Czy ktoś z forumowiczów używa bądź zna jakieś opinie na temat tego urządzenia? Cena dosyć przystępna, dostępność w kraju bezproblemowa. Z zalet jakie ja widzę to suche ręce i rękawiczki podczas późnojesiennych łowów. Z minusów maksymalny ciężar kotwicy to 9,1kg. Niestety bywają sytuacje, że muszę używać 14-tki. No i ciekawe jaki ma toto apetyt na prąd...
Edytka: Zauważyłem, że są również mocniejsze obsługujące kotwice do 13,6kg:)
Pytanie
PiECIA
Witam,
Winda kotwiczna TRAC Fisherman 2
Czy ktoś z forumowiczów używa bądź zna jakieś opinie na temat tego urządzenia? Cena dosyć przystępna, dostępność w kraju bezproblemowa. Z zalet jakie ja widzę to suche ręce i rękawiczki podczas późnojesiennych łowów. Z minusów maksymalny ciężar kotwicy to 9,1kg. Niestety bywają sytuacje, że muszę używać 14-tki. No i ciekawe jaki ma toto apetyt na prąd...
Edytka: Zauważyłem, że są również mocniejsze obsługujące kotwice do 13,6kg:)
Edytowane przez marioOdnośnik do komentarza
Top użytkownicy dla tego pytania
52
30
14
13
Popularne dni
8 Paź
20
22 Gru
17
28 Sty
16
16 Gru
13
Top użytkownicy dla tego pytania
Atana 52 odpowiedzi
siarq 30 odpowiedzi
Małkociniak 14 odpowiedzi
wuran 13 odpowiedzi
Popularne dni
8 Paź 2018
20 odpowiedzi
22 Gru 2014
17 odpowiedzi
28 Sty 2019
16 odpowiedzi
16 Gru 2018
13 odpowiedzi
Popularne posty
Tabor
Ja zrobiłem sobie taką windę z nierdzewki , trochę pracy i 100 pln tu opisana budowa http://www.sumowapasja.pl/forum/viewthread.php?thread_id=963. Żeby linka nie zakleszczała się w pierwszej rolce da
Atana
Do osób zainteresowanych, filmik wrzucony przez użytkownika szczupak1, pokazuje podróbki. TO NIE SĄ WINDY TRAC TO NIE SĄ "NA LICENCJI TRAC" jak Ukraińcy twierdzą. Nie ma czegoś takiego Ten sprzęt to
Krzysztof Kacprzak
Montowałem dwa rodzaje. Angler 25 i 35 autodeploy...sam używam tej 25. Obie tak samo sobie radzą z kotwicą 11 kg...większych kotwic nie próbowałem. Bezpiecznik działa prawidłowo i wyłącza wciągarkę w
Opublikowane grafiki
330 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi