Leśniak Opublikowano 13 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Mam nadzieje, że Pan Leśniak nie siedzi teraz z rodziną przed komputerem i nie pękają ze śmiechu...:]Wcale mi nie do śmiechu,byłem na rybach i nic nie złowiłem ,może dlatego że większą wagę przywiązywałem do testu Daiwy 4000 HC klienta niż do łowienia. Na marginesie - test wypadł bardzo pomyślnie. A smar PENN jest rzeczywiście bardzo dobry. Polecam i nie dziwię się że jest tylu chętnych. PozdrawiamJózef Leśniak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lepton Opublikowano 15 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 na pena tez sie zapiszeJeżeli można proszę o dopisanie do listy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bander Opublikowano 15 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 (edytowane) Jeśli można to ja bym również się chętnie dopisał do listy na 1 opakowanie.(smaru Penn oczywiście ) Edytowane 15 Września 2014 przez Bander Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 15 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Lista już jest, tylko chętnego do zakupu brak ..... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bander Opublikowano 15 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Lista już jest, tylko chętnego do zakupu brak ..... No tak... to pewien problem.Ja moge zamawiać, ale dopiero po 05.X. - i nie wiem czy to będzie miało sens jeśli przesyłka potrwa 2tyg.Może ktoś jednak się zdecyduje wcześniej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemofight Opublikowano 15 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Witam, chętnie się dopisze jeśli lista nie została zamknięta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 16 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Jakby ktoś potrzebował ...... http://allegro.pl/smar-shimano-do-kolowrotkow-i4613900373.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 16 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 (edytowane) Dobry smarek, trochę inny od Penna. Tylko, że powinien koło 3 dych kosztować + wysyłka.Jak nikomu się nie chce to zamówię trochę Penna . Niechętnie. Moze ktos się jednak zdecyduje....Niech ktoś listę sporządzi. 6 opakowań będzie. 28,00 zł + wysyłka poleconym 7,00 (gabaryt B ze wzgledu na grubość) + koperta bąbelkowa 1,00 zł czyli 36,00 zł. Edytowane 16 Września 2014 przez godski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doman Opublikowano 16 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Dobry smarek, trochę inny od Penna. Tylko, że powinien koło 3 dych kosztować + wysyłka.Jak nikomu się nie chce to zamówię trochę Penna . Niechętnie. Moze ktos się jednak zdecyduje....Niech ktoś listę sporządzi. 6 opakowań będzie. 28,00 zł + wysyłka poleconym 7,00 (gabaryt B ze wzgledu na grubość) + koperta bąbelkowa 1,00 zł czyli 36,00 zł.To robimy liste1.Doman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majo Opublikowano 16 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Dobry smarek, trochę inny od Penna. Tylko, że powinien koło 3 dych kosztować + wysyłka.Jak nikomu się nie chce to zamówię trochę Penna . Niechętnie. Moze ktos się jednak zdecyduje....Niech ktoś listę sporządzi. 6 opakowań będzie. 28,00 zł + wysyłka poleconym 7,00 (gabaryt B ze wzgledu na grubość) + koperta bąbelkowa 1,00 zł czyli 36,00 zł.A ile gram by było w opakowaniu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej6 Opublikowano 16 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Witam.Proszę mnie wciągnąć na listę w kolejce na smar Penn.Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 16 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Samemu się wciągamy. Opakowanie 2 oz...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej6 Opublikowano 16 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 To robimy liste1.Doman2.Andrzej6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert2844 Opublikowano 16 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 panowie nadal chciałbym załapac sie na smarowidło penna.prosze dopisać mnie na liste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 16 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 panowie nadal chciałbym załapac sie na smarowidło penna.prosze dopisać mnie na listeTo wyedytuj listę i dopisz się!!!. Ile można pisać na ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bander Opublikowano 16 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 To robimy liste1.Doman2.Andrzej63. Bander @godski proszę o PW z nr konta (kwota już wyliczona była - jeśli coś się zmieniło to info). Dziękuję i pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 16 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 (edytowane) @godski proszę o PW z nr konta (kwota już wyliczona była - jeśli coś się zmieniło to info). Dziękuję i pozdr.Podam wszystko na PW jak dojdzie. Od 2-4 tygodnii. Zamówiony. Edytowane 16 Września 2014 przez godski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 17 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 Jak jest jeszcze opcja to zawine porcje Penna:Lista:1.Doman2.Andrzej63. Bander4. Patryk1125 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej6 Opublikowano 17 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 Witam Godski.Dziękuję,że zamówiłeś ten smar.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 17 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 (edytowane) Lista- smar Penn:1.Doman2.Andrzej63. Bander4. Patryk11255. popper Edytowane 17 Września 2014 przez popper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawgas Opublikowano 17 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 Lista- smar Penn:1.Doman2.Andrzej63. Bander4. Patryk11255. popper6. Pawgas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 17 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 A co mi tam, spróbować zawsze warto .Lista- smar Penn:1.Doman2.Andrzej63.Bander4.Patryk11255.popper6.Pawgas7.Zwierzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemofight Opublikowano 17 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 1.Doman2.Andrzej63.Bander4.Patryk11255.popper6.Pawgas7.Zwierzu8.przemofight Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 17 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 (edytowane) Listę zamykam. 6 opakowań bedzie na pewno. W rezerwie Zwierzu i Przemofight. Smar jest. 7 opakowań. Wysłałem privy. Proszę odpowiadać na priv a nie tutaj. Nie zaśmiecajmy wątku. Edytowane 26 Września 2014 przez godski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bander Opublikowano 17 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 No to gra muzyka, dzięki za zamówienie smarowidła.Co do należności - albo do 24.09. albo po 05.10"Wybór należy do Ciebie" Cierpię na wyjazd gdzie Internetu nie będzie a na smarze mi zależy Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi