sol321 Opublikowano 16 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 A może nie warto wierzyć we wszystko co "polecają słowem pisanym"..?A może warto uwierzyć w to co piszą Ci, którzy już niejedną opcję sprawdzili...? Właśnie na opinie takich ludzi czekałem, ale mimo to zamówiłem sobie tą oliwkę, być może ma inne właściwości, od tych "sprawdzonych". Jak przyjdzie wypróbuje i napisze swoją opinię na ten temat może się komuś przyda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 16 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Właśnie na opinie takich ludzi czekałem, ale mimo to zamówiłem sobie tą oliwkę, być może ma inne właściwości, od tych "sprawdzonych". Jak przyjdzie wypróbuje i napisze swoją opinię na ten temat może się komuś przyda. No jak by była w większych butelkach, to by można kartoflanych placków przynajmniej nasmażyć, a tak, to oliwa jak oliwa, tańczyć, śpiewać i świecić w nocy raczej nie zacznie... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 16 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 No jak by była w większych butelkach, to by można kartoflanych placków przynajmniej nasmażyć, a tak, to oliwa jak oliwa, tańczyć, śpiewać i świecić w nocy raczej nie zacznie...No właśnie chyba w tym kierunku producenci idą na ten przykład Kolega @Godski mi z ju łes ej taką oliwke penna ściągnął co pachnie cytrynkami, idealna jako oliwka po goleniu przedrantkowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 16 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Po goleniu "na gębie", to może i może być ale "do innych zastosowań", to już trza ostrożnie... Może cytryna zacząć szczypać, a jak się za dużo zaaplikuje, to poslizg będzie za duży i z "czucia" nici... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawgas Opublikowano 16 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 No właśnie chyba w tym kierunku producenci idą na ten przykład Kolega @Godski mi z ju łes ej taką oliwke penna ściągnął co pachnie cytrynkami, idealna jako oliwka po goleniu przedrantkowym A myślałem że to tylko moja sfermentowała i tak daje cytryną. No nic jak zabraknie Sprite to do drinków będzie jak znalazł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOFIX99 Opublikowano 16 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 (edytowane) Chciałby się ktoś złożyć zemną na smar molykote g1502fm? Ja też mogę "czerpak" smarowidła przygarnąć .Zarówno ten jak i niebieski penn też może być. Edytowane 16 Lutego 2015 przez TOFIX99 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thibar Opublikowano 16 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Piotrek chcesz Penna ? mówisz i masz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOFIX99 Opublikowano 16 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Piotrek chcesz Penna ? mówisz i masz. Czymś tą "nową" daiwkę" trzeba potraktować,żeby jeszcze lepiej kręciła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thibar Opublikowano 16 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 (edytowane) Do tej daiwy to dostaniesz tego. Edytowane 16 Lutego 2015 przez tibhar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
resiak82 Opublikowano 19 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Witam. Czy możecie polecić smar do kołowrotków? Wiem tyle że te firmowe polecane do kołowrotków mają swoją cenę i nie są za dobre... Ogólnie będzie to moja pierwsza konserwacja i nie wiem czy lepszy w sprayu czy zwykły. Z góry dzięki za odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sol321 Opublikowano 19 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Jest takie coś jak Search... http://jerkbait.pl/topic/17650-smar-do-ko%C5%82owrotka/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
resiak82 Opublikowano 19 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Witam. Przeczytałem cały wątek odnośnie smaru do kołowrotka i nie wiem na co się zdecydować. Może ktoś podpowie jaki dobre daje rezultaty? Nie wiem czy lepiej uniwersalny... czy jeden do łożysk a drugi do przekładni itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 19 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Witam. Przeczytałem cały wątek odnośnie smaru do kołowrotka i nie wiem na co się zdecydować. Może ktoś podpowie jaki dobre daje rezultaty? Nie wiem czy lepiej uniwersalny... czy jeden do łożysk a drugi do przekładni itd A jaki kolowrotek bedziesz smarowal ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
resiak82 Opublikowano 19 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 (edytowane) Ryobi Arctica m.inAle chcę się zaopatrzyć już na przyszłość aby przesmarować inne kręciołki Edytowane 19 Lutego 2015 przez resiak82 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 19 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Kup granatowy penna 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
resiak82 Opublikowano 19 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Kup granatowy pennaRozumiem że on nada się do łożysk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 19 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Rozumiem że on nada się do łożysk?do lozysk nie Do przekladni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 19 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 W arctice chyba wszystkie są zamknięte łożyska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
resiak82 Opublikowano 19 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 (edytowane) Ok dziękiCzy ten smar penna nada sie do innych kołowrotków do przekładni oczywiście:) Edytowane 19 Lutego 2015 przez resiak82 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 19 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Ja jadę na Mobilith 460 . Bardzo lepki i po smarowaniu trzeba troszke pokręcić zeby kołowrotek lekko pracował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sol321 Opublikowano 19 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Nada się jak najbardiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 19 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Przyzwoity smarek. Można też kupić oliwkę na tej samej bazie i na oske czy na worma rozcieńczyć. Nie pogryzą się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawgas Opublikowano 19 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Przyzwoity smarek. Można też kupić oliwkę na tej samej bazie i na oske czy na worma rozcieńczyć. Nie pogryzą się. Dokładnie jak piszesz. Dziś przesmarowałem swojego Sargusa tym kompletem i śmiga jak ta lala i do tego ten cytrynowy powiew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artnoise Opublikowano 19 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Kiedyś używałem texaco multifak. Smar profeska ale jak dla mnie za bardzo lepił się powierzchni. Przeszedłem na Quantium Hot Sauce. Do łożysk psikam Wurthem HTS, nie lepi się, długo się trzyma, świetny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 19 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Dokładnie jak piszesz. Dziś przesmarowałem swojego Sargusa tym kompletem i śmiga jak ta lala i do tego ten cytrynowy powiew Do herbatki jak znalazł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi