jerry hzs Opublikowano 27 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 do tej pory zlamalem dwa na pstragach ...lepiej zeby to juz byl wyczerpany limit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 27 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 -ot jedz i odpoczywaj-...-bez szczegolowej relacji se nie pokazuj- ..... dobre No tak - najpierw odpoczywaj a później Jureczku .... do roboty Ludziska chcą czytać a ja to chętnie bym sie spakował i pojechał z Tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 27 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 dziekuje ...zrobie co w mojej mocy wracajac do pstragow ....podsumuje ten temat jak wroce zeby zamknac sezon w Labiryncie na ten rok . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 27 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 Moje ostatnie zdiecia z Herbacianego Strumienia z zakonczenia sezonu 2011 Tu mi wyszedl i spadl pierwszy pstrag zaraz na starcie smyczenia , nie mialem manewru wedeczka w krzakach bedac ponizej tego pnia ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 27 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 Przecudowna dziora ...jak wszystkie wglebienia ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 27 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 Przed chwila dwie zmije Jacura i Krzysiu zadzwonily ze wlasnie wchodza z buciorami w Herbaciany Strumyk . Jest po malych deszczach wiec jest szansa ze cos im wyjdzie . Niestety to oni zakoncza sezon w Labiryncie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 28 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 Okazalo sie ze te dwie zmije mnie oklamaly ...byli w Porcie Remka czyli w Kenoshy ...co za ulga . Nawiasem mowiac pozostaly trzy dni na Trouta a pogoda jest przezajepstragowa na smyczenie . Niestety mnie juz to nie dotyczy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 A to łajzy straszne, że do mojego portu jeżdżą .... a jak z wynikami? Połowili? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 28 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 nie nie polowili , Jacunia sie woblerkiem w lapkie pokaleczyl ...to kara za lganie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 Pewnie na tym chybotliwym słynnym kamieniu chciał połowić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 28 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 ...jak sie wlazi na cudzy kamien bez pytania ...to tak bywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 No tak .... Ja jak pielgrzym 11 tysięcy km przebyłem by go zobaczyć. Magia! Kurcze nie pamiętam ile km jest do Was ... ale biorąc pod uwagę fakt, że przez Mediolan to tyle mogło być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 Fajnie się czyta ,jak ktoś z Polski wspomina swój chybotliwy kamień za oceanem ja od trzech lat wybieram się do UK,pewnie tez bym sobie taki kamień tam znalazł nad Mersey River ....tyle że zajebiście cykam się wielkich stalowych ptaków,a przez tunel pod La Manche nie mam czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 Tofik ... kamień ma historię, oj ma Ale chyba dla mnie największą historią z tamtej wyprawy będzie wspólne szukanie musky przez Tadka Ćwika, Jerrego i Jacka. Pamiętam noc ..... i próbę powrotu Tadka do obozowiska na samym gps'ie, kibelek przenośny na wyspie, opowieści, achhhhhh ...... no i steki! Piękne czasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 No tego wszystkiego nie zdołałem usłyszeć na zlocie w Puszczykowie, jest powód żeby Ciebie na te ziemie ojczyste zaprosić kolejny raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 Puszczykowo? Zawsze - przy okazji Kostusiaka bym odwiedził ... to też dobra historia jeszcze za czasów pociągu do Osowej Góry (zresztą pod jeziorem Budzyńskim zlokalizowanej a tam przepiękne liny pływały). W tym roku jednak nie dojadę niestety - obowiązki rodzinne. Za rok pomyślimy ale chętnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 Osowa Góra- nigdy w życiu nie poobijałem sobie tak dupy jak tam- na sankach oczywiście Kończmy OT bo nas jakiś redaktor upomni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 10 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 Chcialbym tylko napisac ze z ostatnim dniem wrzesnia sezon na Pstraga zostal zakonczony . Z pierwszym dniem pazdziernika rozpoczal sie sezon z luku na sarny i jelenie . Z tego glownie powodu strumienie mozna ogladac tylko z mostkow ...i dobrze . Ryby w Labiryncie maja spokoj do 1 marca . Czeka nas dluga i mrozna zima , analizy i plany ...no i gromadzenie wabikow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 10 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 Jerry, Ty tu nie ściemniaj o łukach i jeleniach Czekamy na relację z Kanady! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 10 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 Na koniec sezonu kropkowego łgarze mają widać szczyt aktywności PozdrawiamGrzesiek I czekam do marca! Prawie jak na swój własny sezon.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 10 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 @Jerry, piekna dziura. U mnie w takich dolkach siedzi nieraz kilka rybek nie duzych ale zawsze cos Ja narazie podbilem w tym roku podbilem swoje skromne PB z 43 na 45. Zawsze z checia tu zagladam ale za cienki w uszach jestem zeby tu pisac zdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 11 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 Jerry zawsze koniec sezonu ma w sobie coś smutnego. W tym przypadku przerwa w Twoich opowieściach. Ale aby coś smakowało to musi mieć i niedosyt . Czekamy więc a jeżeli coś znaczącego się wydarzy w trakcie zimy to pisz. Choćby o nowych zakupach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 11 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 Slawku ...bede chcial delikatnie podsumowac sezon [ moj dopiero czwarty...czemu tak pozno TO poznalem ] ktory minal i mysle ze zima pewne wspomnienia jeszcze powroca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 30 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 No co Slawku i Waldku szykujecie sie na Pstragi ...a ja musze dwa miesiace jeszcze czekac ...Remka nie pytam ...On juz zapomnial co to jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 30 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 jurek dobrze Wam tak ze musicie jeszcze tyle czekac... przynajmniej odpoczniemy od Waszych zdjec <_< <_< <_< <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi