Ryjson Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PaNeK Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 coś mi się wydaje że niektórym by w cyfrówkach pamięci zabrakło żeby wszystkim pudełkom zdjęcia zrobić <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rocky Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Dość odważna propozycja jak na początkującego na forum i niezbyt trafiona. Myślisz Michał, że każdy tak chętnie zdradzi swoje killery? Poza tym trzeba by okreslić na jakie ryby- patrząc na twoje posty widzę że interesują cię klenie.Ja akurat kleni nie łowię celowo.Gdyby tak każdy chciał ujawnić swoje arsenały na wszystkie łowione gatunki i do wielu metod to nie starczyło by miejsca na serwerze Myślę, że dopóki nie sprecyzujesz tematu i nie pokażesz swojego zestawu, będziesz ignorowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Dobry temat ale nierealny do realizacji Ja to mogę Ci podać po dwie sprawdzone przynęty na gatunki ryb, które łowię ale ... fotografować pudła? PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bassy Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Słuchamy Remku, słuchamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MGOR Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Ryjson - najważniejsze jest miejsce, przynęta (generalnie nie odbiegająca od normy) to rzecz wtórna. Fotografia pudełka nic Ci nie da z dwóch powodów - prawdopodobnie są tam także przynęty, których nie kupisz, a jak nawet kupisz to jeszcze musisz je właściwie użyć. Takie moje przemyślenia początkującego wędkarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 popper Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 coś mi się wydaje że niektórym by w cyfrówkach pamięci zabrakło żeby wszystkim pudełkom zdjęcia zrobić <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Ryjson
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi