jerry hzs Opublikowano 6 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 Guzu dzieki , przy tej przejzystosci wody w Herbacianej glownie takie schowki jak te szuflady a nad nimi parasole galezi wroza grube ryby , problem i sztuka to tam im podac pod pyszczek Remku przewodnikiem to na pewno , ale nauczycielem ? ...tu mi strasznie duzo brakuje . Herbaciana i Yokozuna to podobne strumienie . Choinkowa , Strumien Troli , Niedzwiedzica i jeszcze kilka poznanych sa tez ciekawe ale inne . Generalnie jest co tu zaoferowac a Ty na pewno masz wszedzie furtke nad nasze strumyki otwarta . Labirynt czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 6 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 Jacur mnie namawia - bilety już sprawdziłem ... dało by się przeżyć tylko już na pstrągi nie będzie można. Ale mocno pracuje nad ... zlotem j.pl na amerykańskim kontynecie. Impreza byłaby przednia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 6 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 Jacek jest niepoprawnym optymista ...na wszystkich nas przyszly ciezkie czasy , nastala bieda , jezeli juz ktos pracuje to jest uwiazany jak pies do budy . Ameryka spada na psy a my razem z nia . Na dzis juz wiem ze Kanada czy nawet Vermilion w Minnesocie to tylko tegoroczne marzenie . Pozostaly na szczescie weekendowe pstragi a jak one sie zakoncza to lososiowate Michigenu i muskie/szczupaki na Wisconsin River tez tylko w weekendy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 6 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 weekendy Jurku też dobre a w pozostałe dni ... będziemy steki jeść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 6 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 Piękny!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 7 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 Niestety zdiecia nie oddaja pieknosci ani welkosci tej ryby ...ale po tej co zeszla i tej co widzialem cien to ten samczyk jest pikus ...nowy rekord pikus do czego to doszlo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 7 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 Jerry śmiem twierdzić że wszystkie wydarzenia tego dnia były konsekwencją tego że byleś nad wodą sam. Niestety łowienie pstrągów w małych potokach to nie sport towarzyski. Pojedź jeszcze z dwa razy tam sam a poprawisz rekord i to szybko. Jestem tego pewny..... PozdrawiamWiktor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xein Opublikowano 7 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 Jerry śmiem twierdzić że wszystkie wydarzenia tego dnia były konsekwencją tego że byleś nad wodą sam. Niestety łowienie pstrągów w małych potokach to nie sport towarzyski. Pojedź jeszcze z dwa razy tam sam a poprawisz rekord i to szybko. Jestem tego pewny..... PozdrawiamWiktor Ze byl sam to jedno, a ze uzywal nowych przynet to drugie.I teraz rodzi sie pytanie, co spowodowalo ze mial wyjscia tak pieknych ryb ...Odpowiednia przneta, podana we wlasciwy sposob, w moim odczuciu zadecydowala o pelnym sukcesie !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 8 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 tez tak mysle ...podana w odpowiedni sposob...i suspending... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 8 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 I rybki jeszcze były aktywne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 8 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 nie wiem co było pierwsze, łososie czy ten pstrąg, bo czytam ostatnio w doskokach, ale raz jeszcze gratulacje. PIękna i pięknie wypracowana ryba. Przychodzi taki moment, gdy uczniowie biją mistrzów. Obyś jak najczęściej miał okazję relacjonować Tadkowi takie połowy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 8 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 Baloo to nie jest bicie Mistrza ...to jest proba uderzenia raz na pol roku... Tadek w tym samym dniu lowil na muche na rzece ...3 steelheady i 1 lososia a w rzece to trudniejsza jazda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 9 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 Na sobote przewiduja ogromny Thunderstorm na Wisconsin , a w niedziele zaczyna sie pierwsza kolejka Futbolu Amerykanskiego ....piatek by najlepszy byl ale sie pracuje sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 13 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 Pojechalismy w sobote mimo zaciagnietego chmurami nieba i deszczu . Tadek i ja , Jacek nie mogl mial dyzur . Zastalismy Herbaciany Strumyk mimo tego deszczyku klarowny i srednio-plytki . Ja szedlem w ten odcinek po raz trzeci , Tadek po raz drugi , jest to caly czas poznawanie tego strumienia . Oczywiscie bylem lekko podpalony po ostatnim tygodniu ale ...w przyrodzie zawsze wszystko wraca do rownowagi . Pstragi slabo nam wychodzily a te co juz wyszly to male i srednie . Nawet te spadaly z przynet tak chetnie zagryzaly . W polowie dnia wyszlo slonce i wode naswietlilo jeszcze bardziej . Na dzwiek spadajacego wobka wszystko pierzchalo . Tadkowi wyszla duza ryba ale tylko na patrol i wiecej sie nie pokazala . Dokladnie na tej wyprawie przyjzalem sie miejscom gdzie tydzien wczesniej mi wyszly duze pstragi . Przy koncu wyprawy mialem ladnego Brook Trot , ladny to okolo 30-34 cm , ladny tez bo juz w pieknej szacie . Niestety spadl przy brzegu i nie zapozowal do zdiecia . W tym dniu mimo trzech pudelek z przynetami uzywalem tylko dwoch ...Minnowa 7 S RR Salmo i Foxinusa 6 gold Corony Fishing . Kilka zdiec z tego dnia... nadchodzi jesien ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 13 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 Drzewne grzyby... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 13 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 Drzewne grzyby... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 13 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 Tadek w cieniu oblawia ciekawe podmycie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 13 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 jerry hzs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roch Opublikowano 13 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 Na haczyk go! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 13 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 Filip to inwalida , potracil go samochod , wrocil na lake Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 13 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 Piekne klimaty i opowiesci Jurku. Pozdrawiam i czekam na wiecej Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 13 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 Dzieki Guzu ...pozostaly juz tylko dwa weekendy pstragowe i finito sezonu pstragowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 13 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 I już niedługo znowu będziemy nerwowo przebierać nóżkami . Ja już to robię: oby do stycznia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 17 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 Przebieram nozkami bo ....pozostaly ostatnie dwa tygodnie do zakonczenia sezonu na Pstraga . Potem juz pol roku przerwy ma On od wloczykijow . Co nas jeszcze czeka w tych ostatnich dniach ? ...-sie okaze sie- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 17 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 Zacząłem śledzić ten wątek.Powiem jedno Jerry klimaty niesamowite,widoki jak z bajki.W przyszłym roku uderzę na kropki do Pana Wilka poniżej Kiczyc rzecz jasna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi