pickok Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Szukam od pewnego czasu multika ( max 500zł ) jak większość poluje na Curado , Citice ale natrafiłem na coś takiego ABU GARCIA ORRA 2 SX LH - cena 459zlZ tego co widziałem na forum to ORRA ma całkiem niezła opinie a jak ten ??( głównie do sliderów 7 i 10) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucks_one Opublikowano 29 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 Szukam od pewnego czasu multika ( max 500zł ) jak większość poluje na Curado , Citice ale natrafiłem na coś takiegoABU GARCIA ORRA 2 SX LH - cena 459zlZ tego co widziałem na forum to ORRA ma całkiem niezła opinie a jak ten ??( głównie do sliderów 7 i 10)Ostatnio w Bass była wyprz Revo SX LH za około 500pln a nawet jeśli nie ma jej już to IMO warto dołożyć np 70pln i kupić poza promo/wyprz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 29 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 Do 500zl to raczej :Abu Garcia Revo Toro 61 LHAbu Garcia Revo SAbu Garcia Revo Premier L Jakbys ktorys z tych chcial pisz PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi