Kuba Standera Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Ja myślę że nawet te 20 metrów jak na pierwszy raz to niezły wynik, wziąwszy pod uwagę lekkość sprzętu. Mam nadzieję ze też się Ci spodoba i wkręci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Kuba, 20m to wynik KAPITALNY. Przypomniał mi się właśnie Zlot nad Bobrem 2007, gdzie moje pierwsze rzuty najcześciej kończyły się gdzieś w okolicy 5-7 metra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radomado Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Dawid 1030 SW wytrzymuje upadek z 2 m według mnie idealny na nasze wedkarskie wyprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
traker Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Co do tytułu wątku... Wczoraj pierwszy raz rzucałem moim nowym zestawem do jerków (pierwszy raz multikiem) i muszę powiedzieć, jeśli mi fundusze pozwolą (a w najbliższym czasie nie za bardzo, bo na razie urodziła mi się mała skarboneczka Adrianna) to na pewno zakupię sobie kolejną wędkę castingowa - coś lżejszego, zapewne na pstrągi. Samo rzucanie jest super - bez wody i bez ryb, a mógłbym tak rzucać i rzucać, teraz czekam na rozpoczęcie sezonu na szczupca no i kilka jerków muszę zakupić. Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Castoreelioza się szerzy na całego - to już epidemia tych którym to sprawia przyjemność Witajcie w klubie kręcących u góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi