admin Opublikowano 8 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 Juru to słynna choinkowa? Bo jak tak ........ to Jacek nie będzie się śmiał .... bo to w skali castingowej łatwa rzeczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 8 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 Tak , to lysa Choinkowa ...lysa dopoki sie roslinnosc nie rozwinie ...wtedy dopiero zamienia sie w Saygon . Nigdy nie twierdzilem ze nieda sie z castingiem . I spining i casting maja rowne szanse . Ostatnie zdiecie to Drzewo Krola ...zeby prad plynal pod drzewo to spokojnie mozna by woblera tam wpuscic i przytrzymac ale prad plynie w moja strone jak robie to zdiecie . Jezeli juz sie to drzewo zazieleni to baldachim chroni cale podmycie . Mozna oczywiscie podejsc pod sam pien ale czy On wtedy wyjdzie do przynety ...caly czas to analizuje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 8 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 Jacek twierdził, że bierze kamerę na choinkową jak ja pojadę z castingiem Zawsze publikowane były dość skąpe jeśli chodzi o rzeczkę zdjęcia. Teraz jestem pewien, że spokojnie się da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 8 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 Tak , to lysa Choinkowa ...lysa dopoki sie roslinnosc nie rozwinie ...wtedy dopiero zamienia sie w Saygon . Nigdy nie twierdzilem ze nie a sie z castingiem . I spining i casting maja rowne szanse . Ostatnie zdiecie to Drzewo Krola ...zeby prad plynal pod drzewo to spokojnie mozna by woblera tam wpuscic i przytrzymac ale prad plynie w moja strone jak robie to zdiecie . Jezeli juz sie to drzewo zazieleni to baldachim chroni cale podmycie . Mozna oczywiscie podejsc pod sam pien ale czy On wtedy wyjdzie do przynety ...caly czas to analizuje Tego spod drzewa to większość osób starałaby się złowić na gumę. Osobiście najpierw dałbym szansę tonącemu wobkowi. A co do castingu, to rzeczywiście zdałby chyba tam egzamin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 8 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 Ja tez Slawku mysle ze na gume lub jiga bylo by latwiej tam go podrzucic ...najgorsze ze od drugiej strony niema szans , jeszcze mozna pomiedzy konary ale jak go wtedy wyciagnac jezeli wezmie ? ...w pudelku z baitami jest wsrod Salmo jeden Twoj grzbietem do gory hi,hi,hi ...bedziemy testowac , bedziemy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 9 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 U dystrybutora Salmo W Minnesocie zamowilem 10 szt Minnow w kolorze Minnow ...podobno juz w tym kolorze nie produkuja od kilku lat , mam nadzieje ze jeszcze u nich jest . Ten kolor jest bardzo podobny do Jackowego ulubienca ,Kazika, ktory jest rewelacyjny na Choinkowej gdy sie nim jerkuje . Minnow jako model juz sie tu tez sprawdzil z tym ze uzywalismy kolorow Trout i Ploc Wierzchowska czyli RR . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darecki72 Opublikowano 9 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 Ja bym zrobil(przepraszam, wbrew zasada tego forum ) po swojemu:Muchoweczka #5 i sredniej wielkosci steamerek ze srebrym oplotem albo wooly booger(pijaweczka) Prowadzenie z przytrzymaniem. Krol napewno by sie zainteresowal. Mysle Jerry ze juz niedlugo bedziemy mogli wyprobowac swoje sposoby na wiosennych steelheadach w Racine.PS. Wiem ze na muchowanie moze sie nie namowisz ale.... w Cabelas maja na przecenie(50%) calkiem przyzwoite kije muchowe jak na poczatek St.Croix Regin 2 i 4 skladowe (65-80$) z dozywotnia gwarancja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 9 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 Wiem Darku ze muszkarze to by tylko muszka pstragi czestowali , elitarnie i elegancko ...ja jeszcze zwykly spiningista ... oj te przeceny daja do myslenia a tu takie kryzysy nastaly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 11 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 Chcialem sie tylko pochwalic ze dotarly wlasnie Minnowy Salmo F6cm kolor -minnow- sztuk 10 ...juz onych nie maluja w ten kolor ...rarytaski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 12 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 Jurku,To masz super. U nas w Polsce, mimo, że firma Salmo i dystrybutor również polski, o woblerkach minnow możesz sobie tylko pośnić - szukałem ostatnio w kilku sklepach całkowicie bezskutecznie. Pewnie się pojawią 1 maja (bo oficjalnie wtedy w Polsce sezon się zaczyna ) ale nie jestem pewien czy będę zainteresowany (pewnie już nie). Od lat ten sam problem. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 12 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 Wiem Remku ...co roku ten sam problem ...a tu do wyboru i koloru ...ameryka ..te moje minnowy juz nie robia i z tad ta radocha ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włóczykij Opublikowano 12 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 Żebym ja tak trafił na 10szt Hornetów tonących 4cm ze starym (małym) sterem Po odwiedzeniu wszystkich większych warszawskich wędkarskich wyrwałem 3 szt.Masz Jurku szczęście... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 12 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 Witam, Zobacz tutaj: http://sovereignsuperbaits.co.uk/Lures/Ultralites/Hornets/ho rnets.html Maja sporo starych wobkow na stanie. Pozdrawiam, Bujo P.S. GMO juz kupione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 12 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 Wiem Remku ...co roku ten sam problem ...a tu do wyboru i koloru ...ameryka ..te moje minnowy juz nie robia i z tad ta radocha ... Jureczku,Wiem doskonale. Ja nawet tych półek w Cabelas czy BPS nie obejrzałem bo mi się na pierwszej zakręciło w głowie Nie mniej jednak oferta Salmo była baaaaaaaaaardzo mała porównując z np. Rapalą czy Mannsem. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 12 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 Garden Mountain ma chyba najwiekszy wybor , duzy wybor jet w naszym sklepie Jedrex , po za tym mozna u dustrybutora w Minnesotcie zamowic wszystko na amerykie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 12 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 W Garden Mountain to tylko za ciuchami biegałem a przynęty sobie odpuściłem - widać -> błąd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 20 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 W ostatnia niedziele bylem po raz drugi odwiedzic Choinkowa ...po raz drugi zadnego kontaktu z pstragami ...woda podniesiona i zamulona ...wokol duzo ornych pol i to robi owe zamulisko ...tylkom nastepny odcinek zaliczyl i poznal kilka galazek i doleckow . W tym samym czasie Tropiciel i Jacky Brown byli na lodzi przy ujsciu kanalu na Lake Michigen w Indianie ...spiningowali za brownami i steelheadami ...bez rezulatatu ...W tym samym czasie Darecki na Ruciance w towarzystwie kilku muszkarzy cwiczyl muchi ...rowniez zadnego kontaktu z lososiowatymi ...taki widac byl dzien i nasze umiejetnosci ...co przyniesie ta sobota i niedziela ?... pokaze nasze wedkarskie zycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 20 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 W ostatnia niedziele bylem po raz drugi odwiedzic Choinkowa ...po raz drugi zadnego kontaktu z pstragami ...woda podniesiona i zamulona ...wokol duzo ornych pol i to robi owe zamulisko ...tylkom nastepny odcinek zaliczyl i poznal kilka galazek i doleckow . W tym samym czasie Tropiciel i Jacky Brown byli na lodzi przy ujsciu kanalu na Lake Michigen w Indianie ...spiningowali za brownami i steelheadami ...bez rezulatatu ...W tym samym czasie Darecki na Ruciance w towarzystwie kilku muszkarzy cwiczyl muchi ...rowniez zadnego kontaktu z lososiowatymi ...taki widac byl dzien i nasze umiejetnosci ...co przyniesie ta sobota i niedziela ?... pokaze nasze wedkarskie zycie Skomentowałbym tak: Kwisa od tygodnia albo i dłu?źej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 20 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 W zeszlym roku wystartowalismy pod koniec marca i juz bylo lepiej ...ale w tym roku bardzom niecierpliwy po za tym przez zime bardzo tesknilem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tornado Opublikowano 20 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 Waldi to Ty w jakowyś nowych neoprenkach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Znow nadszedl czas ....Przygoda wzywa nas .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Połamania kija i czekamy na relacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Oj czytałem (SMS), że chyba połowiliście Nie wiem czy Jurku byłeś z Jackiem ale ... wyniki jak na tydzień w Polsce i to na łowisku specjalnym. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Panowie napisze jutro ...nie mam sil Wielka Niedzwiedzica placi...krotko mowiac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi