popper Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Jeśli długość relacji może świadczyć, o stanie zaawansowania salmonellozy, to bardzo mocno Cię trafiło. Gratuluję udanej wyprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 A tutaj zdj?ż?cia Jurka z wyprawy - pierwsza cz?ż??ż?, tzw. krajobrazy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Ta miejscóweczka przy skale to aż pachnie grubasem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 A tam w głębince, pod skałką, stoi i czeka taki +60, przyklejony prawym bokiem do ściany.A wyobraźnia pracuje . Jakiś jig, na 8-10 gramach i po dnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Jurku,Niezła historia. Ciebie to mógłbym czytać na okrągło! Współczuję Tobie tej podróży do samochodu. Znam ból powrotów, zwłaszcza jeśli spowodowany jest on własną głupotą (oj muszę się do niej przyznać). PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 czekalem na zdjecia tej choinkowej rzeki ... i sie doczekalem, swietna jest, to taki kawalek wody, ktory bym tez chcial miec w okolicy domu @jurekgratuluje pieknych ryb, masz wieksze szanse na duzego piegusa niz ja, wiec i lowic wiecej bedziesz, no i masz wiosenna odskocznie od zebaczy, taka rownowaznia dobrze robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 @Jurek, pięknie!Osobiście zaskoczyłeś mnie tym, że w końcu przekonałeś się do łowienia innych ryb poza szczupakami i muskie.Sam jestem dużym wielbicielem połowów pstrągów i wiem co to znaczy złowić pierwszego potokowca.Łowienie kropków to zupełnie NIEULECZALNA choroba, która atakuje z dużą siłą Kolejne pstrągi, kolejne wypady na rzeki powodują to, że człowiek zakochuje się w łowieniu tych ryb.Dla mnie dodatkową i wielką atrakcją podczas łowienia pstrągów jest specyficzny klimat rzek pstrągowych, częsta samotność nad rzeką, przedzieranie się przez coraz trudniejsze zakamarki, podkradanie się do kryjówek pstrągów i poznawanie ich wodnego życia Cieszię się, że złowiłeś swojego pierwszego kropka i trzymam kciuki za następne udane połowy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Ta miejscówka przy skale to normalnie powala Jurek Ty farciażu, jeszcze raz gratulacje.Pozdro Jachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Jurek, jak dobrze że pamiętacie o aparatach fotograficznych... potem kilku gosci po drugiej stronie oceanu ma co ogladac Ja na pstragi nie zachorowałem jak dotąd i śmiem twierdzić że już nie zachoruję <_< ale ten kawałek wędkarskiej rzeczywistości z drugiego konca świata pochłonąłem z prawdziwą przyjemnością - mam nadzieję, że c.d.n. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 kurcze, rzeczka podobna w charakterze do naszych, ale... ta skałka... się normalnie rozmarzyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Tak macie racje pod ta skalka siedzial i Jacek co lezy to wlasnie po spadzie pstraga . W nastepnych rzutach go jednak dosiegnal ...nie byl duzy ...ale co tam jeszcze siedzi to moze kiedy indziej zobaczymy . Dosylam reszte zdiec z pstragami i ogniskiem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 no piękne te opowiadania... można czytać, i czytać... i czytać..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Coś czuję, że wątek będzie bardzo rozwojowy i dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Wstawiam zdjęcia cd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 super, tak to lubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Nie no Jurek. Jak tak dalej pojdzie to bedziesz musial jakas mala wziamnke w swoim herbie wprowadzic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Chcialbym tu podziekowac za artykol Spigota o pstragach . Przeczytalem z ciekawoscia mimo ze do castingu na pstragi na razie sie nie przymierzam , na dzis only spining . Temat zaczalem sledzic i bede sie uczyl . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2008 NO Jurek...! Bravo! No to teraz poczujesz co znaczy stwierdzenie, że sezon wedkarski nie ma końca. Skończą się jesienno zimowe szczupce, zaczną pstrągi. Karuzela przez cały rok... Gratuluję pierwszych kropków i czekamy na kolejne fotostory.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Jerry świetna relacja, a pstrągowanie to temat rzeka, równie piękny jak one same. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2008 @ Baloo ...dokladnie tak samo wyrazil sie Tadeusz , podkreslil przy tym ze wlasnie zima i wiosna jest najciekawsza jezeli chodzi o lososiowate i pstragi ...malo ludzi duzo ryb @ Joker masz racje ze pstragi sa piekne ale zeby to docenic trzeba pstraga nad woda spotkac i miec te przyjemnosc popatrzec na niego . Do tej pory ogladalem piekne zdiecia ...piekno ryby w naturze daje ten impuls co by sie zakochac Podeslalem do Remka kilka zdiec Artura z wyprawy na pstragi na Peer Marquette . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darecki72 Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Jerry, jesli chcesz naprawde poczuc adrenaline polaczona z furia i zarazem sprawdzic mozliwosci swoje i sprzetu to poczekaj do lipca i wybierz sie nad Trial Creek, Indiana. Chodzi mi o Skamanie, odmiane teczaka ktora w odroznieniu do Ganaraska lubuje sie w wodzie cieplej. Najlepiej wybrac sie po obfitych opadach deszczu, krotka burza wystarcza bo woda w Trial Creek szybko sie podnosi. Osobiscie nie doswiadczylem innej ryby ktora tak szalenczo walczy( bardzo duzo akcji w powietrzu, gdzie najczesciej sie uwalnia) Ja swoje zauroczenie pstragowe mam juz za soba, trwalo to 5 lat ale nie znaczy ze skonczylem definitywnie, jak narazie to obmyslam wypad poczatkiem maja na...zebacze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Darku znam Trail Creek bo Tadek mnie juz kilka razy tam zabral ...on tam jest non stop bo ma tam blisko ...duzo zdiec lososiowatych jest wlasnie z tamtad w wiadomym temacie . Poczekamy wiec na te pore i pewnie sprobujemy ...chociaz jest to pora w ktorej zebacze mnie juz gryza Definitywnie z pstragami zakonczyc ..? nawet nie probuj to profanacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2008 I kilka zapowiadanych przez Jerrego zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Dzis wyrobilem licencie na Illinois u pana Lee w sklepie . Przy okazji udalo mi sie kupic kilka malych Hornecikow 3 i 4 w kolorach crawdad ktory mi robil na pstragach . Poniewaz juz drugi tydzien siedzimy w domach z powodu zalaman pogody postanowilismy ze w nastepny musimu uderzyc . Choinkowa Rzeczka albo Peer Marquette ...byc albo nie byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi