resiak82 Opublikowano 31 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Też poproszę jedną porcję na sprawdzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrecki Opublikowano 31 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Ja również bym poprosił o jedną porcję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platynowłosy Opublikowano 31 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Witam Panowie Moderatora przepraszam, nie jest moim celem prowadzenie sprzedaży w dziale do tego nie przeznaczonym.Koledzy tylko odpowiadają na moją propozycję.Jak przesyłka nadejdzie, otworzę stosowny wątek w właściwym dziale z uwzględnieniem zgłoszeń Kolegów, którzy już się zdeklarowali w kwestii tegoż smaru.Panowie, cierpliwości.. PozdrawiamAlek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mdziam_78 Opublikowano 31 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Mam nadzieję, że nie zostanie to źle odebrane przez Moda... Jeżeli tak to nasz wina, a nie autora wątku. Przepraszam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 31 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 (edytowane) Może zróbcie tak.Alek niech załozy listę w pierwszym wątku w którym wspomniał o smarze i niech to później aktualizuje. Chętni tylko na priv.Później tylko prosba do moda o usunięcie niepotrzebnych wpisów. Edytowane 1 Kwietnia 2015 przez godski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maicke82 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 @platynowłosy dopisz mnie.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pickerel Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 (edytowane) Orientuje się ktoś czy to jest ten sam oryginalny penn? http://allegro.pl/smar-do-kolowrotkow-penn-i5052887654.html Edytowane 1 Kwietnia 2015 przez Pickerel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Orientuje się ktoś czy to jest ten sam oryginalny penn?http://allegro.pl/smar-do-kolowrotkow-penn-i5052887654.htmltak, ale o innych właściwościach niż ten z opakowań 2oz , ten tubkowy się nie nadaje do przekładni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Orientuje się ktoś czy to jest ten sam oryginalny penn? http://allegro.pl/smar-do-kolowrotkow-penn-i5052887654.htmlTo Penn i to oryginalny. Ale to nie jest ten niebieski. Nadaje się tylko na ośkę i worma. Za rzadki . Glutowaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pickerel Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Dzięki za info. Penn niedawno zmienił producenta smaru więc ten niebieski może być już trochę inny. Niby skład ten sam ale różnie z tym bywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pendergrast Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Najlepiej zamówić 2 oz. ale widzę, że mi się trafiła tania przesyłka a teraz już trochę wychodzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pluton Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 W tym Penn'ie to niebieski smar czy pudełko? Oczywiście, że smar. Taki oryginalny " hamerykański" prosto z ju łes ej w opakowaniu 2 oz. Jak już zacząłem smarować, to nie mogę skończyć i rozbieram po kolei wszystkie młynki, które posiadam. Do 01 maja w oczekiwaniu na sezon właściwy mam przynajmniej zajęcie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej6 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Złożyłem zamówienie. Będą pakowane na porcje 50gr. Jak przyjdzie ( po Świętach), to sobie część zostawię, a resztę wystawię dla Kolegów. PozdrawiamAlek.Również chętnie bym się zapisał do tych sprawdzających. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platynowłosy Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Witam Panowie Ponieważ wielu Kolegów zgłasza chęć nabycia smaru,proszę o cierpliwość.Czekam na dostawę, jeszcze poczta nie dotarła.Będzie, dam znać, ile, co i jak. PozdrawiamAlek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brambor Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 I jak jest już ten smar ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ktr4ever Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Jak coś zostanie tego smaru to i ja bym przygarnął. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin1 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 (edytowane) Jakby coś jeszcze starczyło, to również poproszę. edit.Jednak zrezygnuję, bo potrzebuję na teraz i już kupiłem inny. Sory za zaśmiecanie, moderator może usunąć mój wpis. Edytowane 12 Kwietnia 2015 przez Marcin1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L3siU Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Witam Czytając niedawno forum tackletour i komentarze o różnych smarach wśród wielu pozytywnych opinii użytkowników pojawia się ten oto smar: http://www.walmart.com/ip/SUPER-LUBE-21030-Synthetic-Multi-Purpose-Grease-3-Oz./40729295 Jeśli któryś z kolegów używał bądź używa będę wdzięczny za opinię. PozdrawiamPiotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platynowłosy Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Witam Panowie Ponieważ wielu Kolegów zgłasza chęć nabycia smaru,proszę o cierpliwość.Czekam na dostawę, jeszcze poczta nie dotarła.Będzie, dam znać, ile, co i jak. PozdrawiamAlekWitam PanowieZapraszam do działu sprzedaży. PozdrawiamAlek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordG Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Dzisiaj przesmarowałem dwa kołowrotki Spro Red Arc 10400. Użyłem smaru Molykote, który jest świetny, według mnie lepszy niż niebieski Penn. Molykote poszedł na wszystkie zęby, na worma Penn, a na ośkę oliwka+smar Penn. Kołowrotki kręcą teraz bardzo przyjemnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 No to widzę ,że kolega nie zawiódł się; a smar nie okazał się tylko chwytem marketingowym. Smaruj smaruj - bo kto nie smaruje ten daleko nie jedzie . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pendergrast Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Dzisiaj przesmarowałem dwa kołowrotki Spro Red Arc 10400. Użyłem smaru Molykote, który jest świetny, według mnie lepszy niż niebieski Penn. Molykote poszedł na wszystkie zęby, na worma Penn, a na ośkę oliwka+smar Penn. Kołowrotki kręcą teraz bardzo przyjemnie Jakim dokładnie smarem Molykote posmarowałeś? G-1502 FM czy X5-6020? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Kolega LordG posmarował MOLYKOTE G-1502 FM . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROOS Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Do jakich łożysk ? Przecież łożyska są smarowane smarem. Oliwka nadaje sie jedynie jako "kropelka" na ośkę i ewent. do rozrzedzenia smaru,np. łożyska czy innych elementów gdzie wskazany jest rzadszy.do łożysk używa się obu lubrykantówniektóre łożyska są fabrycznie napakowana smarem a nawet te same mogą być zaaplikowane oliwką, dla zwiększenia max prędkosci obrotowejproducent podaje max prędkość dla smaru i oliwki przy łożysku Xdla dociekliwych http://www.astbearings.com/product.html?product=SMR117-TT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbertkrakow Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 PO ile ten molykote? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi