godski Opublikowano 12 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 W tym temacie do którego linka podałeś nie ma nic co sie kłóci z tym co napisałem.W kołowrotku nie zamierzam wypełniać łożysk oliwką. W multiku również - z tym że ja uzywam multików do przynęt powyżej 30-40 gram.Pozostaję przy swoim zdaniu. Natomiast jak kiedyś będę może rzucał z multika przynety 4-10 gram - wtedy może zaleję je oliwką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
didi Opublikowano 12 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 nikt ,nikogo do niczego nie zmusza,poprostu toczy sie rozmowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patronservice Opublikowano 13 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Rozmowy się toczą, a ja nadal nie wiem czym smarować, jednym czy kilkoma specyfikami jak kilkoma to dlaczego i do czego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 13 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Ostatnio przesmarowałem czerwonym mazidlem (Mobilithy 460) Emblema 3500. Wszystko. Bez wzgledu na.......Po skręceniu chodzila nieco cieżej. Dodałem kropelkę oliwki Daiwy, na oś.Jak sie wymieszało, kręci "jak nowy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorgol Opublikowano 13 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 znalazem takie cos http://allegro.pl/smar-teflonowy-do-pancerzy-shimano-sp41-50g-bs-i3064239869.html,tak wiem rowerowy..ale mobilith tez nie jest specjalnie do kołowrotków.Teflonowyjest,a ten kołowrotkowyshimano, tez jest teflonowy....ma moze ktos orientacje jaki w konsystencji jest ten smar...i czy nadał by sie do kołowrotków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 13 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Darek link nie wchodzi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 13 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Darek link nie wchodzi .http://allegro.pl/smar-teflonowy-do-pancerzy-shimano-sp41-50g-bs-i3064239869.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
didi Opublikowano 13 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 http://www.ebay.es/sch/i.html?_nkw=grease+cals&_sacat=0&_odkw=multilube&_osacat=0&_trksid=p3286.c0.m270.l1313 jak narazie nr1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 13 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Trudno powiedzieć, powinien być dobrym smarem bo i cenę niezłą ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
didi Opublikowano 13 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 mozna by go jeszcze tutaj kupic http://roulementcasting.com/boutique/ no i dla kolegi godski fajna oliweczka po prawej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 13 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Oliwka Quantum na razie numer 1 dla mnie. I ładnie się miesza i z czerwonym Mobilithem i czerwonym smarem Quantum Hot Sauce.Ja nie potrzebuję high-speed - wystarczy zwykły speed Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
didi Opublikowano 13 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 fajna ,fajna potwierdzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leny Opublikowano 18 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Użyłem Jaxona , nie polecam strasznie słaba czepliwość,smar po prostu ścieka .Zakupiłem Penn w tubce (w odcieniu czerwieni) ten zdecydowanie lepiej trzyma się przekładni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 29 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Dla Ciebie odłożę. A to jest bardzo dobra oliwka. Dalej nie mam czym oliwić hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 29 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Nie zamawiałem jeszcze. Męczę ostatnią butlę. Czyli mój Hiper-Jerk jest w opałach Zamówię 4 butelki z Tacklewarehouse. Jedną zabieram ja, druga dla Ciebie. 2 wolne.@5384 - z tego co widziałem to ty już masz. a jak nie to rezerwacja na sztukę dla Ciebie do jutra.Koszt między 28 a 35 zeta - zależy od podatków różnych. 6 zł za wysyłkę. Rafał - wysyłka gratis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 29 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 (edytowane) Koszt będzie trochę wyższy. Zapomniałem o transporcie za całość 10 USD. Czyli koszt jednostkowy: 7,99 USD + 2,50 USD transport za 1 sztukę + ewentualny podatek około 25% + wysyłka 6,00 zł = (przy kursie 1 USD=3,30 PLN) od 41,00 do 50,00 zł z wysyłką. Zamówione. Jak za drogo to mozna zrezygnować. Edytowane 29 Marca 2013 przez godski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIGOTKA Opublikowano 29 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Z racji tego ze wystarczy mi na cale zycie moge odstapic komus strzylawke . Pierwsza chetna osoba ktora napisze pw dostanie za free Ja bym przytulił jesli jeszcz jest to aktualne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 29 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Nie zamawiałem jeszcze. Męczę ostatnią butlę. Czyli mój Hiper-Jerk jest w opałach Zamówię 4 butelki z Tacklewarehouse. Jedną zabieram ja, druga dla Ciebie. 2 wolne.@5384 - z tego co widziałem to ty już masz. a jak nie to rezerwacja na sztukę dla Ciebie do jutra.Koszt między 28 a 35 zeta - zależy od podatków różnych. 6 zł za wysyłkę. Rafał - wysyłka gratis Hej Dziękuję ale już nabyłem Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokosz Opublikowano 29 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Można by się dopisać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 29 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Jesteś w grze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorz197503 Opublikowano 29 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 (edytowane) i ja bym łyknał... no nie dosłownie Edytowane 29 Marca 2013 przez grzegorz197503 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 29 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Drugi dla Ciebie. Czyli finał. Chyba, że Rafał zwolni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokosz Opublikowano 29 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Jesteś w grze....Dziękuję. To poproszę o dane do uregulowania należności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 29 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Nie czas na to teraz. Jak przyjdzie. Myślę, że za 5-10 dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 29 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Jest ok A o jerka sie nic nie martw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi