Tomy Opublikowano 6 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2010 Jerry a ja też choć trochę będę się czuł jak bym tam był.Jeszcze klecę co nie co dla Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 6 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2010 wiem Tomy dziekuje ...czekam cierpliwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 6 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2010 Niestety, nie będziesz sam. Tadek Ćwik już tam jest. Pamiętaj, jak nie będzie Ci szło, to zatrzymaj się na chwilę, zamknij oczy, wyobraź sobie co ON by zrobił. I z zamkniętymi oczami poszukaj w torbie tej jednej, jedynej przynęty ..... Już wiesz co dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milo26 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 Jerry widzę, że nadajemy na podobnych falach. Salmonidy z roku na rok kręcą mnie coraz bardziej. Plany na przyszły rok już też poczynione. Zazdroszczę tych labiryntów... Tommy fajna ta Toyotka. Też mam Westa i innego nie chcę. Tylko zbója nie mogę zabierać na pstrągi bo kocha pływać w rzece. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 7 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 Labirynt Milo to okolo 800 strumieni na powierzchni w przyblizeniu polowy Polski . Przypomnialem sobie jak nad Herbacianym Tadek odstrzelil woblera w krzaki i nie moglismy go znalezc ...byla to pelnia lata i bujna roslinnosc ...poszukam go na wiosne po pierwszych sniegach .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 21 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2011 Niby nic sie nie dzieje ...pstragi odpoczywaja od nas , do 1 marca zostal miesiac i kilka dni . Ale pomysly sie tworza i zaoapatrywanie trwa w najlepsze . Na dzis jeszcze nie kupilem mojego Fenwicka 7,7 1/8-3/4 Power Medium ale zamowilem w Cabelasie cos takiego niby zblizonego Okuma Kokanee 7,6 tez 1/8 -3/4 ale Power Light ...na razie czekam dopiero na luty mi go obiecali , koszt 49,99$ czyli 1/3 ceny Fenwicka a kasa sie liczy . Woblerkow to kilka nowych pudelek ; SS Szaszy , Kwiskie , Kobiki , Kenarty , Papaje , nowe kolory Salmo , Meppsy XD z jednym hakiem na poczatek sezonu ....co wieczor to krazy wokol mnie i z tym zasypiam ...Magia i Fascynacja trwa ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 21 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2011 Weszlem przez przypadek na strone Tapsa ...no i znowu goraczka ...jak tu przezimowac i zaoszczedzic na letnie wyprawy ...Polskie Rzemioslo = Serce + Dusza + Zlota Raczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 21 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2011 Weszlem przez przypadek na strone Tapsa ...no i znowu goraczka ...jak tu przezimowac i zaoszczedzic na letnie wyprawy ...Polskie Rzemioslo = Serce + Dusza + Zlota Raczka Super cacuszka Poznajesz tego gościa na fotce ze strony głównej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 21 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2011 Aleś Ty Jurku nam się zmienił. Pamiętam Twoje - only szczupak i musky, a pstrągi to pizduny a teraz .... człowieka nie da się piznać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 22 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 A poznaje , poznaje... Remku kiedys zylem od wyprawy do wyprawe w Ontario ale to bylo raz w roku . W Labiryncie moge byc w kazdy weekend otwartego sezonu ...po za tym tam caly czas nieodkrytych strumieni mnogosc czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Archie Opublikowano 7 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 A wiec dzisiaj oficjalnie rozpoczalem moj pstragowy I ogolny sezon 2011. Wiem, wiem, zaraz posypia sie na mnie razy zem klusol bo Marca jeszcze caly miesiac ale ostatnimi czasy los mnie za chlebem rzucil na Kilka tygodni do Pensylwani. Zima tutaj calkiem znosna I okolica jak polskie beskidy. W poblizu Mam kilka rzeczek gdzie mozna lowic caly rok wiec po wykupieniu jednodniowej licencji hajda Nad wode. Rzeczka ladna ale dosc plytka, zaczynam od mepsika ale nic sie nie dzieje. Ide w Powoli pod prad I oblawiam co ladniejsze miejsca. Wreszcie dochodze do miejsca gdzie Zwalone przez bobry drzewo tworzy naturalna zapore. Pierwszy rzut pod wodospadzik I na 4 hornecika siada mi pierwszy pstrag ale sie spina. Kilka rzutow ale cisza. Ide dalej powyzej Tam jest gleboka prostka z prawie stajaca woda. Zmieniam na 5 rapalke cd w kolorze potoka I po ktoryms rzucie wreszcie mam pierwszego pstraga. To teczak, ledwo wymiarowy ale to pierwsza Moja ryba w tym roku wiec cieszy podwojnie. W drodze powrotnej oblawiam miejsce pod wodspadem Gdzie mi sie spial pierwszy pstrag. Tym razem staje na zwalonym pniu I delikatnie podciagam woblerka Pod prad, przytrzymanie I znowu siedzi. Tym razem zaciety dobrze. Jest troszke wiekszy niz pierwszy I Grubszy. Do konca dnia mam jescze dwa tracenia. W drodze powrotnej do samochodu ide zamyslony I kontempluje krajobraz gdy nagle slysze warczenie I z krzakow wypada na mnie wilczur wielkosci Troche mniejszej od … niedzwiedzia. Na szczescie byl chyba po obiedzie bo zadowolil sie tylko Solidnym obszczekaniem mnie. Ja powolutku wycofuje sie ale zeby nie kusic losu do samochodu Ide okrezna droga przez krzaki I bagno. Czyli jednym slowem to byl naprawde udany dzien, udalo sie Polowic pstragi I utrzymac moje 4 litery w jednym kawalku, sezon 2011 rozpoczety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Archie Opublikowano 7 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 rzeczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papur Opublikowano 7 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 gratulacje, fajna rzeczka mam nadzieje ze do konca pobytu bedziesz mogl wyskoczyc jeszcze kilka razy na pstronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 7 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 Gratuluje Archie i bardzo zazdroszcze klimatow Bylem dzis pogadac u Jacka ...opuszczajac Final NFL ...nie do pomyslenia ..na cale szczescie wygrali Green Bay Packers , a u Ciebie w Pensylwanii to pewnie zaloba po tym finale ...Steelers Pitsburg poleglo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 4 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 Zaczely niesmialo spiewac ptaki i...pierwszy klucz gesi powrocil ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 4 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 Zaczyna się To mnie Jurku trzyma na chodzie więc czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 4 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 czuje sie jak przed pierwsza randka ...a ile pytan krazy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jackybrown Opublikowano 4 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 oj bedzie sie dzialo .....jureczku tylko 29.1/2h i zaczynamy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 4 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 Dobrze macie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 5 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Łamcie kije i czekamy na relację z niecierpliwością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 5 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 po poludniu w piatek zaczelo padac , potem na wieczor lac , temperatura bliska zamarzania ...Matko Pogodo co ty nam robisz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 5 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Jerry niema złej pogody,tylko źle ubrani rzeczki kropkowe tak szybko się nie poddadzą minusowej temp.myślę że z takimi emocjami i wyczekiwaniem na sezon kropkowy jak u Ciebie,możesz iśc jak lodołamacz nawet w taką pogodę, one tam są i czekają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jackybrown Opublikowano 5 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 18h.....zostalo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darecki72 Opublikowano 5 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Najlepsza pogoda na ryby to niepogoda-chociaz dzisiaj przyjemniej bylo by siedzec w domu przy kominku z czyms mocniejszym ale kazde maniactwo rzadzi sie wlasnymi prawami bez wzgledu na to czy sie nam to podoba czy nie Czy to snieg, deszcz czy inna zawierucha ty Jurku i tak tam bedziesz brodzil na swoimi strumykami. Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 5 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 ...no i przyszla sniezna zamiec ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi