Bujo Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Bujo - Krokus we wieżyczce , do której po kretych schodach się szło , czy póżniejszy ? Chyba ten pozniejszy, nie pamietam juz nazwy ulicy ale na parterze byl Wedki chociazby Talona byly tez oczywiscie na Nawrocie. Byl tez sklepik na Olechowie z przesympatycznym wlascicielem gdzie chodzilem najczesciej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Odczuwam dziwnie wrogi ton... Wrogi ton, w którym miejscu? Ależ Ty wrażliwy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Wojtek, przestań, bo Grzesiek zaraz dotrze do prawdy - że to jednak Ty jesteś wilkiem Spokojnie, już wszystkich Wilców wyłapałem. @Baars się nie łapie na razie.Krzysiek_W - chyba powoli łapię to trollownie. Wrzuciłem krótki filmik zupełnie obok tematu, a ileż spalonego paliwa zasiliło atmosferę w CO2 I to całkiem twórczo! Rany, obym się tylko nie wciągnął, bo marny los moderatorów What does the Wolf say?!? PozdrawiamGrzesiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skippi66 Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 (edytowane) Miasto fabryk i kominów I rewolucyjnych burzGdy cię Łódź czerwona trzymaTo nie puści już Sam nie wiesz kiedy ŁódźZłapała cię w swą siećChcesz iść, Łódź woła wróćTu pracuj i tu siedź O najpiękniejszym z miastPiosenkę sobie nućOczarowała nas wspaniała, stara Łódź... W skali świata jedyne takie miasto. Absolutnie unikalna fabryczna zabudowa. Największy, poza Wiedniem, ładunek eklektyzmu i w mniejszej ilości secesji. Miejscami miasto przepiękne, niestety w większości zrujnowane. Choć dużo zmieniło się na dobre i poprawa systematycznie następuje. Zarazem też najuboższe z dużych miast polskich, z ciągłym odpływem mieszkańców w poszukiwaniu lepszego życia. Na początku lat '90 drugie miasto w Polsce z milionową populacją, dzisiaj z tego zostało podobno 730 tyś i prognozy są złe. Za 20 - 30 lat osiągniemy wielkość Kielc jak tak dalej pójdzie. Systematycznie źle, wręcz fatalnie rządzona i przez wszystkich, od władz centralnych po media, traktowana po macoszemu. W większości prognoz pogody, nie ujmuje się Łodzi, zauważyliście? Jest Wawa, Kraków, Poznań, Breslau i Kielce, Łodzi nie ma nigdy. Tak jakby nie istniała.A my mieszkańcy, zwłaszcza ci po 40 co mamy zrobić? My tu mamy swoje domy, swoją niskopłatną pracę ( o ile w ogóle ją mamy ), swoje upadające firmy, swoje dzieci, żony i kochanki, swoje wspomnienia... Gdzie nam iść? Czego szukać w wielkim świecie? Nawet ryby cholera nie ma gdzie złowić. Stworzona od podstaw z małej wioski przez Niemców, którzy tutaj ulokowali przemysł włókienniczy z powodu dużej ilości rzek. Który to przemysł jak wiadomo potrzebował wody. Potem przez Żydów i Rosjan, którzy przyszli później, w zasadzie systematycznie eksploatowana i niszczona. Nie mamy za co im być wdzięczni. Edytowane 28 Listopada 2013 przez skippi66 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Oooo .. To był czas na Jaracza , kiedy za ladą można było czasem spotkać Mirka Ćwiklińskiego siedzącego w stertach muchowych gazet , a niewielka przestrzeń była naładowana tak dobrą atmosferą , że .. mucha nie siada .. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shorty Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Nie lubie dziada tak samo jak wy panowie ale muszę stwierdzić, że nie zasłużył on na 6 stron 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Oooo .. To był czas na Jaracza , kiedy za ladą można było czasem spotkać Mirka Ćwiklińskiego siedzącego w stertach muchowych gazet , a niewielka przestrzeń była naładowana tak dobrą atmosferą , że .. mucha nie siada .. Tak dokladnie Tam tez po raz pierwszy widzialem blanki American Pro, ktore pozniej staly sie moimi ulubionymi na poltorej juz dekady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baars Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Od nienawiści do miłości droga krötka... http://joemonster.org/art/25458 Ciekawe jak będzie tym razem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Tą nazwę to chyba na Polskę wymyślił Wojtka Żbikowskiego brat , bo w Ameryce Batsony nazywały się wówczas Rainshadow Popatrz jak świat się momentami zawęża .. Jesienią przezbrajałem swoją szklaną muchówkę , właśnie na Rainshadow .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 ps. wilku widziałem twoje foty, ale te nowsze,a nie z czasów miami vice....i widze troche wyliniałeś ....straszny kozak jestes za kompem wiec jak nastepnym razem ogarnie cie czarne zło i bedziesz chciał rozłądowac negatywne emocje..uprzejmie zapraszam na ring....mate... do klatki ...czy gdzie tam cie jeszcze dostawałeś w p........l....z przyjemnością sprawdze czy jest ta wilcza zwinność podbijaj na priv ....ja bym się też chętnie zmierzył ale na kosy. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samwieszkto Opublikowano 28 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Ja mogę zagrać z Wilkiem w szachy. Dawaj Wilku !!! Zaraz złoję ci dupsko !!Na którym polu chcesz dostać mata ? Co boisz się ? Pękasz ? To może chociaż w warcaby ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 ....ja bym się też chętnie zmierzył ale na kosy....jak Tomy...Lee Jones....w nożowniku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 No dobra, to ja Cię Wilku wyzywam na pojedynek trollingowy Fajnie tak głupoty pisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Uważaj Krzysiek, bo wilku to mistrz trollowania....i jeszcze cie podepnie za ogon ....albo nie zdarzysz przejść dekompresji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samwieszkto Opublikowano 28 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 To ja jeszcze mogę wypić więcej piwa od Wilka i wybekać dłuższą obelgę. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Tu byś go zniszczył nawet się nie wysilając, przecież każdy piwny bek nie dość, że oczy załzawi to jeszcze brzmi jak Schopenhauer.A tego by nie zniósł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samwieszkto Opublikowano 28 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 I tu mnie masz Dagon. Niestety nie potrafię bekać po niemiecku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 nie przejmuj sie, wilk choc filozof, tez nie zna jezyka kanta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Penie nie zna, ale już trenuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 (edytowane) Mój profesor filozofii tłumaczył nam kiedyś co oznaczało nieco zgrane obecnie pojecie "ideii" w Platońskim rozumieniu i w którymś momencie powiedział dobitnie nie można mieć idei do kiszenia kapusty,- myślę, że Wilk ma bo taki z niego filozof A w ogóle wydaje mi się, że znów się pokazał tu: http://jerkbait.pl/topic/31517-phenix-pst-894/#entry1345541 PsJeśli to normalny użytkownik tylko pozbawiony czucia,- to naturalnie przeproszę Edytowane 28 Listopada 2013 przez Rheinangler 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 tu ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 ...A w ogóle wydaje mi się, że znów się pokazał tu: http://jerkbait.pl/topic/31517-phenix-pst-894/#entry1345541 PsJeśli to normalny użytkownik tylko pozbawiony czucia,- to naturalnie przeproszę Po ilu postach poleciał tym razem? Dwóch? Musi się na korki do trollujących na onetowych forach gimnazjalistów zapisać, inaczej bida, leci niemal z marszu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 jeśli to on - to po pierwszym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Żeby się ci gimnazjaliści z nim w słoneczko ale w ciuchcię tylko nie chcieli zabawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 No to wyrównał rekord. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi