Skocz do zawartości

Konserwacja sprzętu - smary i smarowanie

Friko

Rekomendowane odpowiedzi

A może nie warto wierzyć we wszystko co "polecają słowem pisanym"..?

A może warto uwierzyć w to co piszą Ci, którzy już niejedną opcję sprawdzili...? :rolleyes:

Właśnie na opinie takich ludzi czekałem, ale mimo to zamówiłem sobie tą oliwkę, być może ma inne właściwości, od tych "sprawdzonych". Jak przyjdzie wypróbuje i napisze swoją opinię na ten temat może się komuś przyda. 

Właśnie na opinie takich ludzi czekałem, ale mimo to zamówiłem sobie tą oliwkę, być może ma inne właściwości, od tych "sprawdzonych". Jak przyjdzie wypróbuje i napisze swoją opinię na ten temat może się komuś przyda. 

No jak by była w większych butelkach, to by można kartoflanych placków przynajmniej nasmażyć, a tak, to oliwa jak oliwa, tańczyć, śpiewać i świecić w nocy raczej nie zacznie...

• Like 2

No jak by była w większych butelkach, to by można kartoflanych placków przynajmniej nasmażyć, a tak, to oliwa jak oliwa, tańczyć, śpiewać i świecić w nocy raczej nie zacznie...

No właśnie chyba w tym kierunku producenci idą :D na ten przykład Kolega @Godski mi z ju łes ej taką oliwke penna ściągnął co pachnie cytrynkami, idealna jako oliwka po goleniu przedrantkowym ;)

No właśnie chyba w tym kierunku producenci idą :D na ten przykład Kolega @Godski mi z ju łes ej taką oliwke penna ściągnął co pachnie cytrynkami, idealna jako oliwka po goleniu przedrantkowym ;)

A myślałem że to tylko moja sfermentowała i tak daje cytryną. No nic jak zabraknie Sprite to do drinków będzie jak znalazł  :lol:

Witam. Przeczytałem cały wątek odnośnie smaru do kołowrotka i nie wiem na co się zdecydować. Może ktoś podpowie jaki dobre daje rezultaty? Nie wiem czy lepiej uniwersalny... czy jeden do łożysk  a drugi do przekładni itd

A jaki kolowrotek bedziesz smarowal ?