godski Opublikowano 30 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Tak. Ten z tubki jest rzadki. Zupełnie inny niż ten w opakowaniach 2 oz. Mam oba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tajmienier Opublikowano 2 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Panowie a jak smar Molykote 1502 zachowuje się w niskich temperaturach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MATT1989 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 U mnie kołowrotki nasmarowane molykote-m g1502fm zarówno w ciepłe dni jak i zimne pracują tak samo dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tajmienier Opublikowano 3 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Dzieki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 A ma ktoś może odsprzedać trochę jakiegoś smarowidła do kręciołów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁYSY0312 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Mam na zbyciu strzykawkę Mobilih-a jeśli chcesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Raczej przygarnąłbym trochę tego Penna z większej puszki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Ja również dziś pojechałem po bandzie i machnąłem 6 swoich kręciołów Molykote -M G 1502mF. Wyczyściłem ,opłukałem ,przesmarowałem i poskładałem. Jak się brudzić to raz a dobrze. Jeszcze z jedno takie podejście i stajnia będzie gotowa do NOWEGO sezonu 2015. Wtedy okaże się co to warte na razie wygląda "oczeń charaszo" !!!!. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 8 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Ja również dziś pojechałem po bandzie i machnąłem 6 swoich kręciołów Molykote -M G 1502mF. Wyczyściłem ,opłukałem ,przesmarowałem i poskładałem. Jak się brudzić to raz a dobrze. Jeszcze z jedno takie podejście i stajnia będzie gotowa do NOWEGO sezonu 2015. Wtedy okaże się co to warte na razie wygląda "oczeń charaszo" !!!!. Nie wiem czy to po bandzie bylo Ale ocene pozostawiam temu, ktory pojechal W kazdym razie od czasu pierwszych testow z tym smarem kazdy kolejny swoj kolowrotek nim traktowalem i traktuje i "gra muzyka". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
albercik2 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 (edytowane) http://www.ebay.co.uk/itm/360738490393?_trksid=p2060778.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AITGdyby kogoś blue penn interesował Edytowane 8 Grudnia 2014 przez albercik2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homax Opublikowano 8 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 http://www.ebay.co.uk/itm/360738490393?_trksid=p2060778.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AITGdyby kogoś blue penn interesował Prawie pół kilo smaru za 190zł... W sumie nie tak strasznie! Na 8 czy 10 rozłożyć.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
albercik2 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Ja zakupiłem całą puszkę powinno na parę sezonów starczyć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawgas Opublikowano 9 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 http://www.ebay.co.uk/itm/360738490393?_trksid=p2060778.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AITGdyby kogoś blue penn interesowałNiezła cena. Jakbym miał serwis kołowrotków to bym pewnie zakupił ale dla statystycznego moczykija to zapas na 10 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
albercik2 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 (edytowane) @Pages zbierasz 10 osób i każdemu na kilka sezonów starczy, jeśli ktoś będzie pod ścianą to i ja mogę coś odstąpić. ps. Zamierzam żyć dłużej niż 10lat Edytowane 9 Grudnia 2014 przez albercik2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TAURUS1989 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Chciałby się ktoś złożyć zemną na smar molykote g1502fm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 17 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 Panowie a jak smar Molykote 1502 zachowuje się w niskich temperaturach? Jesli niskie temp to takie, w ktorych zamarzaja przelotki (temp okolo -3) to mialem okazje lowic kolowrotkami smarowanymi Molykote. Nie bylo zadnych negatywnych zmian w pracy kolowrotka porownaniu z wedkowaniem w temperaturach plus 20 stopni celsjusza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenek Opublikowano 18 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Molykote - G 1502mF - jest gdzieś dostępny w mniejszych ilościach ? Chciałby się ktoś złożyć zemną na smar molykote g1502fm? wchodzę może jeszcze będą chętni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leadrock Opublikowano 18 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 A orientuje się ktoś, jak się ma to Molykote - G 1502mF do mobilitha?Chodzi mi głównie o kleistość i gęstość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 18 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Bardziej kleisty i gęstszy. Mobilith to smar typowo łożyskowy. Na przekładnię tylko od biedy można zastosować. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbertkrakow Opublikowano 18 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 http://www.amazon.com/Penn-4OZOILCS6-Synthetic-Reel-4-Ounce/dp/B0068GY8A8/ref=pd_bxgy_sg_img_y http://www.amazon.com/Penn-Reel-Precision-Grease-1-Pound/dp/B00689QA24/ref=pd_sim_sg_2?ie=UTF8&refRID=1Z0TY9TMQ8C4EVYA27WE I jest ile chcesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leadrock Opublikowano 19 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Bardziej kleisty i gęstszy. Mobilith to smar typowo łożyskowy. Na przekładnię tylko od biedy można zastosować.No to właśnie czegoś takiego potrzebuję. W tej sytuacji można mnie dopisać do spółki na zamówienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K...k Opublikowano 27 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 czy ktoś, na podstawie własnego doświadczenia zaproponuje najlepszy smar do przekładni Daiwy typu digigear? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 27 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Jacek, mam wszystkie potrzebne smary, wrzuć na luz i wpadaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K...k Opublikowano 27 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Wpadnę z pewną próbką. Przetrzymałem dobę w zamrażalce - konsystencja praktycznie bez zmian. Smar oryginalnie przewidziany do smarowania otwartych kół zębatych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 27 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Mamie maszynke do mielenia mięsa przesmaruje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi