Tszonek Opublikowano 8 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 Piękne rybki! Gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 8 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 A ja nic nie napiszę, bo mnie zazdrość zżera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slawek74 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 piękne trotki Łukasz gratki.Myśle że od lutego znowu pokarzesz kolegom jak się pstrągi łowi. do zobaczenia na rybach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 9 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 oto Trotki złowione na swoje wobki 1 stycznia - 66 cm , podczas ustawiania deeprunnera 3 stycznia - 65 cm - testy innego modelu 6 stycznia - kiedy urwałem już prawie wszystkie co sądziłem że są najlepsze , kolejny c1eślak okazał się rewelacją - 77 cm No popatrz prorok A mówiłem , że pstrągulce ciekawe Co to za woda Łukasz?Za wolno płynie jak na Drwęcę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c1esla Opublikowano 10 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 No popatrz prorok A mówiłem , że pstrągulce ciekawe Co to za woda Łukasz?Za wolno płynie jak na Drwęcę. Ina, Marcinie, wspaniała rzeka no wobki im spasowały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 10 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 (edytowane) No, Ina ostatnimi laty darzyła. Ładne ryby. Masz dobrà passę. Tak trzymać Edytowane 10 Stycznia 2015 przez spinnerman 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c1esla Opublikowano 10 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 dzięki , teraz czekam na sezon pstrągowy - to co lubię najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spawciu Opublikowano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 zazdroszczę i gratuluje , ryb i łownych woblerków 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip14 Opublikowano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 Piękne ryby , na swoje wobki radość 2x większa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c1esla Opublikowano 9 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 nowe stadka z myślą o kropeczkach wszystkie miedzy 4,5 a 6,5 cm żółte pstrążki i piskorze kremówki i głowacze potoczki i kiełbiki wkrótce wrzucę filmiki jak pracują 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrmr Opublikowano 17 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 STO LAT !!!!!!! P.S zapraszam na "Pstrąga Doliny Raby"! jeśli coś Ci to mówi??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c1esla Opublikowano 11 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 (edytowane) Przedstawiam kilka Pstrągów złowionych ostatnio na moje jigi i wobki smakosz łamanego woblera 7 cm malowanego w pstrąga Pięknie ubarwiony 42 - zażarł jiga wolniakowy amator malutkiego jiga 50 cm na jiga szarego z królika Edytowane 11 Maja 2015 przez c1eśla 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 11 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 Ładne kropasy i rzeka jakaś znajoma graty 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c1esla Opublikowano 18 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 coś na wyjazd 2016 pod Trotkę : 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c1esla Opublikowano 11 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 tak wyglądają moje trociówki na sezon 2016 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 11 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 Konkret 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi