aigle96 Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Jako że jest to mój pierwszy post na jerkbait.pl chciałbym wszystkich powitać nazywam się Tomek, łowię głównie na Bugu, woblery strugam od 2 lat. Popchnęły mnie do tego ceny markowych woblerów które jak dla mnie był stanowczo za wysokie. woblery wykonuję z lipy,balsy lub buku w zależności od rodzaju woblera. Ustawiam je na wodzie płynącej ( rzeka Bug). Każdy podpisany jest "Aigle" - z francuskiego orzeł. Woblery które tworzę są to zaczynając od maleńkich 2 centymetrowców aż po 10 cm jerki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Fajna robota!łowne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Witam kolegę z Lubelszczyzny, woblery prima sort, fajne kształty a estetyka wykonania na najwyższym poziomie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aigle96 Opublikowano 28 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 U mnie się sprawdzają Wszystko zależy od łowiska, intensywności brań itd. Wiesz jak jest na jednym łowisku przynęta jest super łowna a na innym nic nawet nie chce w nią stuknąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 hej...fajne wobki,napisz coś więcej o tych z czwartej fotki,długość,waga i praca....pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aigle96 Opublikowano 28 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 @krystiano1981r te na 4 fotce mają około 4,2 cm, są pływające (materiał balsa) o dość agresywnej pracy, schodzą na około 1,2m A tu filmik z pracy http://www.youtube.com/watch?v=S_Zgt9WdZhM aby pokazać jak chodzi musiałem poprowadzić go przy powierzchni głębiej już go nie widziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 dzięki,ciekawy wabik...a robisz takie tylko w wersji,powiedzmy od 2 do 3cm....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aigle96 Opublikowano 28 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Tego kształtu jeszcze nie robiłem w takiej wielkości ale mogę spróbować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Tego kształtu jeszcze nie robiłem w takiej wielkości ale mogę spróbować no to zachęcam.... pzdr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Woby super, cieszą oko bardzo Witam serdecznie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aigle96 Opublikowano 28 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 no to zachęcam.... pzdrJuż wystrugałem 5 sztuk tak na próbę, tylko chyba zrobię je z jedną kotwiczka. Gdyby chciał wstawić dwie to by musiały być 14 więc wolę dać jedną a za to większą. I dzięki wszystkim za dobre słowa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aigle96 Opublikowano 28 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Jeśli ktoś ma jakieś uwagi które pomogą mi w udoskonaleniu wobków to piszcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Jeśli ktoś ma jakieś uwagi które pomogą mi w udoskonaleniu wobków to piszcie Łów jak najczęściej.To nie żart.I - witaj 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aigle96 Opublikowano 28 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 I kilka nowych , tylko zdjęcie jakieś jasne wyszło :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Bardzo fajne wobki!! Bardzo podoba mi się twoje malowanie Jeden wzorek już sobie ukradłem hehe Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutekjelonki Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Witam kolegę Będę z zainteresowaniem śledził poczynania zarówno tutaj, jak i w innych miejscach w sieci.Wobki słodziutkie i ładne. Kleniowe cukierasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aigle96 Opublikowano 28 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Bardzo fajne wobki!! Bardzo podoba mi się twoje malowanie Jeden wzorek już sobie ukradłem hehe Pozdro!Cieszę się że się podobają A co do wzorków to spoko sam czasem jak jakiś ciekawy znajdę to maluję tak swojego wobka i sprawdzam czy dany kolor jest u mnie łowny. Witam kolegę Będę z zainteresowaniem śledził poczynania zarówno tutaj, jak i w innych miejscach w sieci.Wobki słodziutkie i ładne. Kleniowe cukierasy Na następny rok będę szykował małą armię tych maluchów, jakoś najbardziej lubię robić te malutkie tak do 4 cm. A co do sieci to moje wobki można znaleść jeszcze na facebooku i jeszcze jednym forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bloodwin Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Fajne cukierasy, ryby będą miały się w czym rozsmakować 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aigle96 Opublikowano 28 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 W wodzie będzie słodko jakby ktoś taczkę cukru wsypał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 jak zrobisz te mniejsze baryłki to się pochwal,bo ciekawią mnie one niezmiernie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aigle96 Opublikowano 28 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 (edytowane) Oczywiście od razu wstawię foty.Pobawię się z nimi pewnie w weekend Edytowane 28 Listopada 2013 przez aigle96 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Bardzo fajne woblery - witaj wśród nas 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aigle96 Opublikowano 28 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Bardzo fajne woblery - witaj wśród nas Wielkie dzięki za dobre słowa Cieszę się że się podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Podobają się i to bardzo. Witaj. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aigle96 Opublikowano 30 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 I coś nowego malowane dzisiaj : dł. 4 cm dl. 5 cm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi