adamekkp Opublikowano 15 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 Hej niechce zakladać nowego tematu, to podepnę się tutaj.Przybywam jak don kichot (czy jakos tak) z zapytaniem do WAS o wielcy czarodzieje, pogromcy wodnych "bestyji" Pragnąłbym posmarować ale nie komuś kieszeń lecz swój kreciołeczek spro pasJonek. Mam "dobry" smalec z upolowanych wcześniej wiatraków z burżuazyjnego sklepu wędkarskiego firmy MIKADoAJŁO. Czy owy produkt wysokiej marki nada się na nałożenie w tak wypasionym wnętrzu kołowrotka czy też będzie lekkim pasożytem, czy też wrzodem na dupieńsi Teściowej. Zatem JA, chylący się najniżej Ku Was, PYTAM czy mi schematem pasjona pomożecie? Dla Tych co niechca czytac musze posmarowac spro passiona, mam smar mikado bodajże, nada się czy lepiej cos kupić nowego ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 15 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 http://mulinete.wordpress.com/2011/12/12/ryobi-ecusima-vi/ tu masz shcemat i fotki, to od ecusimy ale masz wszystko identycznie jak passion, schemat ten sam. smarem mikado napewno go nie zepsujesz a pewnie i tak kultura pracy będzie identyczna jak na lepszym smalcu. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamekkp Opublikowano 15 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 Czyli moge walić mikado ? Dzięki za tak szybką odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 15 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 Czyli moge walić mikado ? Dzięki za tak szybką odpowiedzwalić to może za dużo powiedzane , ale przesmarowac jak najbardziej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamekkp Opublikowano 15 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 Może to głupie pytanie ale skoro tu jesteśmy to zapytam : używam passiona od roku dosyć intensywnie okoniowanie- smarować już czy niekoniecznie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MATT1989 Opublikowano 15 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 Czyli moge walić mikado ? Dzięki za tak szybką odpowiedzJak nie chcesz mikado to mam jeszcze molykota który jest fajny i na pewno lepszy od mikado Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 15 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 Jak nie chcesz mikado to mam jeszcze molykota który jest fajny i na pewno lepszy od mikado o właśnie, jutro Ci przelew zrobię bo zapomniałem całkiem przez ten wyjazd. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamekkp Opublikowano 15 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 a jaka tego smaru cena??@Qowax001 trzeba smarować po roku czy może poczekać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czerwc Opublikowano 15 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 Zależy ile kręcisz w roku, generalnie jak mało, to nawet co dwa spokojnie, jak dużo to po roku. Najlepiej po prostu sprawdzić smar jak wygląda po roku i zadecydować . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MATT1989 Opublikowano 15 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 o właśnie, jutro Ci przelew zrobię bo zapomniałem całkiem przez ten wyjazd. pzdr.Dla Ciebie mam już odłożone 100gr ale poza tym jeszcze zostało mi 160gr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MATT1989 Opublikowano 15 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 a jaka tego smaru cena??@Qowax001 trzeba smarować po roku czy może poczekać?4 dyszki z wliczoną przesyłką priorytetową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 15 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 a jaka tego smaru cena??... Bierz ten smar od Mateusza i nie pożałujesz. Smarowałem nim Saline 55 od znajomego, który używa jej głównie na dorsze. Już teraz mogę powiedzieć że młynek ma drugie życie a sam smar lepiej mi podchodzi niż Mobilith. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawgas Opublikowano 15 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 160 g to mi nie trzeba ale połowę chętnie bym przytulił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MATT1989 Opublikowano 15 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 160 g to mi nie trzeba ale połowę chętnie bym przytulił.100gr za cztery dyszki z wliczonym priorytetem pasuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cezary.Łoskot Opublikowano 16 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 (edytowane) A ja bym przygarnął te 60 g co się zostanie Proszę o podanie kwoty i dane do wpłaty. Edytowane 16 Lipca 2014 przez Cezary.Łoskot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawgas Opublikowano 16 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 100gr za cztery dyszki z wliczonym priorytetem pasuje? Biorę. Podaj na priv dane do przelewu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 16 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Zostalo cos jeszcze tego Molykote ? jesli tak to wzialbym 100 g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MATT1989 Opublikowano 16 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Zostalo cos jeszcze tego Molykote ? jesli tak to wzialbym 100 gMogę zamówić bo już nic niemam Jestem aktualnie po smarowaniu kołowrotka- smar bardzo dobrze trzyma się przekładni, po kilku obrotach korbką jest nadal na trybach, dałem również na trzpień i jestem mega zaskoczony bo przekładając przez pinion nadmiar został wyciśnięty wiadomo natomiast widać że molykote nadal na trzpieniu jest, kołowrotek włożę na noc do lodówki i z rańca zobaczę czy smar w kołowrotku nie "zastygł" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 16 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 To jak mozna zamowic to ja bym reflektowal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MATT1989 Opublikowano 16 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 (edytowane) No to jutro zamawiam Gdyby było więcej chętnych proszę dopisywać się do listy1. Guzu2.PiECIA Edytowane 17 Lipca 2014 przez MATT1989 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronzo Opublikowano 16 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Potwierdzam opinię @Matta. Porządniasty szmalec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiECIA Opublikowano 16 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 To i ja się skuszę na ten smalczyk. Proszę dopisać do listy ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawgas Opublikowano 17 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 (edytowane) Skoro tak zachwalacie te Molykote to chyba będe musiał znów przesmarować wszystkie młynki. Znów żona będzie ględziła że nic tylko siedzę w tych śrubkach i sprężynkach Edytowane 17 Lipca 2014 przez Pawgas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MATT1989 Opublikowano 18 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 Smar zamówiony ale nie mam pojęcia kiedy będzie u mnie bo sprzedawca czeka na dostawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert2844 Opublikowano 19 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 Witam a co mi tam, też mnie dopisz na liste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi