matbe Opublikowano 29 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 (edytowane) Witajcie Chciałbym Wam przedstawić garść zdjęć które udaje mi się wykonać na urlopowych wypadach.Na pierwszy ogień garść zdjęć z Czech ( okolice Bramy Pravcickiej ) Odnoga rzeki Łaba Pozdrawiam Edytowane 7 Grudnia 2013 przez matbe 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c1esla Opublikowano 29 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 przepiękne fotografie, aż dech zapiera a pstrągi tam pływają ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matbe Opublikowano 29 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 pływają pstrągi widziałem, podobno również są tam łososie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 29 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 Mateo to zes dowalil foteczki lux a kija chociz zamoczyles tam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matbe Opublikowano 29 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 Niestety to wyjazd typowo urlopowo/górski z tego co wiem to nie można tam wędkować bo to szlak turystyczny zresztą za dużo zachodu z opłacaniem czeskich składek Główna atrakcja turystyczna to Pravčicka Brama (info tutaj: http://pl.wikipedia.org/wiki/Brama_Prav%C4%8Dicka )Polecam wszystkim bo jest co podziwiać 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meyger Opublikowano 29 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 ale super foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matbe Opublikowano 6 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 (edytowane) znów troszkę wody Ten kadr kojarzy mi się z filmem " Rzeka Życia " Edytowane 6 Grudnia 2013 przez matbe 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardi Opublikowano 6 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 Co za kolory ! Czy jesteś wędkarzem ?pozdrawiam kardi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matbe Opublikowano 6 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 wędkarzem też aczkolwiek w tamtych stronach byłem typowo turystycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardi Opublikowano 6 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 Zdjęcie bramy "zapiera dech"Proszę o więcej.No i jak mówi Bond"lajk to zamało... " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matbe Opublikowano 6 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 bramy za wiele nie mam ale mam za to widoczek z okolic bramy 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 7 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 Bardzo ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matbe Opublikowano 7 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 na weekend wrzucam jeszcze 3 fotki 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 7 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 Ostatnia dość spektakularna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matbe Opublikowano 7 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 z umiłowania do zdjęć czarno białych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 7 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 Piękne. Jaki sprzęcik?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matbe Opublikowano 7 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 Wszystkie tutaj do tej pory pokazane zdjęcia wykonane samsungiem nx300 z kitowym obiektywem + wywolanie raw'ow w lightroom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 7 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 Zdjęcie niczym kadr "Rzeki Życia" suuper! Wręcz genialne! Przypomina mi się jeszcze jeden film "Dzika rzeka" z Meryl Streep Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 8 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 Zaaaaaaaaaaajebiste fotki, wrzucaj więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matbe Opublikowano 8 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 8 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 PKP, cudnie, wstawiaj więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 Mateusz jesteś moim idolem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matbe Opublikowano 9 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 (edytowane) Miło mi Michale Moja nowa duma Przygotowałem sobie pod wydruk na ścianę - długość ok 1,5 m Edytowane 9 Grudnia 2013 przez matbe 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 10 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 Fantastyczne zdjęcia! Aż miło się patrzy. Masz świetne oko ... a ja tak bardzo chciałbym być w tych miejscach, w których fotografujesz. Wrzucaj a ja robię subskrypcję wątku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matbe Opublikowano 10 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 Fantastyczne zdjęcia! Aż miło się patrzy. Masz świetne oko ... a ja tak bardzo chciałbym być w tych miejscach, w których fotografujesz. Wrzucaj a ja robię subskrypcję wątku!Bardzo mi miło Dziś przygotowałem panoramę ale w wersji kolorowej : 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi