Zbyszek 555 Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Sygnały? ten beton bardzo trudno zreformować. Po wczorajszej wizycie w kole i opłaceniu składek, jestem coraz bliżej podjęcia decyzji i emigracji tam, gdzie są jakieś porozumienia i normalnie myślący ludzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Sygnały? ten beton bardzo trudno zreformować. Po wczorajszej wizycie w kole i opłaceniu składek, jestem coraz bliżej podjęcia decyzji i emigracji tam, gdzie są jakieś porozumienia i normalnie myślący ludzie.Dojrzałem do tego kilka lat temu. Faktem jest że opłacając Siedlce gdzie albo na ich wodzie albo na B.Podl. bywam w weekendy a na codzień musiałem zapłacić zapłacić nizinną mazowiecką co mógłbym po pracy nad Wisłę pójść. Nikt nie obiecywał że będzie lekko . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbyszek 555 Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Dojrzałem do tego kilka lat temu. Faktem jest że opłacając Siedlce gdzie albo na ich wodzie albo na B.Podl. bywam w weekendy a na codzień musiałem zapłacić zapłacić nizinną mazowiecką co mógłbym po pracy nad Wisłę pójść. Nikt nie obiecywał że będzie lekko .Nie ma, że lekko. To nie są wody prywatnego towarzystwa PZW. Rzadzą się jak na swoim podwórku. Mam taka cichą nadzieję, że ktoś kiedyś przyjdzie po rozum do głowy i zatrzęsie tym sandałowym drzewem tak, aż pospadają z niego siedządzy na wygodnych posadkach "działacze". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi