c1esla Opublikowano 27 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 Witam wszystkich forumowiczów Chciałem zaprezentować moje amatorskie woblery.Wykonuję je z drewna lipowego i kilka jest z kory akacji.Malowanie farbki akrylowe , a kilka pierwszych lakier do paznokci 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c1esla Opublikowano 27 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 kilka pstrągowych od góry : 7 cm i 6,5 cmłamańce : 7 cmna dole: 6 cm i 5,5 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c1esla Opublikowano 27 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 kolejne pstrągowe między 5 a 6 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c1esla Opublikowano 27 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 jeszcze kilka na pstrągi i nie tylko między 5 a 6,5 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c1esla Opublikowano 27 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 Sandaczowo-Szczupakowe ;D między 9 a 10 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c1esla Opublikowano 27 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 kolejna czwórka na drapieżniki z ząbkami u góry 2x 10,5 cmna dole 9,5 cm i 8 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c1esla Opublikowano 27 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 jeszcze coś na pajki i zedy u góry 8 cm i 7,5 cm na dole 7 cm i 8,5 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c1esla Opublikowano 27 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 jeszcze 2 Sandaczowe kiełbik 10 cmi ten niżej 8,5 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryka Opublikowano 27 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 Całkiem fajnie Ci idzie... czekam na rozwój sytuacji i kolejne rękodzieła Pozdrawiam Bryka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c1esla Opublikowano 27 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 mam w planach zrobić trochę trociówek , ale nie wiem czy się wybierzemy w tym roku bo z tą chorobą jest nie dobrze ...ale na otwarcie sezonu pstrągowego mam już przygotowne 12 korpusików pod pstrągi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 27 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 Widzę że w końcu otworzyłeś swój temat Widzę również że rozpływają Ci się łuki skrzelowe - zastosuj długopis UNI PIN i po problemie Do zobaczenia mam na dzieje na PDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c1esla Opublikowano 27 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 No właśnie to mi się nie udało , ale to prototypy są tylko , dzięki za radę .No ale wcześniej do zobaczenia u mnie na Pstrągu Mierzawy mały jubileusz V edycja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 27 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 Jak mnie zabiorą to będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 27 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 Witam wszystkich forumowiczów Chciałem zaprezentować moje amatorskie woblery.Wykonuję je z drewna lipowego i kilka jest z kory akacji.Malowanie farbki akrylowe , a kilka pierwszych lakier do paznokci Witaj wśród twórców, całkiem ciekawe woblery Mała sugestia na przyszłość, nie ma potrzeby pisać tylu postów podrząd możesz wstawić kilka zdjęć w jednym, a także w każdej chwili edytować swoje wpisy dodając kolejne zdjęcia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 27 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 Witaj wśród twórców, całkiem ciekawe woblery Mała sugestia na przyszłość, nie ma potrzeby pisać tylu postów podrząd możesz wstawić kilka zdjęć w jednym, a także w każdej chwili edytować swoje wpisy dodając kolejne zdjęcia.Z drugiej strony, nie jest to też zabronione Ale sugestia kolegi @milupa wynika z czystej życzliwości. Przyjmiesz ją lub nie.Witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Ciekawa koncepcja. Te skrzelka nawet ciekawe z tym zamazem. Jeśłi chodzi o cienkopis to z mojej strony mogę dodać, że każdy długopis żelowy będzie koszerny dla lakierów. Nawet HartzLack ich nie rusza. Powodzenia w dalszej pracy.Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Albo cienkopis techniczny, tego to nic nie ruszy a i tani przy okazji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c1esla Opublikowano 28 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Dziękuję Panowie za podpowiedzi , będę pamiętał na przyszłość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c1esla Opublikowano 31 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 dorzucam woblerki zrobione z myślą o Troci co o nich myślicie ??? pozdro Łukasz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 31 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 jedziesz ostro z tematem nawet jeden z wytrzeszczem oczu się trafił 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwedkuje Opublikowano 1 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Fajnie dajesz Tak dalej! Trzymam kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c1esla Opublikowano 6 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 Witam.Nowe stadko z przeznaczeniem na pstrągi , ale myślę ze inne rybki typu kleń , jaź, okoń i brzana nie będą obojętne mój ulubiony model, w zeszłym roku miałem takiego ale zerwałem niestety teraz zrobiłem 4 podobne i 2 chodzą jak chciałem czyli cały czas odchodzą raz na prawo raz na lewo jak je nurt ruszy rewelacja te też pracują bardzo nieregularnie i tutaj takie SDR ciekawa praca wrzucę z czasem filmy z ich pracą pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c1esla Opublikowano 6 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 zapomniałem napisać , rozmiar ok 4-5,5 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c1esla Opublikowano 12 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 takie coś pod Sandałka wystrugałem bo najwyższy czas testy zaczynać choć nawet za późno , jutro dalszy etap prac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 12 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 Jak mogę coś doradzić popracuj nad sterami moim zadaniem odrobinę wydają się za długie... tak patrząc na zdjęcie z 6 marca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi