sukingad Opublikowano 26 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 Cześć wszystkim. Byłem dzisiaj nad Rządzą przetestować nowy kijek. Pogoda do łapania pod psem bo wiatr łeb urywał ale za to do fotografowania (czymkolwiek bo w tym przypadku telefonem) idealna. Jako, że nie jestem kompetentny w doborze zdjęć ładnych, artystycznych itp., wrzucam to czego nie spieprzyłem. Powiem jedno- w takiej scenerii na prawdę się odpoczywa )) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorz197503 Opublikowano 26 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 całkiem przyjemne fotki a i miejsca jakby znajome jakim to telefonem robione? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 26 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 Dzięki Fotki przyjemne bo miejsce klimatyczne i okoliczności przyrody sprzyjające. Telefon Samsung Galaxy Ace II GTIcośtam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek55 Opublikowano 26 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 Jedyna wyspa na jakiej w swoim życiu byłem - wyspa Euzebia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 26 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 Nawet jakaś buda tam na wyspie stoi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 4 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 (edytowane) Ile tam przy wyspie się nocek na łajbie spędziło Edytowane 4 Grudnia 2013 przez BARENZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi