aigle96 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 W końcu pomalowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 O widzę że kabana zrobiłeś co by twoje maluchy ganiał. Wielkie TAK za niego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aigle96 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Jak go poskładam to pewnie z 15 cm będzie miał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 18 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Praca aż się pali w rękach Niekiepska taśma tu poszła 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aigle96 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 BERENZ po prostu nie maiłem co robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aigle96 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Test pracy prototypu sandaczowego - co sądzicie ? https://www.youtube.com/watch?v=7_qCQsPP05E Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Bardzo ładnie się trzęsie, tylko ciekawe czy w większym nurcie nie zacznie wychylać się o wiele szerzej . Teraz jest ok . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aigle96 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 O tym przekonam się dopiero jak zejdzie lód bo teraz na brzegach nie dość że śniegu dużo to jeszcze ślisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aigle96 Opublikowano 23 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Kilka ostatnio malowanych- w tym pierwszy wobler dedykowany pod pstrągi 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 23 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 No i piknie , jak zwykle z resztą . Pstrążek rewelka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aigle96 Opublikowano 23 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 A dzięki, dzięki ciągle dopracowuję malowania i pracę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aigle96 Opublikowano 17 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Ostatnio trochę zaniedbałem temat ale jakoś z czasem było krucho No ale jestem Pierwsze efekty łowiących na moje wobki w tym sezonie już są Rzeka Gouët- Francja Później duszek też wymiatał Zbiornik Carley Francja I coś nowego z woblerków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aigle96 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Troszeczkę ostatnio zaniedbałem temat za co przepraszam. Ale za to mam kilka zdjęć nowych wobków (w tym piankowce) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 No w końcu oko nacieszyć zostało nam dane . Wobki jak zwykle pierwsza klasa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanon123 Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Piekne przynęty ! ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aigle96 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 (edytowane) Nooo w końcu okonki się ruszyły Wczoraj jakieś 40 pasiaków ( od 14-24cm) i kilka szczupaczków (30-50cm) Na początku mocno wiało więc rzucanie woblerami czy lekką główką nie było możliwe- zdecydowałem się na boczny trok. Później gdy witar osłabł mogłem pobawić się z okoniami na tradycyjną główkę jigową i różne paproszki- brań było sporo więc nie rozkładałem nawet kija na który zawsze startuję z woblerami... Dzisiaj 3 godzinki nad wodą- pogoda masakryczna, prawie cały czas padało. Jednak brania były.Nastawiłem się na łowienie woblerami i tak oto kropkowaniec skusił 9 okoni i małego jazika Edytowane 24 Maja 2014 przez aigle96 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aigle96 Opublikowano 24 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 (edytowane) Odświeżę trochę temat Troszeczkę klasyki i jeden wariat Edytowane 24 Maja 2014 przez aigle96 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aigle96 Opublikowano 31 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 i kolejna partyjka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi