 Tez szukam opinii tego kijka ale nie ma zbyt wielu informacji, pewnie w przyszlym sezonie cos sie pojawi :/ mnie interesuje zakres od 25-100g lecz zastanawiam sie czy to nie jest zbyt rozbieżna gramatura. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lossikoros Opublikowano 29 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 Oto mój zestaw do nauki castingu (zaznaczam że nigdy nie miałem zestawu w ręku i nie mam pojęcia żadnego o tej metodzie łowienia) wędka :spro screaminHS trooler baicast cw 20-50g dł 220cm,multiplikator : daiwa aggrest 100 shl, łowił bede przeważnie z brzegu .Myśle że na początek wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 11 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2013 Od razu uprzedzam, że najpewniej casting Cię pochłonie i zacznie się gonienie za multikami, szpadami i całą resztą Powodzenia w nauce! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi