Pawgas Opublikowano 24 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Na łańcuch w rowerze nie ma nic lepszego jak oliwka Rollhof ale niestety nie nadaje się do kołowrotków - za gęsta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 24 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 kazdy dzien kiedy nie pracuje i nie spie spedzam na rybach (oczywiscie w sezonie).Definicja szczęśliwego człowieka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 24 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Daniel używa Cię między innymi do posuwu? Pisałem na szybko z tel. a ten poprawia i nie wychwyciłem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 24 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 (edytowane) Definicja szczęśliwego człowieka Kwestia priorytetow i automotywacji.Zadne mecze, zadne inne aktywnosci nie wytrzymuja rywalizacji z wyprawa na pstragi ...przynajmniej u mnie...po 3 sezonach zrezygnowalem z karnetu na mecze FCB - bo i tak jezdzilem na ryby zamiast chodzic na stadion Edytowane 24 Października 2014 przez Guzu 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzyk Opublikowano 24 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 No i wszystko jasne - Red Arc ma za mało łożysk na stosowanie Molykote. PS A nie mieć roweru górskiego w Katalonii to grzech - takie piękne tereny do jazdy Mam smarniętego ZAUBERA 3000 od Dragona ,kupiony jako nowy i dopiero po smarowaniu tym smarem działa jak należy ,i żadnych większych oporów nie ma . Fakt jest gęsty/lepki i moim zdaniem należy dać mu z 10-15 min. kręcenia żeby jego ewentualne nadmiary rozeszły się po kołowrotku.Ja mam,używam i polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brambor Opublikowano 25 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 http://www.youtube.com/watch?v=SCxiB4uEAXU&list=UUTzltM_E0u4F1V981uTbrbA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MATT1989 Opublikowano 15 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 Oddam w cenie wysyłki molykote g1502fm lub za jakiegoś wobka pstrągowego smalcu jest jakieś 30gr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 15 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 Oddam w cenie wysyłki molykote g1502fm lub za jakiegoś wobka pstrągowego smalcu jest jakieś 30grJeśli to ten co mam od ciebie to biore Reszta na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 15 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 http://www.youtube.com/watch?v=SCxiB4uEAXU&list=UUTzltM_E0u4F1V981uTbrbACiekawe, u mnie na półce też rządzi Penn duży i mały i Shimano Drag Grease.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 20 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Oddam w cenie wysyłki molykote g1502fm lub za jakiegoś wobka pstrągowego smalcu jest jakieś 30gr Jeśli nadal aktualne to jestem zainteresowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MATT1989 Opublikowano 20 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Tu Panowie możecie zamówić dokładnie ten smar którym handlowałem nie tak dawno:http://sklep.smary.elub.pl/produkt/molykote-g-1502-fm-400g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdz_13 Opublikowano 21 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Może kogoś smar i olej Quantum.Sprawdzone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 21 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Może kogoś smar i olej Quantum.Sprawdzone.kogoś co ? Kusi? Obrzydza ?Interesuje ?Rozochaca ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 21 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 (edytowane) Jeśli nadal aktualne to jestem zainteresowany będę zamawiał to mazidło i będę miał 100g na zbyciu, jeśli jesteś zainteresowany to zapraszam na priv Edytowane 21 Listopada 2014 przez Patryk1125 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomtoked Opublikowano 21 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 (edytowane) Tu Panowie możecie zamówić dokładnie ten smar którym handlowałem nie tak dawno:http://sklep.smary.elub.pl/produkt/molykote-g-1502-fm-400gMateusz ja już próbowałem ten smar tam zamówić jakiś czas temu ale oni nie mają go na stanie i nie wiadomo kiedy będzie. będę zamawiał to mazidło i będę miał 100g na zbyciu, jeśli jesteś zainteresowany to zapraszam na privPatryk jak coś to ja chętnie wezmę te 100g Edytowane 21 Listopada 2014 przez toked1971 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 21 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Mateusz ja już próbowałem ten smar tam zamówić jakiś czas temu ale oni nie mają go na stanie i nie wiadomo kiedy będzie. Patryk jak coś to ja chętnie wezmę te 100gOk te 100g będzie dla Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerek48 Opublikowano 22 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 TEŻ BYŁBY ZAINTERESOWANY TY MAZIDŁEM.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 22 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 Jakby ktoś potrzebował to mam na zbyciu smar Penn (56g) ubrane jedynie na przesmarowanie jednego młynka. Oddam za 3 dyszki z PP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert2844 Opublikowano 22 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 Jakby ktoś potrzebował to mam na zbyciu smar Penn (56g) ubrane jedynie na przesmarowanie jednego młynka. Oddam za 3 dyszki z PP.jestem zainteresowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 23 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 Jakby ktoś potrzebował to mam na zbyciu smar Penn (56g) ubrane jedynie na przesmarowanie jednego młynka. Oddam za 3 dyszki z PP.jakby Kolega wyżej nie zabrał to ja bym reflektowal bo mam na wykonczeniu a sporo mi tego idzie ze smarów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert2844 Opublikowano 23 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 jakby Kolega wyżej nie zabrał to ja bym reflektowal bo mam na wykonczeniu a sporo mi tego idzie ze smarów.hmm zrobiłem juz przelew ,a więc go wezme Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 29 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Jestem po przesmarowaniu pierwszego młynka smarem Molykote g-1502 FM. Pierwsze wrażenia bardzo pozytywne. Poużywam przez tydzień i zobaczymy jak się sprawuje. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawgas Opublikowano 29 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 A ja napiszę, że dziś łowiłem kołowrotkiem przesmarowanym niebieskim Pennem na dwu stopniowym mrozie i mechanizm chodził jak masło z wazeliną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert2844 Opublikowano 29 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Witam czy smarował kto kręciołek smarem mylokote 111 . Bardzo prosze o opinie na temat tego smaru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 30 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Ja również. Tylko znam (mam) 2 rodzaje zupełnie rózniące sie od siebie. Taki w małych tubkach 4 gramy Penn Reel Lube- rzadki, prawie przezroczysty z czerwonym odcieniem. Na worma akurat.Drugi to Penn Precision Reel Grease sprzedawany w opakowaniach 57 gram. Dużo gęstszy. Kolor niebieski. I ten polecam.Penn Reel Lube z tubki - o tym mowa http://allegro.pl/smar-do-kolowrotkow-penn-i4799879446.html? W opisie podają "polecany szczególnie do dużych, mocno obciążonych morskich kołowrotków i multiplikatorów", więc jeśli tak jest, to raczej wątpię, żeby był rzadki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi