jerry hzs Opublikowano 26 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 Z tym 57 Jackowym trzeba by miec dobrze zrobione dwa zdiecia dla porownania . W pierwszej chwili mialem watpliwosci ale pozniej troche zblizzonych szczegolow znalazlem . Byc moze to ten sam ...100% pewnosci nie mam . Wazne jest ze duze rybki sa . Na dzis pytanie brzmi kto przekroczy pierwszy 60 centow ?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 26 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 Jerry zauważyłem że użyłeś słowa ,,zajebiście ( co rzadko Ci się zdarza ), może to oznaczać tylko jedno, że była to bardzo udana wyprawa i dodała wam ducha na następne eskapady.Co mnie także zajebiście cieszy. No i oczywiście gratuluje wam tych rybek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 26 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 tak , tak trzeba uwazac na jezyk ...swiat taki wulgarny sie zrobil ...no ale te slowo oddaje jak zadne inne to Cos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 26 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 Użycie tego słowa było jak najbardziej na miejscu bo oddaje charakter waszej wyprawy i czar tego miejsca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zybi Opublikowano 26 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 Co jak co,ale oglądając i czytając to co napisał Jerry,nasuwa się jedna myśl zajebista przygoda cóż innego można stwierdzić.Toteż użycie takiego słowa jest chyba też na miejscu. Zyczę życiowego okazu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trinited Opublikowano 28 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 Kapitalny wątek! Rzeczywiście czyta się jak książkę, świetne zdjęcia szczególnie tej 'amerykańskiej pasłęki' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 28 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 Jerry, rewelka jak zwykle, a to jak zwykle to komplement. Pozdrawiam. P.S. Już miałem wysłać wiadomość i aby to uczynić zjechałem kursorem na dół, ciut za daleko i pokazał się pierwszy post z kwietnia 2008 a w nim zdjęcie Tadzia. :blush: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 28 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 Świetny początek sezonu Jureczku! Wasze pstrągi są przepiękne, dokładnie takie jak być powinny. A nie jak te nasze polskie, wyblakłe, lekko srebrne mieszańce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 29 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 Jerry, rewelka jak zwykle, a to jak zwykle to komplement. Pozdrawiam. P.S. Już miałem wysłać wiadomość i aby to uczynić zjechałem kursorem na dół, ciut za daleko i pokazał się pierwszy post z kwietnia 2008 a w nim zdjęcie Tadzia. :blush: Januszu...od Tadzika i Jacka na Choinkowej Matce -sie zaczelo sie- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 29 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 Świetny początek sezonu Jureczku! Wasze pstrągi są przepiękne, dokładnie takie jak być powinny. A nie jak te nasze polskie, wyblakłe, lekko srebrne mieszańce... Tpe ..sa rozne , troche srebrne i te brazowo-oliwne ktore lubimy , mysle ze kwiecien i maj da grubsze sztuki ...wypasione bardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 29 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 Kapitalny wątek! Rzeczywiście czyta się jak książkę, świetne zdjęcia szczególnie tej 'amerykańskiej pasłęki' no coz ...amerykanska Pasleka rzeczywiscie przepiekna ...ale na dzis patrzac z perspektywy roku i kilku wypraw rozpoznawczych skromnie nam zaplacila ...trza ja smyczyc jak wszystkie strumienie ...kazdy z zrobionych odcinkow byl przewedrowany tylko raz ...rozpoznawczo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 29 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 Musze przyznac ze Mepps Aglia 2 sni mi sie obecnie po nocach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 29 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 Jerry, a próbowałeś może Longów? W moich łowiskach miedziany Mepps Long 1+ bije na głowę inne obrotówki, bez względu na panujące warunki (zmętnienie wody i nasłonecznienie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 29 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 tak ...pierwsze moje wejscie na Strumien Troli bylo z Longiem i w krotkim czasie chyba 3 krotkie ale grube pstragi zagryzly , byl to odcinek lakowy . Wiesz ze ...na wszystko przychodzi czas...kazda przyneta kiedys ma swoja dni ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 29 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 Jerry piękna ta Wasza rzeczka i super dostępna, ja łowiąc kropasy u Nas często do najlepszych miejsc nie mam nawet jak dorzucić, czy wypuścić przynęty Pozdrowienia i powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 29 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 alez jest bardzo duzo miejsc ze tez nie mamy szansy wsadzic kij pomiedzy krzaki i to mnie w sumie cieszy ...Pstragi maja kryjowki ktore je chronia ...tak powinno byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 29 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 Jerry, piękne ryby i klimaty... wyglądają tak swojsko...Pozdrawiam cały Team... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 29 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 DZiekuje ....nie wiem czy Jacunia-klamczuszek dzis nie pojechala ... Tadek zawsze mowil -lgaj jak pies- to cecha wszystkich Pstragarzy...oczywiscie chodzi o zmylenie przeciwnika <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wonton Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 Jerry, a próbowałeś może Longów? W moich łowiskach miedziany Mepps Long 1+ bije na głowę inne obrotówki, bez względu na panujące warunki (zmętnienie wody i nasłonecznienie). a u mnie comet to nr jeden, aglia za szeroko chodzi a long za wąsko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomek O Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 ...a pewnie, że tylko comet i to nr. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 Jerry, a próbowałeś może Longów? W moich łowiskach miedziany Mepps Long 1+ bije na głowę inne obrotówki, bez względu na panujące warunki (zmętnienie wody i nasłonecznienie). a u mnie comet to nr jeden, aglia za szeroko chodzi a long za wąsko Dla mnie Aglia zdecydowanie za szeroko Comet na odcinkach leśnych przeważnie a Long wszędzie gdzie się da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 Jerry, a próbowałeś może Longów? W moich łowiskach miedziany Mepps Long 1+ bije na głowę inne obrotówki, bez względu na panujące warunki (zmętnienie wody i nasłonecznienie). a u mnie comet to nr jeden, aglia za szeroko chodzi a long za wąsko Dla mnie Aglia zdecydowanie za szeroko Comet na odcinkach leśnych przeważnie a Long wszędzie gdzie się da Po części się zgadzam, jednak jakoś zapominacie o Aglii TW MINO, mnie się sprawdza, szczególnie późną wiosną i latem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 Wśród blaszek obrotowych, AGLIA TW (bez MINO) jest dla mnie nie do pobicia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 30 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 Wlasnie kupuje od Janusza . Nie wiem czy ten kolor jest tylko na europe bo w usa go nie spotykam ...a bardzo mi sie podoba sie . Po za tym dlugi drut pozwala na kombinacje z kotwiczkami bez uszkodzenia drutu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Oczywiscie ze bylismy....tydzien temu w sobote we trojke czyli Jacek , Krzysiu i ja spotkalismy sie na Burej Suce . Zrobilismy krotki odcinek zaczynajac troche przed 11.00 a konczac po 15.00 . Bura Suka pokazala nam kilka nowych miejscowek bo i odcinek nowy . Juz w pierwszych rzutach Jacek zapina duzego Pstraga ktory walczac mlynkuje i odpina sie z Kapitana Miodka . Krzysiu kilka metrow powyzej tego szalenczego holu zapina pieknego samczyka 43 tez na Kapitana Miodka . Wedrujac liczymy na wiecej ale tylko oni lowia kilka kolejnych grubych sredniaczkow a ja zadumany zmieniam panicznie przynety i nic ...nie robi Mepssik ani woblerki moje ukochane . Pod koniec lakowego odcinka maly pizdun ratuje moje 0 . Wyprawe oceniam za nieudana pod wieloma wzgledami i konsekwencje tego beda mnie dreczyc caly tydzien . Opisuje to bo porazki tez sa moim udzialem i trzeba umiec je przyjac . Dzis mijaja Swieta Wielkanocne i jest to pierwszy weekend od 1 marca ktory odpuscilem ...mimo ze dzis sie przymierzalem ...ale zonka mnie kupila dobrym obiadem no i Swieta ..nie wypadalo .. akurat w Labiryncie wiecej Pana Boga niz w Chicago miescinie pogoni za pieniadzem ale o tym wie niewielu ...policzysz ich na palcach jednej reki ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi