popper Opublikowano 26 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 Już bodaj przedwoczoraj, Jurek obiecał mi, że odezwie się po powrocie. Cisza Pewnie połowili i znowu Lesiewicz, niezły pakiet fotek, nam zaprezentuje Ja mam taką nadzieję że Jurek coś złapie, bo mu się należy za całokształt i opisze tą przygodę tak jak to on potrafi.Uderz w stół a................................... Ty Remku wczytujesz się w teksty o podziałach forum. Gdzie znaleźć lepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 26 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 28 Września 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 Juz wrocilim z Vermilion ... bez sukcesow , napisze na dniach o wyprawie w watku o muskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 28 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 Czekamy, czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 9 Października 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2009 Przepraszam za opoznienia w smetnych relacjach ...ale powrocilem do pracy po 3 miesiecznym bezrobociu i jestem obecnie zajechany ...a jeszcze wypada sie z tego cieszyc . Wracajac do sprawy najwazniejszej z waznych czyli Fascynacji Trout Fishing jeszcze raz powracam do tematu bo ....najwieksza zmija wychodowana na mojej piersi czyli Jacura Brown postanowila ze to On bedzie ostatnia osoba ktora zdepcze moje strumienie i wbije te brzydkie kotwiczki w moje ukochane pstragowe dzieci . Gdy my z Tadkiem i Darkiem wybralismy sie na Vermilion on podstepem namowil Bartka i w niedziele zrobili nalot na Choinkowa i Strumien Troli . Niestety kilka bezmyslnych , lekko slepych i jeszcze glodnych pstragow dalo im sie nabrac i zostaly schwytane . Najwiekszy to 47 cm trout na przebrzydlego woblera z Czarnego nazwanego z racji koloru Kapitan Miodek . Wszystko przez Remka Muche Siersciowa ktory mu te nikczemne przynety podeslal . I w ten oto sposob zostalem pozbawiony ostatniego akcentu pozegnania moich pstragow ...przez najblizszych -przyjaciol- . Zdiecie przestepcow Jacury Browna i Kapitana Miodka dolaczam aby wszystkich ostrzec ...nie idzcie ta droga ...jerry hzs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 9 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2009 Długo oczekiwana relacja(jak zwykle w tym stylu-świetnym do czytania) i....gdzie ta fotka?? PozdrawiamKamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 9 Października 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2009 Lesiewicz ja wstawi jak wroci do domciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 9 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2009 ...widzisz Śierściu... następnym razem będziesz wiedział po co masz kolegów... po to żeby Ci wbili nóż w plecy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 9 Października 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2009 Brutusie ...i Ty przeciw mnie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 9 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 9 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2009 Brutusie ...i Ty przeciw mnie ... Cezarze niniejszego działu! Mordo TY moja dla Ciebie wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 10 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 Widzę, że woblerek z Czarnego działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 10 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 Taaaak... ale tak nie po koleżeńsku działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 6 Listopada 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2009 I jeszcze ostatni pstrag Bartka z pozegnania sezonu na Strumieniu Troli ...teraz juz musimy czekac do 1 Marca . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzecho Opublikowano 6 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2009 Fajniutki Już odliczam do 1 I 2010 pzdrGrzecho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 6 Listopada 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2009 A przed nami prawie 4 miesiece oczekiwania . Pocieszajace jest to ze pstragi maja calkowity spokoj i odpoczna . W marcu bedziemy badac Sniezynke i jej siostry ...nie ma nic bardziej ekscytujacego niz przecieranie nowych szlakow . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 20 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 Zostalo trzy miesiace i kilka dni . Co prawda generalne otwarcie jest 1 maja , ale 1 marca mozna juz na niektore strumienie wchodzic , wedkujac bez zadziorow i wypuszczajac wszystko . To mi nie przeszkadza bo i tak wypuszczam wszystkie . Na dzis sledzenie map , szykowanie sprzetu i ogladanie zdiec pozostaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 20 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 Jureczku, jeśli Tobie zegar tyka, to co dopiero nam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 20 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 Wam Popperku tyka zegar ...a mi niestety wiele kartek kalendarza zimowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 6 Lutego 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 No i zrobilo sie trzy tygodnie ... . Nieuchronnie zbliza sie 1 marzec . Jest pewna niewiadoma bo 1 marca wypada w poniedzialek ...czy mozna bedzie smyczyc w sobote i niedziele ? ..jeszcze nie wiem , ale sie dowiem . Zbliza sie moj trzeci sezon pstragowy , czekaja nowe strumienie , tesknia stare strumyki . Bedzie tez spotkanie z zacnym wedkarzem ze srodka Wisconsin , muszkarzem wysmienitym ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 6 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 Jerry my też czekamy z uęsknieniem na twoje pstrągowe wyprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 15 Lutego 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 Flytier sprawdzil w DNR...6 marca w sobote mozna delikatnie zaczac lowic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flytier Opublikowano 15 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 Ja juz dzisiaj nie wytrzymalem i pojechalem zobaczyc Ulubiona.Z mostu wpatrzylem sie w wode i wypatrzylem 2 ladne pstragi stojace tuz obok glownego nurtu krystalicznie czystego strumienia. Mimo zimnego dnia widok rzeki i pstragow przyprawil mnie o szybsze bicie serca. Teraz byle do 6 marca..Pozdrawiam,Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 15 Lutego 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 Wczorajsze Walentynki poswiecilem aby zbudowac mocne zaplecze do zblizajacych sie wypadow ...nazywa sie to -podchody i intrygi wedkarza- Tez bym popatrzyl jak Ty na moje strumyki ale troche za daleko na dzis .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 1 Marca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 To jest slynny juz Kapitan Miodek [ tak nazwal go Jacura ] wobler z Czarnego z Corona Fishing ...w ramach przypomnienia wzgledem watku w Lososiowatych Michigenu gdzie porwal go Belzebub Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi