Marcin Kostuch Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Gospodarowanie trocią w wydaniu PZW Toruń, zdjęcia z punktu odłowu Troci w Lubiczu listopad 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wabik Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 ja pier.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 To samo co roku - ręce opadają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 PGR we współczesnym wydaniu, BHP Ppoż i Polskie realia, ale widziałem gorsze rzeczy, np zarybianie podlaskich jezior wegorzem kilka lat temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 ryba psuje się od głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOSMAN 76 Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Zajeb ... to mało powiedziane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matiz992 Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Ciekawe czy na styczeń coś tam zostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joah12345 Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Nie ma jak pomoc człowieka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Kostuch Opublikowano 28 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Ciekawe czy na styczeń coś tam zostanie Stary, z caałym szacunkiem do Ciebie, ale czy Ty swoimi pieniędzmi zamierzasz wspierać tą patologię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pszemo Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Tak 50 ryb udało się wytrzeć przyżyciowo i wróciły do wody ale potem się rozmyślili. I do tego przetarg na budowę wędzarni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.bednarczyk Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Nie rozumiem albo pomimo prawie 50-ki na karku jestem naiwny jak dziecko. To jest legalny odłów na akwenie PZW ? Kto to odławia, kto handluje, czyją kasę zasila zysk ze sprzedaży ? A może to zwykła kradzież ? A może po prostu Święta idą i paru cwaniaków musi mieć szlachetną rybę na stole ?Wniosek wydaje się prosty - prawo dla plebsu, a dla zarządu przywileje.....jeśli wybijanie takich ryb można uznać za przywilej.Nie dalej jak wczoraj Kolega, który zna moje muszkarskie fascynacje zachwalał zalety lipieniowego mięsa (podobnie jak ja zna je tylko z opowieści), na co mu odpowiedziałem, że na mnie nie może liczyć bo lipienia nie zabiję ........... z tego co widzę jestem jednak naiwniakiem i pewnie tak zostanie. Coraz częściej dochodzę do wniosku, że panów z mojego pokolenia (smutna prawda ) jak najszybciej musi wypie..... z władz PZW pokolenie co najmniej o dekadę młodsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
francisco scaramanga Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Widać stolik bardziej wyeksploatowany niż w przetwórni ryb w Kołobrzegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matiz992 Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Stary, z caałym szacunkiem do Ciebie, ale czy Ty swoimi pieniędzmi zamierzasz wspierać tą patologię? Niee, ja mam swoją zachodnio-pomorską patologię do wspierania niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 (edytowane) Fajne rybki :angry: k...a i .... jeszcze z wody na która był ;no kill ;jeden rok (AKURAT TU NIE MOWA O DRWECY) ale też torunska woda już tak się odrodziły ryby że na brzeg wyłażą MAJĄ ZNIEŚĆ NO KILL BRAWO TORUŃ Edytowane 28 Listopada 2013 przez Franc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek1 Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 A może te zdjęcia powinien zobaczyć prokurator ,ewentualnie jakaś agencja proekologiczna WWF lub inni zieloni może jakiś dziennikarz chciał by o tym napisać artykuł.To co dzieję się z tymi rybami to skurwysyństwo w czystej postaci. :angry: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 no co??? nołkil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrozik Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Krew mnie zalewa mocniej jak ten stolik. Banda ped...w i okur...ńców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
watykanczyk Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 I póżniej jadę i łowię i słucham, że było full ryby tylko zeszły..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 no co??? nołkilNO KILL...NO DILL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi78 Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Historyjki 1styczniowe czyli bajanie .1.Jeszcze nie spłynęły z tarlisk bo jest za zimno2.Już spłynęły bo jest za ciepło 3.Za wysoka woda i głęboko pod burtami siedzą .4.Za niska woda i prześwietlona jak się podniesie to się ruszą .5.Przy takiej lampie i mrozie nigdy dobrze nie brały .Cytaty miejscowego w centrum Słupska1W listopadzie to było łapanie tera to niedobitki sie ostały.2.Ło pierona całom Polskę żeś pan jechoł ?przyjedz pan przed świentami jak jeszcze coś w wodzie pływo.Od 7 lat nie daję sie w ciula robić i nie sponsoruję tej parodii . 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bootleg Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 a później to narzekania 1 stycznia, że otwarcie słabe... już chwaliłem Toruń w pewnym momencie (sam wykupuje w tym okręgu składkę) za ograniczania względem siat, za widełki dla drapieżników... ale po czymś takim znowu człowiek wątpi...Kto wogóle za to odpowiada? Można coś więcej w temacie... bo zdjęcia co tu dużo gadać masakryczne.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Pierwszego stycznia flaki albo ikra po trofeach lemingów też leżą na brzegu . Różnica jest pomijalna , a mięso to mięso . Taki jest standard użytkowy milczącej większości , a zwykłym hipokrytą jest ten który tego nie chce wiedzieć , ani widzieć . Wejść stopień wyżej , to dla większości prawdziwe Himalaje .. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bootleg Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Pierwszego stycznia flaki albo ikra po trofeach lemingów też leżą na brzegu . Różnica jest pomijalna , a mięso to mięso . Taki jest standard użytkowy milczącej większości , a zwykłym hipokrytą jest ten który tego nie chce wiedzieć , ani widzieć . Wejść stopień wyżej , to dla większości prawdziwe Himalaje ..No akurat z tym ciężko się nie zgodzić... być może to rzeczywiście byłoby tylko "odroczenie wyroku"... jedyny plus byłby może taki, że w styczniu jeszcze jakoś ta ryby by się "po rzece rozeszła" a w prezentowanym przypadku nie ma szansy nawet na to... smutne to wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
francisco scaramanga Opublikowano 29 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 Chyba w przyszłym roku nie wykupie składki okręgi Szczecin i Koszalin. Właściwie to nic nie zapłacę. Będę wędkował na prywatnej wodzie i Norwegia. PZWałkarski będzie miał mniej kapusty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Kostuch Opublikowano 29 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 To że można wykonać zobowiązania wynikające z operatu i nie zabijać ryb udowodnili sami działacze PZW Toruń wypuszczając ponad 40 ryb.Wygląda to jakby dla "świętego spokoju" wypuszczono ryby, żeby nie robić dymu. Najwidoczniej okręg ma jeszcze inne "tajewmnicze" zobowiązania o których szara masa członków opłacających składki nie wie i wiedzieć nie powinna.. Okręg dostał wszystko co było potrzebne. Znalazł się sponsor, który wyłożyłswoje prywatne pieniądze na zakup pompy, basenu do usypiania ryb i środka znieczulającego, znaleźli się chętni do pomocy, a oni i tak zrobili swoje. Chciałbym Wam pokazać jak to wszystko mogłoby wyglądać i jak powinno: http://www.rzekaleba.pl/news.php?readmore=209 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi