admin Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Ano można bo Ty Janusz jak się pisze odległość to myślisz o 120m, a ja myślę o 30, 50. Mówię o tym, że w Mg7 przez zastosowanie lżejszej szpuli jeszcze lepiej kontrolowany jest wysuw linki z multika i po prostu łatwiej się rzuca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Nie ma znaczenia czy 120 m czy też 30 , 50 m. Jeżeli łatwiej uzyskać Mg7 DC te 30,50 m to tak samo łatwiej będzie uzyskać 120 m. Ale nie ma co dyskutować na ten temat.Mam nadzieję,że już nie długo wyjaśnimy nasze wątpliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Janusz no co Ty? Odważnikiem 18g tak ale przynętą 5g nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 A ja jednak mam wątpliwości, więc to co już napisałem : nie ma sensu teoretyzować. Sprawdzimy go kiedyś i wówczas będziemy wiedzieli, co Metanium Mg7 DC jest warte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ramay Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2008 A tak z ciekawości Kuba,czy ten antek ma być sparowany z Tym shikari trawelkiem? co Daniel składa? tiaaa, tylko nie wiadomo, na który sezon sie chlopcy umówili, bo mialem nadzieje, pomacac go (tez podobny zamowilem) ale, cóz, moze na jesieni... a wracajac do antaresa, parametry mi odpowiadaja, tylko dlaczego tak okropnie odpustowo sie blyszczy jak psu... oczy. Ciekawi mnie jak wyglada tem chrom po kilku sezonach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Ramay nie peniaj ja wezme takiego shikaraka trawelkowego to sobie machniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ramay Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2008 masz takiego? to dawaj na priv wszystko o , aby tu nie smiecic, bo szczerze mówiac, to mam juz zamiar rezygnowac i moze cos innego zamowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2008 A dlaczego na priv wszystko ? Ja chcę na: Konstrukcja wędzisk (rodbuilding), budowa przynęt sztucznych, wędkarskie majsterkowanie. Proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2008 a wracajac do antaresa, parametry mi odpowiadaja, tylko dlaczego tak okropnie odpustowo sie blyszczy jak psu... oczy. Ciekawi mnie jak wyglada tem chrom po kilku sezonach? Absolutnie nie masz czego się obawiać. Mój na prawdę nie jest przechowywany za szybką w gąbkowej oprawie. Używam go intensywnie i pod tym względem nie mam żadnych uwag. Co do błyszczenia to masz racje. Odczułem to kiedyś podczas przygotowywania artykułu o DC. Ciężko było zrobić zdjęcie. Teraz do tego tematu podszedłbym inaczej ale ... to już inne czasy, inne doświadczenia. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi