meth666 Opublikowano 19 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 Jaki to dokładnie zamówiony Molycote? Dopisuję się na listę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MATT1989 Opublikowano 20 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 No to jutro zamawiam Gdyby było więcej chętnych proszę dopisywać się do listy1. Guzu2.PiECIA3. meth6664. robert2844 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MATT1989 Opublikowano 20 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 Jaki to dokładnie zamówiony Molycote? Dopisuję się na listę molykote g-1502fm jak dla mnie najlepsze mazidło do przekładni shimano dg10 nawet się nie umywa do niego dlatego pozbywam się na sąsiednim forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 20 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 Moze byc dobre ile PLNow za ile gram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MATT1989 Opublikowano 20 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 100gr= 40zł z wliczoną przesyłką priorytetową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 20 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 Dla Ciebie mam już odłożone 100gr ale poza tym jeszcze zostało mi 160gr CześćMiał byś porcję tego smaru na zbyciu?Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 20 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 http://www.sklep.smary.elub.pl/produkt/molykote-g-1502-fm-400g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz W Opublikowano 21 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 To i ja poproszę o wpisanie na listę na porcję smaru.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MATT1989 Opublikowano 22 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 (edytowane) Smar już do mnie jedzie(2x400gr). Jeszcze jedna osoba i będzie komplet 1. Guzu 2.PiECIA 3. meth666 4. robert2844 5. Łukasz W 6. 5384 7. JA 8.paawelek83 Edytowane 24 Lipca 2014 przez MATT1989 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiECIA Opublikowano 24 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 Mateusz, kiedy przewidujesz dystrybucję? Podeślij kwotę i dane do przelewu. -- Piotrek(iPad&Tapatalk HD) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paawelek83 Opublikowano 24 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 Wpisz mnie do kompletu i możesz zamknąć listę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thug Opublikowano 24 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 Jakby ktoś odpuścił to ja chętnie się wcisnę w kolejkę Pod warunkiem, że mogę zapłacić ostatniego dnia miesiąca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawgas Opublikowano 24 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 Przesmarowałem swojego strego Team Dragona FD735 i narazie kręci jak kręcił na poprzednim smarowidle Cormorana. Więcej będzie można powiedzieć po dłuższym okresie łowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MATT1989 Opublikowano 24 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 Lista zamknięta a smar już do mnie jedzie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 24 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 Wrzuć dane na priv itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MATT1989 Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Przelew dostałem od 4 osób a reszta najwyraźniej się rozmyśliła. 300gr dalej do wzięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 To ja poproszę setkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 A ja smalec już mam od wczoraj na warsztacie, dzisiaj 8 maszyn do smarowania i kilka tanszych zostanie wzbogaconych o uszczelnienia za pomocą molykote Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MATT1989 Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 A ja smalec już mam od wczoraj na warsztacie, dzisiaj 8 maszyn do smarowania i kilka tanszych zostanie wzbogaconych o uszczelnienia za pomocą molykote Jak oceniasz molykota względem innych smarowideł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Ciekawy i się przyda napewno tam gdzie brak uszczelek w maszynkach póki co w środku nic nim nie posmaruje bo na cudzym testować nie będę a za tydzień wyjeżdżam na miesiąc za granicę więc moje poczekają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 (edytowane) Setka również dla mnie Poproszę na priv dane do przelewu to jutro rano zapłacę, bo dziś pewnie nie będę przy kompie. Edytowane 2 Sierpnia 2014 przez Tomek88 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Hmmmm ... nie dostałem danych na priv ?! ( Chyba że przypadkowo usunąłem wiadomość. Proszę o dane na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz W Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Hmmmm ... nie dostałem danych na priv ?! ( Chyba że przypadkowo usunąłem wiadomość. Proszę o dane na privJa również podobnie jak kolega! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MATT1989 Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Już wysłałem dane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Molykote zaaplikowany na dwa kolowrotki (Stella JDM). Po przesmarowaniu krecenie w warunkach salonowych - czyli "Na sucho" - ocena celujaca. Zobaczymy jak z trwaloscia i praca w warunkach lowiska.Od srody tygodniowe walki wielkorzeczne i Stelle maja robic za podstawowe zwijaki. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi